Mājdzivnieka nāve

Reitings 24
Reģ: 26.01.2019
Labdien , vienkārši gribējās papļāpāt...
Šorīt mani pārņēma skumjas un asaras . Mūžībā aizgāja mans 13 gadīgais runčuks ... viņu pat par kaķi nespēju nosaukt , viņš bija kas vairāk ... ģimenes draugs , ar tik skaistu personību un raksturu. Visa bērnība tikai ar viņu asociējās . Arī stāsts kā pie viņa tikām ir ļoti skaists .
Itkā jau mēnesi viņam bija ļoti slikta veselība , pēdējās divas nedēļas nemaz neēda . Bija jau laiks pieņemt domu, ka draudziņš vairs nebūs ... Bet šorīt ieraugot situāciju,zeme salūza zem kājām... kādam liksies muļķīgi , kas tur tāds ... kaķis taču tikai . Bet ir ļoti smagi...
kā Jūs pārdzīvojāt tuva mīluļa nāvi? Vai spējāt atvērt sirsniņu citam ? :-/:'-(
26.01.2019 17:04 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Un par sirds atvēršanu - jā. man ir divi citi suņi šobrīd un runčuks. Dievinu visus. Vietu neaizņem, ieņem paši savu un visi sirdij vienlīdz tuvi.
26.01.2019 23:03 |

Reitings 24
Reģ: 26.01.2019
Paldies , meitenes !
Bet tam ‘nodrāztajam’ teicienam-laiks sadziedēs ,ir taisnība . Laiks dziedē visu , ar laiku jau samierināšos , apradīšu ar to dīvaino klusumu , un arī ar to ,ka manā kājgalī mans runčuks vairs nečuč . Čuč mākonītī:-( Es nekad nespēšu saprast cilvēkus ,kuri dzīvniekus izmet /noslīcina/pamet . Es nesaprotu kā ... sirds no akmens? Pēc mēneša /gada /diviem uz šo jau skatīšos savādāk . Pagaidām notikums svaigs un sirdi lauž pušu no sāpēm. Viņš man iemācīja tik ļoti daudz . Dzīvnieciņu vairs drošvien neņemšu... jo visi reiz nomirst un tad ellīgi sāp.:'-(
26.01.2019 23:05 |

Reitings 311
Reģ: 21.06.2018
Tieši tā. Tavs mājdzīvnieks ir ar tevi katru dienu. Viņš nekad nepateiks, ka tu viņam riebies, ka viņš tevi nemīl, ka viņš aiziet pie citas sievietes, ka viņš vēlas, lai tu nekad nebūtu piedzimis, ka tu sačakarēji viņam dzīvi utml., ko reāli ir dzirdēt no cilvēkiem. Kurš vēl ir tik tuvs kā mājdzīvnieks? Vīrs, bērni - iespējams, jā. Vecāki? Ja dzīvo kopā vai tiekas bieži - piekrītu, jā. Citādi? ... ... Tieši šorīt ģimenē pārspriedām, kas tad īsti ir tuvinieks, par ko mēs sērojam. Tuvinieks nav asins radinieks. Tuvinieks ir tas, ar kuru tu ļoti bieži kontaktējies, JO TU tā gribi.
Padomā, ja tu nomirtu, bet tavs mājdzīvnieks paliktu dzīves bez tevis. Ko tu gribētu? Lai viņš skumst un sēro, vai lai atrod sev jaunu, labu saimnieku, ar ko gūt pozitīvas emocijas? Varbūt ne tagad un uzreiz, bet iesaku nākotnē skatīties uz kādu citu dzīvnieku. Varbūt pat adoptēt no patversmes kādu, kam bez tevis ir ļoti, ļoti grūti.
26.01.2019 23:25 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Mans kakjitis nomira pagasgad 9.Aprili. Nedelu no vietas raudaju. Vel tagad asaras saskrien acis, kad domaju, cik netaisnigi tas bija! Vinam pat 2 gadini nebija, post mortem ari nebija conclusive, it ka problemas ar sirsninu. :-(
Mes savu kakjiti kremejam un paturejam vinja 'pelnus' viesistaba virs kamina speciala urninja, jo vinam loti patika pie kamina gulet.:'-(
Cilveki kam nav majdzivnieku nesapratis. Bet mani kakji, man ir ka berni/gimenes locekli.
Tas sapes nekad neaiziet prom, bet ar laiku paliek vieglak. Atceries visus labos brizus!
26.01.2019 23:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits