Sveikas cienījamais dāmas... Droši vien šis raksts jūs pārsteigs... Es pat nezinu ka lai iesāku... mazliet kauns... Nu lietā tāda......nu nezinu kāpēc..bet man sāka rasties interese par paketēm.... Dzīvoju kopā ar draudzeni.. kādu laiku atpakaļ.."aizņēmis" un pamēģināt.....no pirmās reizes kopš pamēģināju... esmu pamēģinājis (visās krāsās kas viņai mājas bija.... Always... Zaļās, oranžas, sarkanās un arī tās zilās)... Nezinu kas tur var patikt bet man patīk...it īpaši tās zilās paketes... Viņa laikā nav pamanijusi ka pazūd.... Gribētos man viņai atzīties ka es ņemu...bet bail... Jautājums tāds vai jūs ļautu...ņemt un lietot?? Kāda būtu jūsu reakcija par to... Šis bija vienīgais portāls kur varētu pajautāt par ko tādu... Atvainojos vēlreiz...:( Ja un esmu pretējā dzimuma pārstāvis.
kā tu pamēģināji un lietoji? ēdi? liki uz galvas? aplipināji ap kuli?
Ak dies, es nevaru.... :-D:-D:-D:-D Best komentārs ever.. :-D:-D:-D:-D:-D:-D - Jā, tiešām.. bērns.. - ej ārā, ārā - ziema! Skaista ziema. Vai dari ko citu, bet ne jau zodz draudzenei paketes. Beidz nodarboties ar muļķībām un rakstīt bullshitu sieviešu portālos. :-D
Lieto, ja tik ļoti patīk, tikai pērc pats. Paketes ir dārgas, iedzīsi draudzeni bankrotā, patērējot viņas higiēnas preces. Viņai tomēr vajag vairāk nekā tev.. Izdomā kādu foršāku troļļu tematu.
Es domāju, autoram vajag level up. Atrodi ''draudzenes'' (drīzāk mammas) vannas istabā tamponu ( gadījumā, ja nezini, kā izskatās ) un būs Tev neaizmirstams feelings :-D:-D
Domāju ka tik tālu nenonakšu.... bet kā lai pasaku draudzenei pa paketēm......?? Ko jūs darītu....ja pēkšņi jūsu draugs/vīrs jums uzdotu tādu jautājumu???
tev jau apmēram pateica. ej pērc paketes sev pats un bāz/lipini, kur gribi. vai izveido kopīgu pakešu fondu ar draudzeni. ai, tak nav interesanti, 'matīssssssssssssssssssssss', tinies citur vai pamēģini ko asprātīgāku izgudrot