Seksīgs ārējais izskats

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Sakiet godīgi - jums patīk uzpumpētas lūpas, pārspīlētas uzacis, skropstas kā vēdekļi, silikona pupi, milzīgās dir*as, skatuves grims ikdienā, plikumus izceļošs apģērbs? Negribu apvainot nevienu sievieti, kurai tas viss ikdienā ir svarīgi, vai kura sajūsminās par šāda tipa sievietes izskata performancēm, vienkārši gribētos dzirdēt viedokļus.. tas ir kāds pāris gadus ieildzis trends vai.. kas?
15.01.2019 18:58 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Man nepatīk liela pārspīlēšana. Tas, manuprāt, sievietei parastajai nav vajadzīgs. Tā pati, iepriekš diskusijās pieminētā, Elīna Didrihsone ir jau tas, kas mani neaizrauj. It kā meitene jau skaista, bet tomēr viss tik samākslots un nedabisks. Pašai vienīgais mākslīgais ir gēla pārklājums nagiem un balinātas šķipsnas, kas pēc manām domām ir OK.
Vienigais es nesaprotu to, kur tās "mākslīgās" meitenes atrod laiku un līdzekļus visam tam savam "ekipējumam" :D . Tāda wow make-up uzklāšana (kā arī noņemšana) prasa tak tik daudz laiku. Tā pat kā skrostas, nagi un ragi - to visu vajag regulāri atjaunot un uzturēt.. man tāda laika nebūtu
15.01.2019 20:52 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Aizmirsu piebilst, ka tēmas nosaukums un apraksts man īsti tomēr neiet kopā. Manupārt, seksīga sieviete nav ar visu uzpumpētu un pieliktu. Tā jau kļūst par vulgariāti.
15.01.2019 20:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu jā, kamēr ir vēl "seksīgi" un nevis jau "vulgāri" un/vai "Frankenšteina līgava", nav ne vainas.
15.01.2019 20:58 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Šeit jau nemaz nevar atzīt, ka nagus liek ne tikai īsus un nude, bet piemēram roza ar spīdumiem, vai ka audzē skropstas un patīk iedegums, vsjo, tak srazu māklīga :-D
15.01.2019 21:03 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Esmu tikai par dabiigo!
Man laikam te ir slikti piemeeri acu prieksaa,kaa izskataas cilveeki,kuri daudz guleejusi "zem naza"!Saakumaa laikam ir tas wow,nu izskataas taa neko,bet peec kaada laika saak paraadiities tas nedabiigais skats-seja jaatur vispaar bez grimaseem,nevar ne normaali smieties,ne "skobiities":-D
Tad taas maaksliigi uzkraasotaas-nodziitaas uzacis piemeeram-es ar sausmaam domaaju,kaa tas buus,kad taa mode paaries,gribeesies atkal taas vecaas ,normaalaas un nevarees vairs dabuut.
Es uz visiem siem trakumiem skatos ar "vienu soli uz prieksu"!
15.01.2019 21:04 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Ir ļoti daudz sieviešu, kuru izskatu ļoti uzlabo gan labi uzliktas mākslīgās skropstas, gan kvalitatīvi veiktas lūpu injekcijas un krūšu implanti. Ļoti bieži lasu/dzirdu tekstus - "fuj, viss mākslīgs un pielikts". Daudziem cilvēkiem patīk nosodīt, jo uzskata, ka ir tikai neveiksmīgi gadījumi. Tas tāpēc, ka tos skaistos un kvalitatīvos uzlabojumus nepamana, jo domā, ka dabīgs. Protams, ja izlasu tēmas pieteikumu, kur tas viss pasniegts negatīvā gaismā, aprakstot bez maz vai klaunu, tāds izskats mani nesaista. Bet es neesmu arī dabīguma fanāte. Vakara grims ikdienā un pārāk atkailinošas drēbes mani gan nesaista. Bet tādu tēmā minētu sievieti dzīvē neesmu redzējusi, tikai instagram u.c. interneta vietnēs.
15.01.2019 21:09 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Ne patīk, ne nepatīk. Katrs staigā kā grib.
Bet, kas man šajā kultā tiešām kaitina - kopts/skaists/elegants tiek ielikts mazos, šauros rāmīšos un viss, kas ārpus tiem - atstāts plašām debatēm. A la - ja elegants, tad britu hercogienes, ja kopti nagi - tad gēls, kopta āda - bāze, tonālais u.t.t.
Man ar Skandināviem vairāk pa ceļam. Simplify.
15.01.2019 21:11 |

Reitings 1761
Temas apraksts man neasociejas ne ar ko seksigu, toties vulgaru gan.
Man nepatik izteikti uztjunets izskats(uzpumpetas lupas, parmerigi uzpusti silikoni, parveidoti deguni un vaigu kauli, maksliga pakala). Ka piemeru var minet visas Philipp Plein draudzenes- visas viena letu bimbo konveijeri stancetas.
Ja kosmetikai, ideala kartiba uzturetam augumam un seksigam (lasit- ne vulgaram) apgerbam. Pasai vienigais maksligais ir gela nagi, jo sagribejas garakus, neka sanak pasai ataudzet.
Vienmer smejos, kad sim partaisitajam sievietem dzimst berni, jo dabu apmanit nevar: naks ara ar isto DNA.
15.01.2019 21:14 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
"fuj, viss mākslīgs un pielikts". Daudziem cilvēkiem patīk nosodīt, jo uzskata, ka ir tikai neveiksmīgi gadījumi. Tas tāpēc, ka tos skaistos un kvalitatīvos uzlabojumus nepamana, jo domā, ka dabīgs.

