populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Mani shodien iedvesmoja viena britu meitene , Instagrams ir ''bygabrielle'' .
Manaas aciis tas ir perfekts kjermenis! Veseliigs, formiigs, ne ko pielikt- ne atnjemt.
Shodien triekshos uz sporta zaali pirmo (!) reizi shogad. Viss. Shii tema mani iedvesmoja saakt ''sevi miileet. ''
Peedeejaa laikaa ljoti saap mugura, ir baigais nogurums un vispaar nav motivaacijas neko dariit - es to norakstu uz mazkustiigu dziivesveidu.
Veseliiba ir vis-vis-vis daargaakais kas mums vien var buut, un labas veseliibas pamataa ir uzturs un kusteeshanaas, kas ir it kaa elementaari un visi to saprot, bet lielaakaa dalja to nepiekopj..
06.03.2019 19:17 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man ir PCOS un insulīna rezistence. Daudzām sievietēm, kurām ir PCOS, tas paliek nediagnosticēts, jo simptomu ir daudz, tie ir dažādi un no pirmā acu uzmetiena var nešķist savstarpēji saistīti. Bet esmu lasījusi aplēses, ka PCOS ir 10% vai pat lielākam procentam no visām sievietēm.
Viens no PCOS simptomiem ir paaugstināts svars. Man vienā brīdī sāka nākt svars ar ātrumu apmēram 5 kg gadā. Sākumā it kā nekas, bet ātri vien savācas. Sākumā izmēģinājos visādi, mainīt ēšanas paradumus, daudz sportoju, vienā periodā pat ēdu tik maz, ka dažbrīd nāca virsū ģībiens. Svars visu laiku turpināja nākt klāt, tikai tajā pēdējā variantā stāvēja uz vietas. Kad ārste man diagnosticēja PCOS, mans svars bija apmēram 20 kg virs mana normālā svara. Viņa teica tikai to, ka svars jānomet, bet tas manā situācijā būs ļoti, ļoti grūti. Tikai apmēram gadu pēc tam es atradu vienīgo man zināmo metodi, kas strādā (būtībā izslēdzu no uztura ogļhidrātus) un apmēram 4 mēnešu laikā tiku vaļā no liekajiem kg.
Ar to es gribēju teikt, ka pie vainas var būt veselības problēmas un tā nav nemaz tik reti sastopama lieta - es pazīstu diezgan daudzas sievietes ar PCOS diagnozi un viņas cīnās ar savu svaru. Otra lieta - ne visos gadījumos pietiek ar padomu "nu, bet ēd taču veselīgi", jo varbūt konkrētajam cilvēkam ir vajadzīgs kaut kas specifisks. Un, ja ārsts nevar noteikt, kas tas ir, tad atliek tikai cerēt, ka ļoti palaimēsies un kaut kā pats uztrāpīsi risinājumam.
06.03.2019 19:19 |

Reitings 28
Reģ: 11.11.2017
VISTAS!!! Nu ejat uzcepjat atsevišķu tēmu par resnām bābām vai kaulauniem skuķiem, tur arī 10 lapu garumā diršat un runājat par to.
06.03.2019 19:32 |

Reitings 899
Reģ: 23.08.2016
Par to jau arī ir runa - NORMĀLS svars.
Es tikai nezināju, ka normāls svars, veselīgs, sportisks svars utt skaitās 45kg

