Teressa, par to jau kādu laiku biju domājusi un pēc pēdējās sarunas ar ginekoloģi nonācām līdz šādam risinājumam. Sākšu ar to, ka ir jau divi bērni, ir divas grūtniecības, kas aizritēja ar sarežģījumiem, man ir dzemdes kakla nepietiekamība, ap 30 nedēļu ļoti strauji saīsinās un veras dzemdes kakls, sākas dzemdes aktivitāte. Tā bija abās grūtniecībās, viena beidzās ar priekšlaicīgām dzemdībām, otrā pēdējo pusotru mēnesi nogulēju uz gultas, biju arī uz saglabāšanu slimnīcā (steroīdu potes bērna plaušām, novērošana). Es tīri emocionāli nevarētu saņemties vēl vienam bērnam, zinot, ka viņu apdraudu. Tam visam vēl bonusā, pagājušā vasarā atklāja ļaundabīgu dzimumzīmi, izņēma, vēl viena pašlaik uz novērošanu, ļoti ceru ka nākammēnes arī to sanāks izņemt, un nebūs citu problēmu. Sievietēm kam ir nosliece uz ļaundabīgāk dzimumzīmēm, neiesaka lietot hormonu preparātus, ir pētījumi, kas pierāda, ka tie par 50%(laikam) ietekmē šādu dzimumzīmju veidošanos. Un kā jau iepriekš minēju, mums ne visai patīk prezervatīvi. Pārtraukto dzimumaktu neuzskatu par kontracepciju un uz to, lai cik ļoti uzticos vīram, neparakstītos.
Kādēļ ne vīrs?! Laikam tādēļ, ka es zinu ka dzīvē var būt visādi (lai gan tagad viss ir ideāli(l)), mūsu ceļi var šķirties, viņam būs iespēja veidot jaunu pilnvērtīgu ģimeni un radīt pēcnācējus, ja to vēlēsies.:-)