Nekad neesmu redzējusi un dzirdējusi, ka tiem veiksmīgajiem gadījumiem pat zinātāji pārmestu par mākslīgumu. Par to jau ir runa, ka ļoti daudzi sevi izķēmo, nevis uzlabo, taču to nebūt neapzinās.
No acīmredzama mākslīgums skaisti man šķiet tikai gaumīgs manikīrs un pasākumam atbilstošs grims, uzacu krāsošana, jo nu skaidrs, ka ne visām dievs devis un ja ir pavisam čābīgi un plakstiņu izskatās kā cāļu dibeni, var arī tās skropstas pielikt samērīgā daudzumā. Pārējais- nop.
Pat acīmredzami krāsoti mati man nepatīk, tāpēc visas šitās mellās un platīnblondās metu vienā maisā.
15.01.2019 21:18 |

Reitings 638
Man, piemēram, vizuāli ļoti patīk dažādi rockabilly, gotu un punk rock/rebel instagram / youtube meiteņu stili. Tā pati Monami Frost, piemēram, šķiet ārkārtīgi mākslīga, un arī - lai arī ne tik afišēti - popularitāti ieguvusi ar pievilcīgu / seksīgu ārieni. Jenna marbles - arī regulāri pilns meikaps ar līmētajām skropstām. Man arī viņa šķiet mākslīga .. bet viss personas kopums patīk, arī visi zilie mati un tumšās lūpu krāsas.
Mākslīgs jau nav tikai akurāt' tipiskās pārsauļotās/pieaudzētās beibes. Vismaz man.
15.01.2019 21:31 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Omg, man ir ļoti gaiši blondie, esmu vienā maisā ar silikona uzpumpētajām sievietēm, nu pērle. :-D Ir arī dabiskie ļooooti tumši vai ļoooti gaiši mati, personīgi tādas pazīstu. Bet melni/platīna mati kā kaut kas ārprātā mākslīgs šķiet pārspīlēti. Bieži vien tās kuras šausminas par katru mazdrusciņu ne pārpārēm dabisko pašas vien neizskatas ne pēc kā, tas ir, pašām vien derētu uzfrišināties.
15.01.2019 21:36 |

Reitings 4218
Drīzāk nevis silikons, skatuves grims ikdienas gaitās utt ir kļuvis par trendu, bet gan citu cilvēku ārējā izskata aprunāšana, preparēšana un nolikšana, ar nicinājuma un nievu pilnu skatienu no augšas raugoties un atrunājoties, ka tik slikti un šausmīgi nu gan man neesot, jo, lai nu kam, bet man gan viss noteikti esot perrrrrrrrrrrrrrrrrfekti (ne-dabīgi) un parrrrrrrrrrrrrrrreizi, vai, tieši otrādi, ar sajūsmā mirdzošām acīm un ar 'ooooo!' un 'aaaaaaa!' saucieniem uz lūpām lūkoties uz perrrrrrrrfekto un parrrrrrrrrreizo daili no apakšas un līst vai no ādas ārā (arī burtiski) un tērēt naudu, laiku un resursus, lai čerez ņemogu izskatītos tā, kā skaistumindustrijas un pīāra kopražojuma elks.
.
P.S. Šodien modē silikons, rīt vai parīt - tauku atsūkšana.:D
.
P.P.S. Trends 'ārējā izskata ap*iršana' mūžam dzīvs, mainās tikai obdžekti.:-P
15.01.2019 21:52 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
Patīk lielākā daļa no tā, bet tad, ja ir labi un kvalitatīvi uztaisīts. Kā jau minēja, silikonus nav jāliek par 4 izmēriem lielāki, lūpas nav jāuzpumpē pa pusi sejas utt. Man pašai patīk likt makeup, bet ne "vakara", manuprāt, tas rada sakoptāku tēlu un patīk to arī darīt. Man ir diezgan vienalga, ko cilvēki dara ar savu izskatu, kamēr tas neskar mani :-D Jā, es noteikti neietu uz solāriju, bet varbūt, ja gadītos kāds wow pasākums, tad spray-tan izmantotu, why not. Ikdienā nav pielikto skropstu, nagu, jo man tam nav laika, bet reizēm uzlieku. Atbalstu visu, kas liek cilvēkam pašam justies labi par sevi - ja plastiskā ķirurģija tevi padarīs pašpārliecinātu, then go ahead!
15.01.2019 22:05 |