:-D:-D:-D
Es sveru 42kg "smagājās" dienās, esmu vesela un laimīga! Arī maza auguma, tāpat kā tevis ieliktā instagramere.
Cik reizes neesmu dzirdējusi, ka man jau esot ātra vielmaiņa... Man arī tā likās, līdz vienā brīdī pusaudžu gados sāku dzīvoties pa skolas bufeti. Bulciņa, koliņa, snikerītis. Uzauga svars ar visu "labo" vielmaiņu. Ātri gan attapos un atteicos no ta visa, svars arī ātri pazuda. Arī esmu lietojusi hormonu zāles, kas palielina apetīti. Tā ir sevis disciplīna, nebāzt mutē visu ko gribās un kad gribās.
Manām draudzenēm apalītēm visām kā vienai brokastis no rīta negribās, jo 10os vakarā ir saēdušās maizītes. Pēc brokastu iztrūkuma visu dubultā apēd pusdienās. Launagu vairs negribās, bet ap 7 vakarā jau ir badā. Atkal pierijas + 10os vakara snack. Naktī taču vielmaiņa strādā lēnāk. Un tikai čīkst, ka es jau skrienu, es neēdu, bet nost svaru nedabūju. Gēni laikam! Bet patiesībā jau no ģimenes ir iemācīts tāds ēšanas grafiks un ēdienkarte, tāpēc visi ir lieko svaru.
Es tā noprotu, ka Emīlijai seko daudz jaunas meitenes, un man tiešām žēl Rīgā redzēt 12gadīgas tusnītes, kas sevi uzskata par dievietēm ar kārdinošiem apaļumiem. Sēž maķīti, kājas kā bluķi, dubultzods,vēders lielāks par dibenu. Nu nedzer viņas hormonu zāles, nav viņam visām PCOS. Es kā jauna meitene izlēmu atteikties no bulkām tad, kad par manu figūru pasmējās. Vienreiz arī lasīju interviju ar sievieti, kas bija nometusi 70+ kilogramus, un viņa sacīja, ka jaunam apalītes speciāli aiz muguras nosauc par resnām, lai dzird un padomā. Es tā nedarītu, bet nedomāju, ka vajag lieko svaru publiski slavēt. Tā tomēr ir novirze no normas, kas neizbēgami vienā brīdī rada virkni ar problēmām.
06.03.2019 20:21 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
VISTAS!!! Nu ejat uzcepjat atsevišķu tēmu par resnām bābām vai kaulauniem skuķiem, tur arī 10 lapu garumā diršat un runājat par to.
06.03.2019

+++
06.03.2019 20:27 |

Patīk
Reitings 3578
Reģ: 09.08.2016
Jūsu resnās draudzenes zina, ka jums iekšā tāds naids pret viņām? (t)
06.03.2019 20:52 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Man ir pazīstamas meitenes ar čista lieko svaru un esmu atvērtu ar viņām par to runājusi. Neesmu no tiem, kas par to ierēc ( kaut arī viņas pašas par sevi sarkastiski joko ) bet ikdienā - es taču komunicēju ar cilvēka * dvēseli * nejau ar taukiem, soo, kādēļ, lai man vispār būtu naids? Tas nav naids - tas ir viedoklis. Ja cilvēks ir foršs un gudrs, tad taču pie pakaļas, cik sver, kamēr nejautā manu viedokli
06.03.2019 21:03 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Zinas tante es pati "ņukāju iekšā" litiju kādu pusgadu, svars uzgāja par kādiem 10kg. 5kg nogāja pēc nedēļas, kad pārtraucu dzert. Ūdens vai sāls vai kas cits tos uzturēja. Ar atlikušajiem 5 cīnījos. Tāpēc arī iegooglēju tieši par šīm zālēm, jo par litiju toč varu galvot, ka viņš tiešām uzdzena svaru, kaut ēdu tikai putras utml. Taču tādus pētījumus var atrast arī par citām, jo ne tikai litijs to izraisa.
Bet, protams, vieglāk ierēkt par cilvēkiem ar lieko svaru un teikt, ka visa vaina bulciņās. :)
06.03.2019 21:17 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Wow wow wow...te diskusija 130 lapu garumā nodiršot bezmazvai visas instagram čikses, katrai ir atrasta kāda fiziska vai morāla vai da jebkāda vaina, kaut kas par ko piekasīties, bet nu pēkšņi dažas...aizvainotas jo pienākusi kārta resnītēm...
06.03.2019 21:20 |

Reitings 119
Salomeja, 42kg - tas ir tikpat slimi, cik 150kg, respektīvi, tā ir galējība, ja vien tev nav 14 gadi vai neesi 150cm augumā.
06.03.2019 21:20 |

Reitings 332
Reģ: 10.04.2018
Wow wow wow...te diskusija 130 lapu garumā nodiršot bezmazvai visas instagram čikses, katrai ir atrasta kāda fiziska vai morāla vai da jebkāda vaina, kaut kas par ko piekasīties, bet nu pēkšņi dažas...aizvainotas jo pienākusi kārta resnītēm...

