Nosūtiet linku uz šo diskusiju Kivičam, lai viņš te piereģistrējas un padiskutē. :-D
Es neticu un nekad neticēšu, ka nobriedusi, pieaugusi sieviete ar attiecību pieredzi var iemīlēties Kivič-veidīgajā tā, ka rozā brilles uz acīm. Labi, Madara savos padsmit gados iemīlējās, tā gadās jaunām meitenēm. Bet pieaugusi sieviete? Ar Kiviča izskatu, nodarbošanos, manierēm, runas veidu un intelekta līmeni, piedāvām 3 pamestiem bērniem un 2 pamestām sievām? Ne-ti-cu! Līdz Kiviča sāgai nezināju, kas tā Liene tāda ir, jo JRT neapmeklēju un Buļa gaitām nesekoju (nē nu labi, Kiviču es arī neklausos), bet, pagooglējot Lieni un paskatoties uz viņas "karjeru" ļoti krīt acīs tas, kā viņa alkst popularitāti. Varbūt pat cer nopelnīt ar savu popularitāti. Un būt par draudzenīti Misteram Klaunam ir izdevīgi, jo re, cik daudzi par viņas eksistenci ir uzzinājuši. Pirms tam vēl miseņu konkurss un Bulis. Saprot taču, ka aiz daudzām populārām un turīgām sievietēm stāv viņu vīri vai ex. vīri. Diez vai Jeļenai Ušakovai būtu izdevies izveidot veiksmīgu restorānu biznesu, ja ne viņas ex. vīrs Nils. Diez vai daudzi Latvijā zinātu par aktrisīti Elīnu, ja ne Džilindžers un tad Maligins. Un Santa Kristiāna Zāmuele būtu nevis someljē, bet parasta alkoholiķe, ja nebūtu precējusies ar Fiļu. Lienei jau arī gribas. Cita izskaidrojuma attiecībām ar to klaunu es neredzu. Tādu varētu izvēlēties tikai kompleksu mākta sieviete no dziļiem dziļiem pāķiem, kur vērtība ir vīrietis, kurš nepiekauj, dzērumā nesačurā dīvānu un atnes malku. Lai gan par Kiviču es šaubos, ka viņam atbilst kaut viens no augstāk minētajiem parametriem.