cik cilvēki tomēr var būt pretīgi...
kā??? es atvainojos, kā??? kā? kā? kā pieaugusi sieviete var uzrakstīt kaut ko tādu kā "kā cilvēks var mīlēt sevi?" "tā sevis pieņemšana tāds ir aizgājusi par tālu" JŪS FUCKING NOPIETNI??
kāpēc tievas meitenes var likt bildes ar savām plikajām dirsām, bet apaļīga meitene nevar? tas, ka jūs izvēlaties grauzt sausu maizi un dzert tikai ūdeni, lai neuzaudzētu riepas, nenozīmē, ka visiem tā ir jādzīvo. man bijušā drauga mazā māsa vienmēr bijusi apaļīga ( un jā, viņai tādi gēni. visas sievietes tajā ģimenē ir apaļīgas)...man pilnīgi kauns palika un jutos vainīga, jo viņai ļoti patika sportot... viņa spēlēja basketbolu, grūda lodi, cilāja svarus...un regulāri gāja pie ārsta, jo bija sabeigusi locītavas dēļ sava svara. izmežģītas potītes katru otro mēnesi utt. un ēda viņa normāli, veselīgi, sabalansēti.
akdievs, mamma ar liekā svara problēmām atļaujas apēst kūkas gabalu. nu drausmas vienkārši. kā tā drīkst??? gribat teikt, ka nav nekāda sakara gēniem ar to, ka es apēdu kūkas gabalu rezi dienā un man nekas dzīvē nemainās, bet viņa reizi nedēļā apēd kūkas gabalu, bet svars nāk klāt??? tiešām? jāatsakās pilnīgi no visām baudām un jāsvīst kā cūkai, lai atbilstu kaut kādiem standartiem? es neatbalstu neveselīgu aptaukošanos, bet apgalvot, ka pilnībā neatteikties no visa neveselīgā ir nolaidība un, ka cilvēks nedrīkst sevi mīlēt tad, ja viņš ir resns, ir vienkārši pizģets. varu saderēt, ka lielākās dirsējas pašas ir tādas, kas stumj vaigos kūkas un pa kluso rij končas, bet citu kaunina tikai tāpēc, ka vielmaiņa ir lēnāka....nopietni??? visas no jums ēd super veselīgi?? katru dienu sportojat???? ja tā, tad apēdiet kādu kūku, varbūt izdalīsies kāds laimes hormons un mazāk gribēsies citus par viņu svaru noķengāt.
piezīmei, lai netiktu vāvuļots, ka esmu resna govs - tas, cik reizes mūžā man ir nācies teikt "nē, man nav ne cērmju, ne lenteņu" un "jā, es esmu paēdusi" nav normāli. visus pusaudžu gadus stūķēju iekšā neveselīgus sūdus cerībā, ka palikšu resnāka, jo būt tievam bija slikti. dēļ citu cilvēku komentāriem bojāju savu veselību.
beidziet dzīvot kompleksos un skatīties uz fotošopētām bildēm. sāciet sevi mīlēt un skriet pakaļ kaut kādiem izdomātiem standartiem :-) varbūt tad būs vieglāk mīlēt arī citus. (l)