Vecāks vīrietis

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Labvakar, jaunkudzes un kundzes!
Mani jau vismaz mēnešus ... daudzus, nemelošu, ja teikšu - pusgadu .. nomoka doma par vienu vīrieti. Skaists, talantīgs, ar foršu alus vēderiņu :-D , kurš nav liels un viņam ļoti piestāv! :-D Ar ļooooti labu stila izjūtu un tik skaistām dzidrām acīm ... ak, Jēzus! Šo visu raksto sirds tik strauji pukst un vēderā stirnas lēkā! (l):-D
Man 23, viņam 34. Lūk, kas mani nomoka!
Vai šāda vecuma starpība attiecībās vispār spēj pastāvēt?
Un kas šāda vecuma vīriešiem visvairāk pievelk sievietēs?
05.01.2019 21:17 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
tad gribees buut taa "galva"!
vīrietim arī jābūt gimenes galvai, sieviete ir kakls kas to galvu groza sev vēlamā virzienā
06.01.2019 15:00 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Xanax drizak tu exi muz smagi vilies! Spriezot pec profila foto un nika

Mjā, izskatās ka daža laba vēl ir aizsvinējusies un svētki vēl nav beigušies. :-D
06.01.2019 23:05 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
11 gadi tas ir daudz.(t) Bet nu ja abiem ir interese un simpātijas, tad tik uz priekšu.
06.01.2019 23:22 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Man 34 gadus vecs vīrietis neliekas vecs.
Bet nebūšu objektīva kritiķe, jo pati esmu attiecībās ar krietni vecāku vīrieti, un jā, esmu sastapusies ar sabiedrības neizpratni. Mums pašiem tā starpība vispār nekad nav traucējusi.
Galvenais, lai kopā ir abpusēji forši. Un svarīgi, lai pārāk neuztrauktu, ko domā citi. Ja nu tomēr uztrauc, tad varētu būt grūti, jo citu cilvēku (it īpaši sieviešu), kas vēlēsies par jums ( ja abi veidosiet attiecības) pateikt ko dzēlīgu, netrūks. Tāpat arī skatienu :-D Ja spēj tam stāvēt pāri - šķēršļus neredzu.
Kas vīrieti pievelk jaunākā? Nu redzi, te Tu pati meklē kaut kādu fetišu, nevis apziņu, ka jums varētu izveidoties abpusēji dabiski romantiskas, veselīgas attiecības kā jebkuram pārim.
06.01.2019 23:25 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Ja Tev rodas šaubas un jautājumi, tad varbūt nevajag.
Man personīgi šķiet, ka 11 gadu starpība nekas nav. Nu, ja vien nav runa par 9 un 20 gadu vecumu. :D
Man ar vīru arī padsmit gadu starpība (vairāk kā 11:-D) un es nevaru iztēloties citu vīrieti. Sava vecuma puišus redzu tikai kā brāļus un esot attiecībās ar 3-4 gadus vecākiem (pirms satiku vīru), tieši tā arī jutos līdz nokrita aizspriedumi un klapes no acīm, ka nobrieduši prāti tajā laikā ir retums starp pretējā dzimuma vienaudžiem.
Svarīgākais - lai saskan jūsu funktieris un dzīves vērtības.
Nevienu no jums nezinām, tāpēc ir grūti komentēt. Meitenes 23 gados var būt naivas aitiņas, kas vēl dzīvo vecāku maizē un varbūt pievelk kādus šiziķus, kas tādas arī meklē, bet var būt arī patstāvīgas un spriestspējīgas. Tāpat arī ar vīriešiem, kuriem pāri 30, tāpēc vecums pats par sevi neizsaka pilnīgi neko.
Ja satrauc, ko padomās cilvēki no malas, tad par to nedomā vispār. Pirmkārt, zema inteliģences līmeņa cilvēki ir ļoti aizspriedumaini, otrkārt, Tu to tāpat nekad neuzzināsi, jo ja arī kāds šausmināsies, tad tas notiks čukstus un aiz muguras. :)
07.01.2019 12:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits