Vīrieši pēc 30, IZSKATS.

Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Mums meitenēm/sievietēm ir pieņemts rūpēties par savu izskatu, šeit likšu akcentu tieši uz auguma formām. Visu dzīvi domāt un cīnīties ar liekajiem kilogramiem. Vismaz liekākajai daļai noteikti.
Tad kā paliek ar vīriešiem?
Vai Jums ir pieņemami, ka vīriešiem pēc un pat pirms 30 parādās alus vēderi?
Kā ir tieši ar Jūsu vīriešiem? Viņiem arī ir vēderiņi? Un atbildam godīgi, vai tas liekas pievilcīgi.
Es saprotu, ka sievietes mīlot piever acis, bet būsim reāli attiecībā uz vīriešiem. Ja arī viņi mācētu tik viegli pievērt acis, tad droši vien mēs tik ļoti “neiespringtu”.
Un jā, PROTAMS, izskats nav galvenais un šeit arī tas netiek pasniegts pirmajā vietā.
Tātad galvenokārt jautājums ir kāpēc sabiedrībā ir pieņemts, ka alus vēderi ir ok un, ka vīriešiem ar gadiem ir normāli izplūst.
(Kas saistās par mani, tad nevienam, ne otram nav riepu, viņam ir viss 30).
P.s. Jau laicīgi atvainojos, ja kāds kaut ko atkal pārpatīs, kā saka visiem neizpatiksi.:-)
15.01.2019 15:02 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Karinjo-nu tas ir mans smukuliitis(l)!Vinam laikam tie beernini "noeed" to svaru:-DRiktiigi labs teetis!
Otram bija probleemas!Vins aizbildinaajaas ar loti garsiigo korejiesu eedienu komandeejumos.Tagad atkal viss raamjos!:-)
15.01.2019 20:57 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Manējais, lai kontrolētu svaru, periodiski dzīvo uz keto. Nav jau, protams, mana dzīve, bet es diētu vietā priekšroku dodu sportam + pakontrolēt saldumus. Visu mūžu uz keto nenosēdēsi, kkad jau arī viņam būs jāatsāk sportot :D Mums abiem gana labi garšo ēst, sekojoši, abi sekojam formām.
15.01.2019 21:00 |

10 gadi
Reitings 674
Reģ: 09.01.2015
Man vienmēr ir patikuši vīrieši ar vēderiņu,ko pabužināt.(l)
Draugam ir vēders,ne gluži alus vēders,bet labas dzīves vēders,viņš saka,ka es garšīgi gatavoju:-D Cenšos pievērst viņu sportam un nomest 5kg.
15.01.2019 21:15 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Manējais ir sportisks , nav protams nekādas 6 pakas, bet manuprāt,pašlaik ir ideālā formā! Nepatīk ļoti tievie vīrieši,kuriem kājas augšstilbi ir tievāki par manējiem ,tāpēc nekas nebūtu pret mazu riepiņu :-D
15.01.2019 21:17 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Nu, tur, kur dzīvoju tagad, vīriešu starpā nepastāv tāds teiciens ''vīrietim jābūt tikai mazliet smukākam par pērtiķi''. Cerams, mums arī tā alus vēderu ap 30 pieņemšanas ēra ar nākošo paaudzi nomainīsies.
Ja vīrietis nespēj atteikties no garšīga ēdiena, kaut ir liekie kg, viņam ir problēmas vienā smadzeņu daļā, ko sauc par ''prefrontal cortex'' un līdz ar to paaugstinās iespējamība, ka viņam ir arī citas problēmas, kas prasa impulsu-atkarību kontroli. Tā ka te vairs nav runa tikai par izskatu, bet jau arī par vieglām garīga rakstura problēmām, kas tikai attiecībās ieviesīs papildus kreņķus sievietei, jo vīrietis vairāk ir orientēts uz baudu, nedomājot par racionālām sekām. Alko, cigaretes, sekss vai cits. Varbūt gadās, ka vienīgā impulsu problēma ir ēdiens un pārējās īstermiņa baudas tiek turētas stingrā kontrolē, bet nu....
15.01.2019 21:24 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Althea - un kā to prefrontal cortex salabot? Izklausās, ka tev ir labi avoti par šo tēmu, padalīsies? :)
15.01.2019 21:35 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Iegūglē owerweight/binge eating/compulsive eating, prefrontal cortex. Tas taču darbojas pēc tāda paša neuroscience patterna kā jebkura novirze, kur cilvēks sev dara sliktu, bet baudas dēļ nevar apstāties :) Parasti jau ap 25 gadu vecumu tā smadzeņu daļa ''nobriest'', bet rešņi un citi atkarībnieki paliek pusaudžu vecumu impulsu kontroles nespējā.
Nav runa par uzblīšanu veselības problēmu dēļ, bet tiem, kas 5, 10 gadus cenšas nomest svaru, bet tā arī nespēj tieši noraušanās dēļ, vai vienkārši padodoties, ''jo man patīk paēst''.
15.01.2019 22:47 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Manā draugu un pazinu lokā vispār nav vīriešu ar lieko svaru, tikko aizdomājos. Pat jocīgi. Un visi ir pēc 30. Un nē, man alus vēders nepatīk un savam vīrietim tādu nevēlos redzet. Par laimi, lai gan viņam patīk daudz un labi paēst, un, kamēr neredzu un nezinu, arī junk food:-D) vins ir caurbira plus sporto, tā ka augums vēl kā konfekte.
15.01.2019 22:58 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Nu, tur, kur dzīvoju tagad, vīriešu starpā nepastāv tāds teiciens ''vīrietim jābūt tikai mazliet smukākam par pērtiķi''. Cerams, mums arī tā alus vēderu ap 30 pieņemšanas ēra ar nākošo paaudzi nomainīsies.

