Seksīgs ārējais izskats

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Sakiet godīgi - jums patīk uzpumpētas lūpas, pārspīlētas uzacis, skropstas kā vēdekļi, silikona pupi, milzīgās dir*as, skatuves grims ikdienā, plikumus izceļošs apģērbs? Negribu apvainot nevienu sievieti, kurai tas viss ikdienā ir svarīgi, vai kura sajūsminās par šāda tipa sievietes izskata performancēm, vienkārši gribētos dzirdēt viedokļus.. tas ir kāds pāris gadus ieildzis trends vai.. kas?
15.01.2019 18:58 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Man patīk lielākā daļa no tā, kas te ir minēts, nu, protams, ja nav pārspīlējumi, lai gan pašai no uzlabojumiem man nav gandrīz nekas, nu tikai nagi uz doto brīdi, bet nu ja justu vajadzību, tad varētu visu ko uzlabot, nu tikai zem naža nebūtu gatava gulties lielas pakaļas vai lielu krūšu vārdā. :D
16.01.2019 10:35 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Neveiksmīgs tēmas nosaukums - seksīgs nav īstais vārds.
16.01.2019 11:06 |

Reitings 143
Reģ: 09.10.2018
Nu katram ir savi skaistuma standarti un kompleksi, un cenšas savos rāmjos iekļauties, kā nu māk. Ja kādai tas ir ok un liek justies labāk/skaistākai un man neviens to pašu neuzbāž, tad kāda man tur daļa? Par trendiem piekrītu. Pienāks diena, kad lielo dibenu kačātājas atkal kļūs par mazo dibenu īpašniecēm un skatīsies nosodoši uz mani ar "nukātāvar?" skatienu:-D
16.01.2019 11:09 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Patīk, ja ir ar mēru un proporcionāli, bet, godīgi sakot, ļoti reti ir tādi pozitīvi gadījumi :D Parasti uzreiz jau redzams - šeit ir kaut kas par daudz salikts, un, ja man ir tāda doma, tad noteikti nepatīk. Visbiežāk tas ar krūtīm un lūpām, pieliktām skropstām vairāk redzu salīdzinoši ok gadījumus, ne vēdekļus. Milzīgās dir*as - tas domāts Kardashianu variants? :D Dzīvē laikam tādus pārspīlējumus neesmu redzējusi. Formīgs dibens ir ok :) Gari gēla nagi nepatīk, nepārspīlēts gēllakas pārklājums gan tīk. Par grimu - neuzskatu, ka ikdienā ir nepieciešams vakara grims, un piekrītu, kas jau te minēja, ka tas taču aizņem daudz laika - uzlikt, noņemt :D O nē! :D Rezumējot - esmu par nepārspīlētu un dabīgu izskatu :)
16.01.2019 11:31 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Godīgi sakot, man patīk, mazlietiņ uzpumpētas lūpas,nu ne līdz līmenim, kad cilvēks izskatās piekauts, bet ar mēru!8-) Protams, garas skropstas, nu ne tās krāsainās un gari, pārspīlētās leļļu skropstas :-/
Es vienmēr apbrīnoju meitenes, kuras no rītiem pārtušējās ar make up,paspēj uzlīmēt skropstas, uzzīmēt uzacis, tonālais,uzlaboti vaigi un acu ēnas, nu kā viņas paspēj sataisīties no rītiem? :-|
16.01.2019 11:44 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Man ir vienalga. Uzskatu, ka katram ir tiesības izskatīties tā kā viņš grib. Un nav tā, ka patīk vai nepatīk.
16.01.2019 11:49 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Nepatīk nekas, kas ir pārspīlēts. Ja šādam izskatam (vakara grims dienā, slotas skropstu vietā, ar flomasteru uzzīmētas uzacis, pīļlūpas) bonusā vēl klāt nāk augstprātīga sejas izteiksme, kas tā lielākoties arī ir, tad vispār neko skaistu tajā personā nesaskatu. Taču, ja iepriekšminētie uzlabojumi veikti profesionāli un nelec acīs jau pa gabalu, tad pretenziju nav. Ja cilvēkam patīk un liek justies labāk - kāpēc ne. Tiesa, nesaprotu, kas domāts ar milzu dibeniem. Latvijā neesmu īsti redzējusi nevienu ar silikona dibeniem :-D Nu, vismaz manuprāt neko pārdabiski lielu dibena vietā neesmu redzējusi :-D Ja ar to domāts vienkārši formīgs dibens, tad man formīgi dibeni (sievietei) šķiet acij tīkamāki nekā plakanie dupši.
16.01.2019 12:05 |

Reitings 120
Reģ: 15.01.2018
Man ļoti patīk,skaisti uzkrāsotas lūpas kas ir ārpus lūpu silueta,un ja acis ir ar ēnam un skropstas ir ar lūpukrāsu, ļoti skaisti izskatās,nevis kā tās ar dabīgām lūpām izskatās vienkārši pēc kaut kādām vardēm. Nekrāsojas jau tās kam nav naudas,īstas nadadzenes. Labāk uzpūš lūpas un visi zinās ka man ir nauda daudzi eiro,nevis ka man nav daudzi eiro ar parastām lūpām. Man arī patīk vilkt piespīlētu apģerbu kaut svars 71kg uz 160cm citam liekas traki,bet visiem vīriešiem tas patīk,arī tas pierādās klubā,kad aizeju divi vīrieši man nummuru pajautāja, tāka tas strādā. Domāju ja aizietu bez uzkrāsotu seju un bez legingiem neviens man uzmanību nepievērstu, bet tagad es esmu princese,vēl uzkrāsoju nagus un esmu skaista(l)(l)(l)
16.01.2019 12:12 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Ja viss tas nosauktais ir normāla izmēra un izskata,tad nav nekas pret, protams ja viss tas tiek pārspīlēts,tad gan nepatīk:-/. Ja man prasītu,ko es vēlos mainīt,tad tās būtu krūtis un viduklis:-D, man viņs pa resnu šķiet(t)
16.01.2019 14:54 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Nav nekas pret to, ja cilvēkam pašam tas ļoti patīk un liek justies labāk. Tagad gan tik daudzas meitenes pārveido sevi, lai tikai iekļautos “standartos”. Apskatos vienas populāras meitenes instagram, tad nākamās... un pat neatceros, kas ir kas, jo sejas visām identiskas.
Lieli dibeni gan ļoti patīk. Protams, trenētie, nevis mākslīgi uzpumpētie. Pie tam, šis trends liek meitenēm būt aktīvām un ēst, kas ir tikai apsveicami. Daudz labāk nekā pirms padsmit gadiem, kad stilīgi bija būt pēc iespējas tievākai un badoties.
16.01.2019 15:14 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Pilniibaa piekriitu Essenas viedoklim!
Un man arii treneetie dibeni ljoti patiik. (l)
16.01.2019 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits