populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tikmēr kaut kur Amērikā
05.03.2019 23:42 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
https://spoki.lv/tribine/Komentetaji-Nevis-modele-bet-krokaina/795410
Keilija Dārlinga (27) no Kolorado pagājušajā nedēļā savā «Instagram» kontā lepojās
05.03.2019 23:45 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Iepriekšējā komentāra iespaidā - pačekoju ig un vienas meitenes profilā ( tessholliday ), kura ir KING SIZE modele, ir video, kur viņa sporto un tur riktīgi ņemas. Es īsti nesaprotu - kādēļ? Jo, nekas jau figūrā nemainās. Un lieki piebilst, ka tie vingrojumi bija tiešām ļoti vienkārši un elemntāri, bet viņai tas bija grūti. Vienkārši ja tas tiešām būtu regulāri - tad jau viņa nebūtu tāda. Vienkārši pārdomas.
Un par Emīliju Samu - maza piebilde, ka viņa arī kultivē aktīvu un veselīgu dzīves veidu, bet kādēļ to nevar pamanīt? Kādēļ ig storijus ir redzami burgeri un picas? Vienkārši ja es eju uz sporta zāli - es eju dēļ rezultāta.
06.03.2019 00:07 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Nez, par tādām dāmām kā Rīdziniece ieliktajā piemērā arī Emīlijas bildes komentētājas rakstītu "malacis!", "tā tikai turpini!", "mīli sevi tādu, kāda esi!" ? Man tas liekas drausmīgi, ka cilvēks var sevi nolaist līdz tādam līmenim un vēl ar to lepoties, jo, citēju, "Cailey wrote on one of her photos that she hopes images of her being 'fat and happy' will help someone on their own journey to loving themselves".
Kas notiek ar pasauli!? (t) Ja tā mūsdienās izskatās sevis mīlēšana, tad man vairs nav ko teikt...
06.03.2019 02:14 |

Reitings 10
Reģ: 17.12.2017
cik cilvēki tomēr var būt pretīgi...
kā??? es atvainojos, kā??? kā? kā? kā pieaugusi sieviete var uzrakstīt kaut ko tādu kā "kā cilvēks var mīlēt sevi?" "tā sevis pieņemšana tāds ir aizgājusi par tālu" JŪS FUCKING NOPIETNI??
kāpēc tievas meitenes var likt bildes ar savām plikajām dirsām, bet apaļīga meitene nevar? tas, ka jūs izvēlaties grauzt sausu maizi un dzert tikai ūdeni, lai neuzaudzētu riepas, nenozīmē, ka visiem tā ir jādzīvo. man bijušā drauga mazā māsa vienmēr bijusi apaļīga ( un jā, viņai tādi gēni. visas sievietes tajā ģimenē ir apaļīgas)...man pilnīgi kauns palika un jutos vainīga, jo viņai ļoti patika sportot... viņa spēlēja basketbolu, grūda lodi, cilāja svarus...un regulāri gāja pie ārsta, jo bija sabeigusi locītavas dēļ sava svara. izmežģītas potītes katru otro mēnesi utt. un ēda viņa normāli, veselīgi, sabalansēti.
akdievs, mamma ar liekā svara problēmām atļaujas apēst kūkas gabalu. nu drausmas vienkārši. kā tā drīkst??? gribat teikt, ka nav nekāda sakara gēniem ar to, ka es apēdu kūkas gabalu rezi dienā un man nekas dzīvē nemainās, bet viņa reizi nedēļā apēd kūkas gabalu, bet svars nāk klāt??? tiešām? jāatsakās pilnīgi no visām baudām un jāsvīst kā cūkai, lai atbilstu kaut kādiem standartiem? es neatbalstu neveselīgu aptaukošanos, bet apgalvot, ka pilnībā neatteikties no visa neveselīgā ir nolaidība un, ka cilvēks nedrīkst sevi mīlēt tad, ja viņš ir resns, ir vienkārši pizģets. varu saderēt, ka lielākās dirsējas pašas ir tādas, kas stumj vaigos kūkas un pa kluso rij končas, bet citu kaunina tikai tāpēc, ka vielmaiņa ir lēnāka....nopietni??? visas no jums ēd super veselīgi?? katru dienu sportojat???? ja tā, tad apēdiet kādu kūku, varbūt izdalīsies kāds laimes hormons un mazāk gribēsies citus par viņu svaru noķengāt.
piezīmei, lai netiktu vāvuļots, ka esmu resna govs - tas, cik reizes mūžā man ir nācies teikt "nē, man nav ne cērmju, ne lenteņu" un "jā, es esmu paēdusi" nav normāli. visus pusaudžu gadus stūķēju iekšā neveselīgus sūdus cerībā, ka palikšu resnāka, jo būt tievam bija slikti. dēļ citu cilvēku komentāriem bojāju savu veselību.
beidziet dzīvot kompleksos un skatīties uz fotošopētām bildēm. sāciet sevi mīlēt un skriet pakaļ kaut kādiem izdomātiem standartiem :-) varbūt tad būs vieglāk mīlēt arī citus. (l)
06.03.2019 03:56 |

Reitings 277
Reģ: 28.06.2013
Resns ir resns un nav tur nekā, ko mīlēt. Arī pašām sevis mīlošām resnītēm, ja piedāvātu tikt vaļā no 20kg tāpat vien - viņas nedomājot piekristu. Tā sevis mīlēšana ir nekas cits kā vnk samierināšanās - kāda nospļaujas un pieņem sevi tādu, kāda ir, bet cits visu mūžu nevar pārdzīvot.
06.03.2019 07:12 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Ja jau te aiziet resno galējības, tad es par tievo galējībām. Man šī instagramere liekas krīpīga https://instagram.com/miss_a.liss Piemēram, šis ieraksts https://www.instagram.com/p/BowtemxBsy9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1is4eln5g527k
Vēl viņai ir ieraksts, kur viņa uzrakstīja, ka visas grūtniecības laikā pieņēmās svarā tikai par 5kg.
06.03.2019 07:14 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Man viņa neliekas ļoti tieva, kaulaina, labs, slaids augums, nenoliegšu, ka arī gribētu būt tik slaida, esmu tikai nedaudz apaļīgāka par viņu un ēdu diezgan, un sportoju diezgan.
06.03.2019 08:50 |

Reitings 119
Ja viņa vnk būtu "caurbira", tad man viņas augums arī šķistu OK, zinot, ka cilvēks vienkārši tāds piedzimis, bet zinot, ka viņa badojas pat stāvoklī esot (citādi nezinu, kā var visā grūtniecības laikā pieņemties par 5kg, ņemot vērā to, ka pati saka, ka viņai nav iedzimts tievums un viņa ļoti skatās, ko ēd). Man tas šķiet slimi. Arī tajā salīdzināšanas bildē man labāk patīk viņas augums pirms nevis pēc. Varbūt pirms prasās nomest pāris kg, bet pēc izskatās, ka nomesti kādi 10-15kg..
06.03.2019 08:56 |

Reitings 119
Un galu galā sanāk, ka viņa kā pieaudzis cilvēks sver 45kg (ja jau grūtniecības laikā bija pie 50kg). Nezinu, tas tiešām jums skaitās tas veselīgais dzīvesveids, par kuru iepriekšējās lapās runājat?
06.03.2019 08:58 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
mykonos ieliktā meitene man pēc izskata šķiet skaista, ar labu augumu.
Protams 49kg pie tik lielas grūtniecības izklausās ļoti dīvaini, bet varbūt meitene ir ļoti maza un īsiņa? Tad tas varētu izskaidrot viņas mazos kg. :-)
Man tiešām briesmīga šķiet meitene https://www.instagram.com/eugeniacooney/
Viņai jau gadiem cilvēki lūdz lai dodas ārstēties, bet viņa neuzskata, ka ir problēmas. Izskatās, ka arī ģimenē cilvēki ignorē viņas slimību. (t)
06.03.2019 09:12 |

Reitings 119
Sisii, tā manis ieliktā meitene raksta, ka savu augumu ieguvusi ar skatīšanos, ko liek mutē un tas viņai prasa lielas pūles. Vecajās bildēs, ko ik pa laikam izliek, svars izskatās lielāks (manuprāt, normāls). Tā kā nē, nav viņa no dabas maziņa un smalciņa, lai tāds svars šķistu adekvāts.
Vienkārši nedaudz jocīgi šķiet tas, ka iepriekšējās lapās nedaudz apaļīgākas meitenes kā Emīlija tiek nodirsta, bet pretējās galējības, kad ir pārāk tievs, instagram un redz kā arī šeit tiek slavētas.
06.03.2019 09:18 |

Reitings 119
Nu tā pēdējā anoreksiķe kontrastu ziņā ir salīdzināma ar King size modelēm, respektīvi, tas tiešām jau ir totāls kukū.
06.03.2019 09:20 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
mykonos , nu saki ko gribi, nu neizskatās meitene pārlieku tieva. Jā ir tieva, bet ne jau slimīgi.
Un Tā Emīlija ir apaļīga, bet nav arī mega resna, kā te rīdziniece ielika. (t)
06.03.2019 09:24 |

Reitings 119
Bet tad, kad tāda 45kg meitene (runājot vispārīgi) ieliek savu dibenu - tas ir OK, bet tad, kad Emīlija - nav OK. Pret to arī bija tā savā ziņā protesta bilde. Uzskatu, ka Emīlijai to nevajadzēja ņemt ārā.
06.03.2019 09:30 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Mums patīk standarti. Punkts.
Tāda ir cilvēka daba. Nestandarti kā izņēmums - ok, kā odziņa, kā kaut kas svaigs. Masveidā nestandarti patīk lielākoties tiem, kam pašiem ir kāds nestandarts - vienalga, miesā vai galvā.
Ja kaulainā te ieliktu savu pēcpusi, arī visi tāpat šausminātos, kā par apaļīgo vai resno. Mums patīk skatīties uz smukiem, veselīgiem ķermeņiem normālsvara robežās. Emīlijai ir visrssvars, lai gan no galējībām tāls un tuvāk normai.
06.03.2019 09:47 |

Reitings 119
Par to jau arī ir runa - NORMĀLS svars.
Es tikai nezināju, ka normāls svars, veselīgs, sportisks svars utt skaitās 45kg
:-D
Tādējādi redzu tendenci, ka tomēr sievietēm (par vīriešiem nezinu) vairāk patīk pazemināts svars.
06.03.2019 09:53 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Kā tu zini,ka viņai tiešām ir 45kg? Es arī varu pateikt,ka man ir 50 kg - tu taču nezināsi - ir vai nav taisnība. :-D
Un neizskatās viņa slikti. Arī ar saviem 45kg. Skaists, kopts, slaids augums. ;-)
06.03.2019 09:56 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
nu saki ko gribi, nu neizskatās meitene pārlieku tieva. Jā ir tieva, bet ne jau slimīgi.

+++
Paskatījos bildes, ir uz tievo pusi, bet ne kas tāds, lai šausminātos vai domātu ka viņai kādas problēmas, viņa drīzāk uzķērusi svaru kas viņai patīk un apmierina un to arī cenšas uzturēt.
Man liekas jocīgāk tas ka tāda meitene kaut kādu aziātu aprecējusi kas pēc pilnīga nerd izskatās, bet nu katram savs... :D
06.03.2019 10:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits