Vai arī jums ir tādi produkti, ko agrāk nevarējāt ieēst, bet tagad tajos nesaskatāt neko traku?:-) Man, piemēram, viena lieta ir olīvas. Joprojām nav tā, ka ēstu ar gardu muti, bet pēc 10 gadu atkal pagaršošanas, nav nemaz tik traki. :D
Olīves ēdu jau daudz gadus, ēdu tā, ka tiešām garšo, bet kādreiz negaršoju. Pēdējais, ko garšas kārpiņas ir pieņēmušas - kaperi. Pamazām sāku draudzēties arī ar kinzu, taču ļoti mazās devās.
Man tas ir Noni auglis!Taa smarza vien jau ir traka tam gatavam auglim,kur nu veel dabuut ieksaa,bet es dzeeru tomeer to sulu.Vieteejie Hawaii cilveeki ieteica dzet un nedomaat par garsu:-D-esot loti veetiigs auglis! Savaa pusee atradu so sulu,kurai mazliet bija likts klaat kas taads,kas noneema to "puvekla garsu".Dzeeraam vairaakus gadus.
Ļoti daudz kas, bērnībā man negaršoja griķi, tagad ļoti garšo,tāpat biešu zupas negaršoja - tagad liekas ok, vēl nesenā pagātnē piena zupas šķita vē, bet tagad pagatavoju bērnam, un pati nošņakstināju vienu bļodiņu piena zupa ar makaroniem un ticu ka arī piena zupa ar saknēm aizietu :-P Es neesmu cimperlīga uz ēdienu, garšo daudz kas
Kādreiz negaršoja siers, ievārījumi, olīves, kartupeļu pankūkas, vīns. No tādām lietām, ko kādreiz nevarēju ieēst (un vēljoprojām nevaru) ir visas cielaviņa tipa treknās tortes.
Maija Gardi-atceros ,ka piena saknu zupu eedu katru dienu gandriiz,kad baroju savu otro beerninu ar kruuti.Piens nebija daudz un tad atradu so versiju,loti paliidzeeja!Nu taa ateedos,bet peec gadiem varu eest atkal,bet nu nav mana miilaakaa zupa!:-D
Esmu ļooooti izvēlīga, vienmēr tāda esmu bijusi, jo labāk neēdīšu nekā ēdīšu to kas negaršo. Nav gan, man ir tā ,ka jo vecāka palieku, jo vairāk kaut kas negaršo, palieku izvēlīgāka ar katru dienu.:-D Piemēram, agrāk es varēju paciest dilles, tagad nemaz.
Pirmais kas nāk prātā ir kāpostu tīteņi, neteiktu ka tagad ļoti garšo,bet nu ēst var,lai gan agrāk šķita kas briesmīgs:-D Pārējos produktus kas agrāk negaršoja, joprojām negaršo! Vismaz drauga mammas izpildījumā kāpostu tīteņi ir tīri gardi.:-)