Ticu augstākam spēkam, kaut kādā mērā ticu liktenim, bet nepārspīlējot; vairāk uzskatu, ka jādara pašam. Cenšos paļauties uz savu intuīciju. Taču es drīzāk uzskatu, ka augstāks spēks ir katrā no mums.
Bet man no sirds riebjas visas reliģijas un ar reliģijām saistītās padarīšanas! Nekad nesapratīšu, kā cilvēki var apmeklēt baznīcas vai sektas. Man tas šķiet briesmīgi tumsonīgi, īpaši, ja to dara jauni cilvēki - tic kaut kādam stāstiņam par Jēzu un Muhamedu; nu labi, pieņemsim, ka tādi cilvēki eksistēja, bet nesaprotu, kāpēc viņi ir jāpielūdz. Tad vēl pievēršas kaut kādiem izdomātiem rituāliem. Es saprotu, ka to darīja 200 gadus un senākā pagātnē - tā bija sava veida socializēšanās. Bet mūsdienās tā ir tumsonība. Ak jā, piebildīšu, ka gan vēsturisko, gan reliģisko literatūru esmu lasījusi ļoti daudz un zinu, ko runāju.
Dievam nepateicos, neslavinu, nedziedu un rituālus neievēroju, un citiem neiesaku. Ceļojumos ļoti nepatīk iet dievnamos. Eju tikai tad, ja tas tiešām ir pasaules mēroga kultūras piemineklis, lai bagātinātu savu kultūras pieredzi un zināšanas, bet vispār jūtos tur ļoti neomulīgi.