Protams, ka slaids, tvirts augums izsktās labāk, kā apaļigs, resns vai parak kārns. Lai ko tur neteiktu, bet lieki tauki nav skaisti un veselīgi, bet viss, ka snav veselīgs nav skaists, tas ir fakts, var sevi visādi mierināt, viena lieta veders vai pakaļa par lielu, cita, kad jau ir tiešam par daudz, reti kuram ta sliksies tiesam skaisti. Cita jau runa, ka cilveks nav tikai ķermenis, bet ari personība un sastav no ļoti daudzam šķautnēm, ka varbūt figūras ziņa kads ir pāraks, bet kopumā na utt
No otras puses visiem jau arī nav jabūt labiem augumie, tas, ka cilveki dzīvo un pieņem sevi tadus, kā ir nevis kompelkso ir labi, ka ir dažādība, neatbalstu fat shaming.Kā arī atceros manos pusaudzu gados modē bija ļoti karnās modeles un tā dēl dzivoju daudz komplekos ar visadādām fiziskām un psiholoģiskam problēmām.°
Plikbildes skaidra lieta sekotaju vakšana, uzmanības pievērsana sev, neatbalstu nevienai- es resna, es parādu, ka arī sexy- man var, es sportisete- es rādu uzkačatos muskuļus- man var utt parak daudz seksa visapkart jau!
Arī to, ka tipo māklsas foto profesionali studijā- erotika ir erotika. Zinu vienu tadu "makslas " fotgorāfu, kas saka- ja man uz foto nestav, tas nav izdevies :D