Ooo, noteikti pamēģināšu pagatavot banānu saldējumu! Paldies, ka padalījies. Tam ir jābūt kkam dievīgam! (l)
Koijots, ja nopērku svērto - lieku maisiņā vai tukšā saldējuma kārbā. Ja pērku kastītē, tad to arī lieku saldētavā, ārā neņemu, jo vienā piegājienā pagatavoju visu un tad tik atliek vēl kādas divas porcijas uzsildīt (sacepto gan nelieku saldētavā).
Par puķkāpostu - tas arī jaunums! Kā Tu viņu saldē? Sadali pa galviņām un hops maisiņā iekšā? Un kā pēc tam viņu izmanto?
Starpcitu, kāda ir jūsu iecienītā vistas "marka" veikalā? Esmu nonākusi līdz tam, ka pērku tikai Ķekavas produkciju. Es neesmu izvēlīga uz ēdienu un manas garšas kārpiņas nav jūtīgas uz visādām garšas niansēm, bet es sapratu ka "Marienbāde" un "Ikvienam" ir nē, nē, nē. Savāds aromāts un garša, tā it kā termiņš nebūtu labs. Un es neatmetu ar roku pēc vienas, divām reizēm, lai teiktu, ka vnk nepaveicās. Žēl, jo Ķekava ir dārgākā, pērku tikai uz atlaidēm. Tāpēc vēl jo vairāk aizdomājos par saldēšanu :-D