Tieši alus vēderi man pievilcīgi nešķiet. No malas, manuprāt izskatās smieklīgi, jo kājas mēdz būt tieviņss un tas vēders mēdz būt ĻOTI liels. Tas nepiesaista. Bet ja vienkārši liekais svars, tad mani tas tīri labi apmierina, bet cilvēkam jāspēj sevi panest, jāspēj ģērbties tā, kā labi izskatās. Man bijušais, piemēram, bija rok/folk mūzikas cienītājs, mana auguma, mana resnuma (pati esmu resna), ar garu, kuplu bārdu. Man ļoti patika. Ģērbās labi un izskatījās mnās acīs ļoti simpātisks. Man šķiet mīļoties ar dūšīgāku vīrieti patīkamāk.
Būtībā īpaši ķermeņa formas nav noteicosais man un arī ļoti tievs puisis ir bijis. Noteiktās ķermeņa vietās gan gribēos, lai ir vairāk gaļa uz kauliem, lai nedurās gūžas kauli mnās miesās. :D
Mana otra pusīte izmanto elektrisko ratiņkrēslu, rokas un kājas viņam tievas (tievākas kā parasti), kājas viņš nespēj izmantot nemaz, tikai pakustināt nedaudz, rokas no elkoņa uz leju var pacelt, piemēram, pats paēst, bet arī ar kustību nav vienkārši, visu roku pacelt nevar. No sēdēšanas krēslā un daļēji arī no tā, ka problēmas, ir arī vēderiņš, bet nav apaļš, neizceļās būtībā, it īpaši, kad apģērbies. :D Neredzu nekādas problēmas viņa izskatā un viņa ķermeņa izskatā. Mīlu ļoti, ļoti. :) Un nekādi pasaku prinči, svarcēlāji vai sazin kas vēl nespētu mani ar varu viņam atņemt, kur nu vēl aizvilināt. (l)