Reitings 276
Reģ: 06.09.2014
Atbalstu tikai to, kas izskatās dabīgi un netraucē pašam cilvēkam. Sev liktu krūšu implantus, ja būtu vajadzība (piemēram no A uz C) vai koriģētu atļukušas ausis/neglītu degunu. Labotu un uzlabotu vizuālo izskatu zobiem. Skropstas/nagus/matus nepieaudzētu, jo parasti skats ir mākslīgs, regulāri jāuztur... Solārijs kaitē ādai. Man pieaudzēti mati vai nagi reāli traucētu, tādēļ dzīvoju ar saviem.
15.01.2019 22:15 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Esmu redzējusi glītas silikona krūtis, mākslīgās skropstas (vēdekļi - nav tā, ka nepatīk, bet drīzāk vienmēr mēģinu iztēloties to, vai acu plakstiņi izjūt smagumu) - man patika. Ne īpaši patīk ekstrēmi gadījumi, bet, nu, - kas kuram ekstrēms.
15.01.2019 22:29 |

Reitings 48
Reģ: 12.01.2019
Manuprāt smuks, apaļš dibens ir tīri tā neko, ja tikai nav pārspīlētās proporcijās (lai gan ir sievietes, kurām arī tas tīri labi izskatās). Bet viss pārējais, kas te pieminēts man šķiet diži pārspīlēti un nevajadzīgi. Īpaši tās mākslīgās lūpas, nu pēc pīlēm taču. Dabiskajām, kad lielas, ir dabisks izskats, bet mākslīgi palielinātas izceļas no sejas tā, itkā būtu sapampušas no bišu dzēlieniem. Nekad nesapratīšu, kāpēc to dara. Arī lieli daudzumi kosmētikas man šķiet izskatās smieklīgi. Protams, ja māk to lietot un, piemēram, grib paslēpt pumpas un tādas lietas, jo tas izraisa kompleksus, tad uz priekšu, bet lielakā daļa sieviešu, kas lieto lielus daudzumus kosmētikas neprot pat pareizo toni tonālajam atrast un seja 3 toņus tumšāka par visu pārējo. Nesaprotu, vai tiešām pašas neredz?
16.01.2019 08:56 |

Reitings 402
Reģ: 03.09.2018
nepatīk nekas no nosauktā. Nesaprotu kāpēc vajag tās lūpas špricēt, jo lai ari cik labi to izdara var redzēt ka ir fake. Par dibeniem tad tādus lielus dzīvē neesmu redzējusi cik nu kāds kaut kur iešēro kādu bildi. Instagram tādām meitenēm nesekoju. Pati laikam esmu "pelēka pele", jo matus nekrāsoju, kosmētiku maz lietoju tikai lai skropstas uzkrāsotu un pat nagus nelieku, jo tie izskatās kā pistācijas pielīmētas pie nagiem.:-D
16.01.2019 09:10 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Meitenes,vārbūt nedaudz ārpus tēmas. Bet kas ir ar Samantu Tīnu? Arī ir kādas plastiskas iejaukšanās vai kas? Skatos bildēs,agrāk šķietami simpātiska bija.. Tagad pēdējos gados, tas izskats paliek arvien neglitāks un neglitāks.. Pat sāk atgādināt...labāk neteikšu ko. Vai cilvēks nepamana to robežu starp uzlabojumu un jau pārspīlētību!?
16.01.2019 09:28 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
man patīk mākslīgi deguni un nepatīk mākslīgas lūpas :D
man nepatīk tā kroka virs virslūpas, ko var redzēt daudzās botoksa apstrādātās sejās. nekad neesmu tādu kroku redzējusi dabīgi lielu lūpu nēsātājiem :D
man šķiet, ka ir viegli palikt atkarīgai no ķermeņa uzlabojumiem, vismaz tā izskatās paskatoties "sabiedrības dāmas" instagram un delfos :D un bieži vien ir grūti pateikt, meitenei 27 un aizčakarēta seja vai arī 47 un vispār jau ok saviem gadiem izskatās :D tā pati samanta tīna izskatās daudz vecāka par saviem gadiem.
16.01.2019 09:36 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015

par visu ir ļoti liela atšķirība un maģiskais vārds - mērs - izsaka visu. Piemēram šīs lūpas ir skaistas, manuprāt, abos variantos. Arī par krūtīm, ja nav arbūzu bumbuļi, tad ir labi. Tāpat var teikt par visu citu, kas saistits ar izskatu. Ja piemēram apģērbā ir izkārtas krūtis, dibens, mini svārki kā josta, tad izskatās lēti, bet ja piemēram ir slēgts džemperītis un svārciņi mini, tad ir tīri seksīgi. Vai otrādi - bikses, kurpes, bet skaists topiņš. Jāizvēlas ko gribi izcelt. Tapat kā kosmētikā - izcel acis vai lūpas. Ja izcelsi abus varen redzami, tad izskatīsies vulgāri. Mērs un līdzsvars ir visa atslēga.
16.01.2019 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits