populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Patīk
Reitings 3578
Reģ: 09.08.2016
ja kādam piedāvātu divu vienādu raksturu un pēc sejas un stila meitenes, bet vienu resnu un otru slaidu, garantēju, ka krietns vairākums izvēlētos slaido versiju

Seja daudz ko dod. :) Bieži meitenes ir slaida, tievas, bet ne prot apģērbties, ne sakopties un seja arī nekopta. Tad es labāk izvēlētos apalīti, kad priecājas par dzīvi un ir ar skaistu seju. :)
05.03.2019 12:25 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Bet es taču uzrakstīju, ka ar vienādām sejām un stilu, takā divas versijas tikai atšķiras auguma izmēri :-)
05.03.2019 12:32 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Haha, nu atkal sākās vecā dziesma. Tievās - tās jau bieži nošņurkušas kārnās vārnas, badmiras, bet apalītes gan visas ir veselīgas un koptas. Visas, kā viena :-D
05.03.2019 12:35 |

Reitings 1602
Reģ: 29.04.2017
Okey, man arī vajadzēja apskatīties. Meitenei augums, protams, nav modeles, bet skaists. Dažās bildēs viņa izskatās pat ļoti labi, bet ne tajās, kur ir pusplika. Ir labi milet sevi un savu ķermeni, bet ne to izrādīt - jo estētiski tas nav gan...
05.03.2019 12:37 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014
Nezinu, mani tracina jaunas meitenes, kuras ir resnas. Domāju tiešām resnas, ne apałīgas. Nu vai tad nevar savākties un nerīt. ( nerunāja par tiem gadījumiem, kad slimības dēł paliek ar liekajiem kg) Nodirst jaunību, kad nevari apgērbt skaistu īsāku kleitu, šortus, bikini. Nē, nu protams var, bet kā tas izskatīsies. Bieži vien paliek bez otras pusītes. Sūdzās, raud, ka ir ar lieko svaru, it kā mēs vińu vietā ēstu. Pie tam, lai resns cilvēks nomestu kg, nevajag neko daudz, jo liekā svara ir daudz, ir ko sviest nost. Grūtāk ir nosviest no 60 uz 55 nekā no 120 uz tiek pašiem 100. Mazāk ēst, vairāk fiziskā.
Es pati mīlu paēst, pat łoti. Bet, kad uz svariem redzu, ka ir jau daži liekie kg, sāku kaut ko darīt. Nē, nekādu diētu, vienkārši mazākas porcijas.:-)
05.03.2019 12:51 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Vienmēr jau sabiedrībā būs resnas smukas, resnas nesmukas, tievas smukas, tievas nesmukas un nekoptas, un nabadzīgas, bagātas, neizglītotas, ļoti gudras. Visi jau nevar būt vienādi. Te jau nav runa par to, cik noprotu.
Bet kā jau iepriekšējā komentārā minēju - instagarm daudziem ir veids kā izsisties, strādāt, darīt darbu KAS PATĪK, piemēram reklamēt produktus, būt kā PR speciālistei sociālajos mēdijos, būt publiskai personai vienalga ko tas prasa pliks dibens vai gari memuāri doktora disertācijai. Svarīgs ir VIENS - SEKOTĀJU SKAITS! No tā atkarīga peļņa u.c. labumi.
05.03.2019 13:23 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Man arī radiniece uzskata- smagi kauli, veselības problēmas un kas tik vel ne.. jauna meitene. To, ka 10 vakarā sasmērē pus maizes kukuli baltmaizes ar desu un sieru viņa neuzskata par neko traku. Tak jādomā ko liek mutē.
Man mamma arī ir ar lieko svaru, bet viņa pati apzinās, ka tas tāpēc, ka garšo gan kūciņas, gan saldumi utt. Kad pasliktinājās veselība,sāka domāt par to ko ēd. Dažu mēnešu laikā nometa 20kilogramus. Pati teica, cik labi uzreiz jūtas un spogulī prieks skatīties.:-) To es uzskatu par drosmi! Cīņa pašam ar sevi. Nevis pusplikas bildes iepostošana un gaidīšana, ka tagad visi sitīs plaukstiņas.(t)
05.03.2019 13:31 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man rados viena meitene. Resna. Pēc sejas ļoti simpātiska. Visa ģimene resna. Izņemot viņas māsu, kas kā sērkociņš. Lūk, viņa vienmēr teica, ka veselības problēmas, sports un diēta nepalīdz. Viņa arī visiem teica, ka mīl sevi tādu kāda ir. Bet tad viņa aizbrauca uz vasaru uz ārzemēm. Tur iepazinās ar meiteni, kurā strādāja klīnikā, kur saistības ar uzturu un kosmetologiju. Nu tāds sevis sakopšanas klīnika. Un voilā-, diētas, ko līdz šim mēģināja, viņai nederēja. Viņai vispār resnumu deva kaut kādas absolūti parastas lietas (edienā), toreiz vēl pabrinijos. Pēc tur esošo uztura speciālistu konsultācijas pēc nepilna gada atlidoja tieva. Tāda smuki tieva. Krūtis un dibens joprojām savā vietā. Nu kādi gēni? Kāda veseliba? Viņa tā saka sportot-darija pavisam ko citu neko līdz šim mēģināja. Vienkārši atrada savu ideālo sporta veidu. Un izslēdza konkrētus produktus no savaš ēdienkartes. Un, protams, ka tieši tagad viņa sevi mīl pa īstam. Lutina sevi un savu ķermeni.. rūpējas pār ādu, matiem, sporto, ēd pareizi prieks savā ķermeņa. Tā ir mīlestība. Un veselības problēmas arī pazuda (kaut kas ar ādu bija un kuņģi)
05.03.2019 13:36 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Par pusplikajām bildēm runājot, man vispār patīk piemēram pro fotogrāfu darbi, kas puspliku vai kailu sievieti var uztaisīt nu...ka bilde ir vienkārši skaista...kkas savadāks vai māksliniecisks.
Bet visi tie selfiji ar plikajām dirsām un pupiem izkarinātiem ir nožēlojami. Un bieži vien var tak redzēt, bildē jau cauri sitas tā aura "redz kur es plika, reaģējiet visi!"...
05.03.2019 13:39 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Protams, ka slaids, tvirts augums izsktās labāk, kā apaļigs, resns vai parak kārns. Lai ko tur neteiktu, bet lieki tauki nav skaisti un veselīgi, bet viss, ka snav veselīgs nav skaists, tas ir fakts, var sevi visādi mierināt, viena lieta veders vai pakaļa par lielu, cita, kad jau ir tiešam par daudz, reti kuram ta sliksies tiesam skaisti. Cita jau runa, ka cilveks nav tikai ķermenis, bet ari personība un sastav no ļoti daudzam šķautnēm, ka varbūt figūras ziņa kads ir pāraks, bet kopumā na utt
No otras puses visiem jau arī nav jabūt labiem augumie, tas, ka cilveki dzīvo un pieņem sevi tadus, kā ir nevis kompelkso ir labi, ka ir dažādība, neatbalstu fat shaming.Kā arī atceros manos pusaudzu gados modē bija ļoti karnās modeles un tā dēl dzivoju daudz komplekos ar visadādām fiziskām un psiholoģiskam problēmām.°
Plikbildes skaidra lieta sekotaju vakšana, uzmanības pievērsana sev, neatbalstu nevienai- es resna, es parādu, ka arī sexy- man var, es sportisete- es rādu uzkačatos muskuļus- man var utt parak daudz seksa visapkart jau!
Arī to, ka tipo māklsas foto profesionali studijā- erotika ir erotika. Zinu vienu tadu "makslas " fotgorāfu, kas saka- ja man uz foto nestav, tas nav izdevies :D
05.03.2019 15:03 |

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
aprunājat tik visas pēc kārtas. būtu labāk paskatījušās ar kādām pidžambiksēm mūsu pašu beauty bloggere kāpj Teides vulkānā:-)
tad labāk uz didrihsones pārmālēto seju skatos un nepiemērotajiem, bet vismaz skaistiem apģērbiem
05.03.2019 15:18 |

Reitings 70
Reģ: 19.04.2018
Zinu, ka nav smuki skatīties citu mutēs :-D, bet... kad mācījos koledžā, novēroju, ka tieši tās apaļīgākās, kuras nu ne pa kam nevar notievēt, dzer sulas, kolas, ēd čipšus, kartupeļus frī... un tieši 3 x nedēļā, vismaz pusdienās ēda visu ko neveselīgu. Man arī viena paziņa jautāja, nu kā, lai notievē, nekas nepalīdz, bet tajā pašā laikā katru dienu ēda McDonalds, Subway un citus takeaway.
05.03.2019 15:26 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
būtu labāk paskatījušās ar kādām pidžambiksēm mūsu pašu beauty bloggere kāpj Teides vulkānā

kura no visām?
05.03.2019 15:41 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Man arī ir liekais svars (nē, ne 42+izmērs, bet tomēr) un es tikai priecātos, ja jūsu vārdi būtu patiesi un tā vienkārši būtu notievēt, turklāt vēl to izbaudot un mīlot to, ko dari. :D Pašlaik man tievēšana šķiet sevis spīdzināšana. Protams, rezultāts iepriecinātu, bet šokolāde mani arī iepriecina. :D Ja nopietni, tad svarā nekrītos veselības apsvērumu dēļ - ja kādam baigi labie padomi, kā notievēt, droši pm man. Tikai Kaban - neraksti.
05.03.2019 16:03 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Bonjour, es tieši gan novēroju, ka daudzas var visu dienu ēst bulciņas un būt skaliņi. Kaut vai tā pati šeit pieminētā instagramere iepriekš. Es pati līdz kādiem 23 gadiem arī tāda biju. :)
05.03.2019 16:04 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Lasu un neatrodu kāpēc dāmas neaprunā cosmo dāmu insta kontus. Jūs varētu smuki viena otru izķidāt P.S. Man nav insta konta, un nebūs, arī citus kā te daža tur nepētu, garlaicīgi..
05.03.2019 16:09 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Meitenes...
Paskatījos to dibenbildi. Nu tādu bilžu tiešām pilns instagrams un tādu nolikšanu izpelnījusies tikai tāpēc, ka nav mazā izmērā. bet nu meiteneees?? nu vai vajag tik nievājošu attieksmi par to. Jums taču nav jāskatās uz viņas dibenu. jums ir savi :D vai citi, uz kuriem patīk skatīties. tas tomēr tiešām ir viņas profils, kurā viņa var to likt. kāpēc ne un kāpēc viņai būtu par to kādam jāpamato?
kāpēc nejautājat paskaidrojumus tievajām, kāpēc viņas liek šādas bildes? :D
es saprotu, ka var šādas bildes nepatikt. tāpat kā var nepatikt dažādu figūru īpašnieces. bet nu tāpēc nievāt cilvēkus par tādām lietām?
05.03.2019 16:11 |

Reitings 786
mykonos , notievēšanā nav nekādi maģiskie produkti, maģiskais uzturs, nav nekāda āķa, kā raduši popularizēt dažādi ēšanas guru. Tu apēd tik cik patērē - svars stāv uz vietas, tu apēd mazāk kā patērē - svars krīt.
Arī ar bulciņām var NOTIEVĒT, un šokolādi ēdot arī! Viss atkarīgs no kopējā dienas laikā uzņemtā. Ja tu need brokastis, need pusdienas, need vakariņas, apēd 4 bulkas pa visu dienu , svars viennozīmīgi kritīs. Ja tu apēd pamatīgas brokastis - 3 šķēles rupjmaizes, desa, siers, sviests, kafija, pusdienās kartupeļi, kārtīga cūkgaļas karbonāde izcepta labā eļļa daudzumā, un salāti ar 30% krējumu, uzdzersi kefīru, pa starpai 2 bulkas un vēl 2 krūzes kafija ar pienu un cukuru, vakariņās gaidīs rīsi ar vēl vienu cūkgaļas gaļas gabalu vai kotletes, salāti ar 20% krējumu, vēl nolocīsi 30 gr šokolādes. Pie šāda uztura ilgtermiņā un neko nedarot - nesportojot, neejot garās pastaigās, nevingrojot ātri vien būs svars klāt.
05.03.2019 16:12 |

Reitings 786
Iespējams tās tievās meitenes, kuras liek bildes ar kūku un bulkām, radot iespaidu ka to tik vien dara kā ēd bulciņas, pa dienu apēd diezgan maz, ēd mazas brokastis, mazas pusdienas un kustās daudz. Tāpēc arī augumu sanāk uzturēt slaidu un skaistu. Instagram mamma Danenbergsone likusi postus cik daudz staigā ar bērnu ratiem, ja dienā 2h novico ar ratiem, tās ir 300-500 kalorijas patērētas, vai tu ej dien dienā 2h, un nu i ka noloka šokolādes kūkas gabalu, varbūt pusdienas un brokastis švakas + nostaigā 2h!
Tāpēc, pirms rādi ar pirkstu uz kādu, noskaidro!
05.03.2019 16:16 |

Reitings 786
Un jā, 20 gados tiešām vielmaiņa ir ātrāka kā 40 gados, bet pie tā strādā. Metabolismu var uzlabot TIKAI ar SPORTU!
05.03.2019 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits