Sievietēm pārsvarā patīk vecāki vīrieši. Kaut pāris mēnešus vecāki, jo viņiem jābūt kaut kā pārākiem. Vecāki vīrieši spēj piedāvāt daudz vairāk kā vienaudži, it īpaši 20 gadniecēm. Bieži viņiem jau ir sava mājvieta, savs auto, atrasts savs stils, ir pārliecība par sevi, dzīvē jau ir šis tas pieredzēts un ikdiena ir sakārtota. Ir daudz kas kādēļ, lai augstsskolu beidzošai jaunai sievietei varētu patikt šāda vecuma vīrieši. Tas ir laiks, kad pēc pāris gadiem atrodot stabilu darba vietu varētu dzemdēt kādu bērnu.
Arī izskats 34 gadu vecumā daudz neatšķiras no 20-gadniekiem, ja nav pārlieku liela aptaukošanās.
Arī šādās vecuma grupās 20-30 sievietes un vīrieši jau spēj saprast viens otru. Savādāk ir ja 17 gadīga meitene un 28gadus vecs puisis.
Arī man ir 34 un es īpaši neiespringstu par 10 gadus jaunākām. Viedokļu atšķirības man ir ar daudziem cilvēkiem, līdz ar to, tas pat nav rādītājs. Viedokļi var atšķirties, galvenais vai ir iespējams pieņemt un izprast atšķirības. Sievietes un vīrieši vispār ir dažādi domājoši, ar dažādām interesēm, tomēr pievilkšanās vēlaizvien eksistē. :-)