+++
Mani vispār izbrīna tas, ka nereti tiek piesaukti šie 30 gadi kā tas izšķirošais moments, kad vīrietim var parādīties alus vēders. 30 gadi vispār nav nekāds vecums! Dzīve tikai tā pa īstam sākas! Līdz ar to 30-gadnieki, kuri lepojas ar alus vēderiem, man drīzāk asociējas ar personām, kuras nerūpējas par sevi un savu izskatu, tāpēc noraksta visu uz savu vecumu. Tur, kur dzīvoju tagad, ikdienā redzu sev apkārt sportiskus 40, 50 un 60 gadīgus vīriešus, par 30-gadniekiem nemaz nerunājot. Man tas liekas tikai normāli, ka vīrietis jebkurā vecumā rūpējas par savu ārējo izskatu un fizisko formu, nevis pēc 30 jau sāk palaisties.
Ja par tēmu, tad alus vēderus neciešu un, par laimi, vīram tāds nav, jo ar sportu ir uz "tu".
15.01.2019 23:25 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man patīk apaļīgi vīrieši, protams, visam ir robežas. Kad ar tagadējo vīru iepazinos, viņam bija mazs alusvēderiņš, tad laika gaitā tas uzauga diezgan liels, tagad cenšas dabūt nost. Mani tas neietekmē estētiskajā ziņā un tāpēc jau nemīlu mazāk, vienīgi prāts pieslēdzas - veselïbai tas par labu noteikti nenāk un vēlētos viņam ilgu mūžu bez veselības problēmām. Es neko neesmu norādījusi vai diktējusi, kas viņam būtu jādara, jo esmu precējusies ar pieaugušu cilvēku, kurš pats apzinās, kas un kā. Ja man būtu uzēsts liekais svars, es arī negribētu, lai kāds mani par to zāģētu. Es gan nerunāju, par gadījumiem, kur tas svars būtu aizgājis pilnīgā pašplūsmā un ir skaidrs, ka cilvēks pats netiek galā. Bet citādi, esmu novērojusi, ka ir cilvēki, kuri var teikt gandrīz vai aktīvi, ar azartu vaktē un komentē citu cilvēku svaru (tad par daudz, tad par maz, tad ne tur, kur vajag, utt.) - tas liekas jocīgi.
15.01.2019 23:33 |

Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Manuprāt, vīrietis sākas no 100. Šis teiciens jau nav no pirksta izzīsts. Vīrietim ir jābūt pamatīgam. Kaulainie, tievie, liesie- tiem parasti ir kompleksi. Vai arī geji.
Mam patīk, ja vīrietim ir kārtīgs vēders, masīvs dibens. Tas signalizē par briedumu, pārticību, pārliecību. Tādam vīrietim pie sāniem es jūtos droši, pasargāta un apgādāta.
15.01.2019 23:35 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
jā, jā Maijiņ. un ja vēl dirš operā, tad vispār brīnums, ne vīrietis. un ja vēl tā kārtīgi piespiež pie sava zīmuļa ziemassvētkos...
un protams, ka bez liekā svara ir geji.
15.01.2019 23:41 |

Reitings 118
Reģ: 09.07.2012
Manējam ir vēderiņš un man pat ļoti patīk. Labāk patīk tā, nekā ar galīgi nevīrišķīga auguma tievuli ( zinu,ka eju galējībās,bet tas tā,lai doma ir saprasta). Protams, nebūtu iebildumu arī,ja vēders nebūtu un būtu trenēts,bet tāds vēderiņš liekas mīļš un mājīgs. (l):-D
Un runājot par sievietēm,kas tā cenšās vīriešu dēļ...man nekad nav bijis jādzird vai jāsaprot,ka vīrietim gribētos mani savādāku.. gribu sportot- sportoju, gribu diētu- ieturu, gribu abonementu zālē- nopērku. Bet sevis dēļ! Nevis,lai kādam izpatiktu. :-)
16.01.2019 01:42 |

Reitings 48
Reģ: 12.01.2019
Tieši alus vēderi man pievilcīgi nešķiet. No malas, manuprāt izskatās smieklīgi, jo kājas mēdz būt tieviņss un tas vēders mēdz būt ĻOTI liels. Tas nepiesaista. Bet ja vienkārši liekais svars, tad mani tas tīri labi apmierina, bet cilvēkam jāspēj sevi panest, jāspēj ģērbties tā, kā labi izskatās. Man bijušais, piemēram, bija rok/folk mūzikas cienītājs, mana auguma, mana resnuma (pati esmu resna), ar garu, kuplu bārdu. Man ļoti patika. Ģērbās labi un izskatījās mnās acīs ļoti simpātisks. Man šķiet mīļoties ar dūšīgāku vīrieti patīkamāk.
Būtībā īpaši ķermeņa formas nav noteicosais man un arī ļoti tievs puisis ir bijis. Noteiktās ķermeņa vietās gan gribēos, lai ir vairāk gaļa uz kauliem, lai nedurās gūžas kauli mnās miesās. :D
Mana otra pusīte izmanto elektrisko ratiņkrēslu, rokas un kājas viņam tievas (tievākas kā parasti), kājas viņš nespēj izmantot nemaz, tikai pakustināt nedaudz, rokas no elkoņa uz leju var pacelt, piemēram, pats paēst, bet arī ar kustību nav vienkārši, visu roku pacelt nevar. No sēdēšanas krēslā un daļēji arī no tā, ka problēmas, ir arī vēderiņš, bet nav apaļš, neizceļās būtībā, it īpaši, kad apģērbies. :D Neredzu nekādas problēmas viņa izskatā un viņa ķermeņa izskatā. Mīlu ļoti, ļoti. :) Un nekādi pasaku prinči, svarcēlāji vai sazin kas vēl nespētu mani ar varu viņam atņemt, kur nu vēl aizvilināt. (l)
16.01.2019 08:45 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Cataleya jau ar savu feiko Kenu izlielījās? Neticu, ka palaida garām šādu izdevību :-D
16.01.2019 09:14 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Tur jau tā lieta- kā kuram tie kg izskatās. Kādam aiziet uz vēderu, kādam vienkārši pa visu ķermeni un izskatās būdīgāks.

Vēl izskats atkarīgs no tā, cik liela ir muskuļu masa un tauku masa. Vienam uz 1,85m 90kg izskatīsies par daudz (jo tauku daudzu), bet citam pat 110kg būs ok, bez kaut kādiem "7-8 mēnesī pēc paēšanas":-D
16.01.2019 09:44 |

Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Sešpakas un kaulainie, godīgi sakot, ir smieklīgi. Viņiem pietrūkst pašapziņas, var stundām vērot un analizēt savu augumu, spriedelēt par diētu! Kurš normāls vīrietis to dara?
Gaumes un viedokļi var būt dažādi, taču man daudz lielāku uzticību raisa labi pārtikuši, paēduši vīrieši, kuriem ir vīrieša svars, vīrieša vēders, spēcīgs, liels, vīrieša dibens pamatīgums miesās. Ja klāt ir bārda, tetovējumi uz muguras, pleciem, ādas bikses un kovboja zābaki- ğībstu!
16.01.2019 09:51 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Jo vīriešiem jau pa dzīvi ir atlaides, tāpēc, ka ir piedzimuši kā vīrieši. Vīriešiem atlaides dod gan vīrieši, gan sievietes, bet sievietēm atlaides dod tikai vīrieši. Tāpēc sievietes iespringst.

haha :D Taisnība. Es kad uzaudzēju liekus 2 kg , tad brēc - resnule, need vairs saldumus!!!! :-D:-D Nu bāc, es esmu tieva kā diegs!!! :-D Tētis mani vispār sauc par diegabiksi, kas var noslēpties aiz sērkociņa. :D
Bet manējais .. normāls vecis ar 100 kg. Tas esot normāli viņaprāt. :-D
Nekā - šodien ieriebu viņam, iedevu uz darbu līdzi lapu salātus, lai ēd un priecājās par dzīvi. :-D
16.01.2019 10:02 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Izskats un apğērbs jau nenosaka iekšējo būtību. Ir neticība šim apgalvojumam?
16.01.2019 10:26 |

Reitings 120
Reģ: 15.01.2018
Man patīk vīrieši ar alus vēderu tad vismaz var zināt ka viņiem ir naudas, tievie nevar pat sevi pabarot,kur nu vēl mani un manus bērnus, uz tādiem tāpēc neskatos,pati neesmu parastā resnule vai resnā cūka, esmu mazais mīļais lācītis gardēdis,nu i što ka 70kg/160cm ,pilnīgi normāls augums,visi tievie vīrieši gribētu mani,bet lai nesapņo ja nevar pabarot ģimeni!!!Labus vīrus jau izvēlas pēc vēdera jo lielāks vēders jo biezāks maks , un kaulainajiem vispār naudas nav,nabagi !!!
16.01.2019 12:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits