Man nav iebildumu pret Instagram, influenceriem, man patik sekot lidzi, iedvesmoties utt., tacu, kad iedomajos, cik daudz cilveku seko lidzi vinu dzivem, nereti ari vinu bernu dzivem, zina tik daudz un personiskas lietas, tad paliek baisi. Tad, kad tas ir virtuali, kaut kada bildite kompjutera vai telefona ekrana, tad jau viss labi, bet, ja ta padoma, tad aiz tiem sekotajiem, like un komentariem ir reali cilveki, un cik daudz ir tadi, kas apskatas, bet neko neatstaj. Tukstosiem. Tas ir tas pats, kas savu bildi, sava berna bildi pielikt lidosta vai autoosta pie sienas. Visadi svesinieki to redz. Un visbiezak tas bildes ir personiskas, ar personiskiem stastiem. Un ja, biezi mani sie stasti iedvesmo, aizkustina. Viss, ko gribeju pateikt-es drosi vien ta nevaretu, but tik publiska. Bet jasaprot, ja reiz esi publiska persona, esi gatava, ka tavu dzivi vertes, katru tavu bildi utt. Nevienu nenosodu, ir profili, kuri ar savu patiesumu ir tiesam man palidzejusi. Bet varetu but interesanti kadu no siem influenceriem uzrunat ka pilnigu svesinieku, un pastastit par to, cik daudz par vinu zinu. Varbut kadam rastos pardomas :-D