Elektriskās ir vienkārši ātrākas un nav jādara kustības. Loti labas, ja ir kādas veselības problēmas, kas padara vīlēšanu pašai grūtāku. Jāskatās tikai tas, lai neiegrābtos kādā lētā sūdā. Ja tiešām ir vēlme un vajadzība pēc elektriskas, vajag paskatīties tādu, kurai ir labi vērtējumi, palasīt, ko cilvēki saka par konkrēto modeli un pirkt nedaudz dārgāku, ja tas nozīmē, ka labāk kalpos.
Vispār ieteiktu pamēģināt pīlingu. Es amazonē nopirku pīlinga masku pēdām, atnāk iepakojumā 2 savienotas zeķītes, materiāls tāds plēvīgs. Pārgriež uz pusēm (savienotas parasti tur, kur jāliek kāja iekšā), uzvelk tā, kā zeķi, tad aizlīmē augšpusi, lai nenāk ārā šķidrums. Stundu atstāj uz pēdām (ja vajag staigāt, jāuzvelk zeķītes, tad neslīd pa grīdu). Pēc tās stundas kājas kārtīgi nomazgā. Tad katru dienu uz 20 minūtēm pamērcē ūdenī. Kādā 3. dienā sāks lobīties āda. Nonāk nost vecā āda, uz papēžiem tās ir vairāk, kur ir sausums. Man palīdzēja ļoti izteikti. Lobās kādu nedēļu apmēram. Galvenais-neplēst nost, jo tad var traumēt jauno ādu, kas apakšā. Labāk, lai āda pati nonāk nost, es tikai nogriezu/noplēsu, kad kāds gabaliņš bija nonācis, bet turējās klāt. Man gan papēži bija tikai sausi un sāpīgi, vēl nebija saplaisājuši (bet es tā domāju, ka tālu no ta nebija). Tagad labi un gludi. Ja atkal paliks cietāki, pirkšu atkal pīlinga masku, jo tas ir daudz efektīvāk, vismaz man bija efektīvāk.