Es bērnu ballītēs gatavoju vienkāršu ēdienu - auksto galdu, kas garšos visiem - no salātiem rosoliņš, grieķu salāti vai kādi citi zaļie salāti, maizītes vai pildīti groziņi - lašmaizītes, gaļmaizītes, siera groziņi, cepeškrāsnī var sacept siera maizītes (siers, desiņa, papriciņa vai pat izcept siera salātus - baigi labi), karstmaizes cepju kad jau viesi klāt, lai pasniegtu siltas, tās parasti pirmās pazūd. Dārzeņu plate- jeb sagriezti dārzeņi - ķiršu tomāti, gurķi, paprika, burkāniņi, puķkāposti, paštaisīta mērcīte. Gaļas plate - te var pats likt kas tuvāks, var vienkārši samarinēt vistas spārniņus un sacept cepeškrāsnī, var nopirkt gatavus. Saldajā - kūka un augļu plate (mandarīni, apelsīniņi, var kādu meloni nopirkt uz sagriezt). Dzērieni - bērnu šampānietis, pašgatavots kompots.