Nu pārsvarā tās sievietes kas sēž interneta forumos ir atsevišķa kategorija. Normāli cilveki ir pārāk daudz aizņemti ar reālo dzīvi, un netērē laiku kaut kādos forumos, it īpasi 'lilit' - baumu žurnāla forumā. Tās pašas kas 80% no vīriešiem sauc par 'dīvaiņiem' - attiecību un vīriešu sadaļās.
Nevaru saprast tos cilvēkus kas ir tik ļoti aizņemti sekojot līdzi citu cilveku dzīvēm internetā. Man kaut kā pilnīgi vienalga kādus selfijus uzņemis kaut kāds random cilvēks.
Diezgan nožēlojami tērēt savu laiku kam tādam, kad labāk var kaut ko izglītojošu un noderīgu uzzināt. Bet nu ir kategorija cilvēku kas primāri visu savu laiku tērē sekojot baumām un 'slavenībam'.
06.03.2019 21:44 |

Reitings 119
Salomeja, ķmi 42kg tiešām ir normāla masa tikai (vai mazāk) 150cm (18.67). Pie 160cm tie ir 16.41. No 18.5 skaitās normāls ķmi. Tā kā pirms smieties un popularizēt savu nepietiekamo svaru, varbūt labāk padomā, ka tas ir tikpat neveselīgi kā popularizēt King size modeles svaru.
https://www.eveseliba.gov.lv/sakums/informativie-raksti/veselibas-veicinasana/ķermeņa-masas-indekss
06.03.2019 22:11 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Man tāā patīk - ka katrā, actually, katrā forumā ir TIE cilvēki, kas neaizmirst visiem atgādināt - ka vispār, visi, kas sēž forumos ir degradēti un cilvēki, kuriem nav reālas dzīves. Tas ir tik jautri, jo - tas cilvēks taču ir sekojis līdzi visai diskusija un beigas tā “ Vispār - Jūs varētu izglītoties un lasīt grāmatas “ :-D
06.03.2019 22:23 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
nu jāaam. Tā Emilija tikko taisija Live ar Evelīnu kur izskatijās sadzērušās (lai gan tikai 1 glāze) +ēda kaut kāda maķīti vai kur. nav svarīgi burgerus vai ko tur. Nu ļoti veselīgi un tad peotams būs tāds svars.
06.03.2019 22:41 |

Reitings 332
Reģ: 10.04.2018
Tas ir tik jautri, jo - tas cilvēks taču ir sekojis līdzi visai diskusija un beigas tā

Es apskatiju tikai pirmo postu un pedejo, man apmeram skaidrs par ko ir runa 130 lapas pa vidu.

06.03.2019 22:42 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013

Lai jauks vakars :) mīlam sevi :)
06.03.2019 23:03 |

Reitings 899
Reģ: 23.08.2016
Mykonos, liecies mierā. Nevērtē citu "mazo" svaru pēc saviem parametriem. Es nekad neiedomātos šokēties par pliku informāciju, ka kāds vai kāda sver 50, 60 vai 100kg. No tā neko neuzzināsi. No bildes gan.
Man augums tiešām ir tāds, kā uzrakstīji un svars ir atbilstošs.
06.03.2019 23:06 |

Reitings 28
Reģ: 11.11.2017
Ieliekat kāda savu IG profilu šeit, labāk parunāsim par jūsu bildēm, perfektās!
06.03.2019 23:44 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Nu pārsvarā tās sievietes kas sēž interneta forumos ir atsevišķa kategorija. Normāli cilveki ir pārāk daudz aizņemti ar reālo dzīvi, un netērē laiku kaut kādos forumos, it īpasi 'lilit' - baumu žurnāla forumā. Tās pašas kas 80% no vīriešiem sauc par 'dīvaiņiem' - attiecību un vīriešu sadaļās.

Tad ko tu te dari un priekš kam diskusijas komentē arī tad, kad par tēmu nav nekā ko teikt? Ej un baudi savu reālo dzīvi, jo, atklāti sakot, visai komiski lasīt viedokli par cilvēkiem, kuri sēž forumā no personas, kura... sēž forumā.
06.03.2019 23:44 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018

Vai ne!? :D Tad, kad diskusijas pirmajās lapās tievās IG blogeres apņirdza dēļ uzacīm, pleķiem uz kakla, dēļ tā kā mašīnā braucot krata galvu vai kā savas plikās pakaļas liek internetā, viss bija okei. Tagad, kad tēma par resnām meitenēm aizgāja, tā uzreiz visas ir vistas un briesmones, kuras aizvano savas resnās draudzenes. Tipiskā dubultmorāle. Ja smejas par kādu citu, tad var, bet, ja, nedod dies', par kādu ar lieko svaru kaut ko sliktu pateiks, tā uzreiz sāksies tracis.
06.03.2019 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits