Zinas tante, zinu, zinu, ka tās ir manas uztveres problēmas. Mēģinu tvert to visu vieglāk, nav arī tā, ka dzīvoju padomju laiku aizspriedumos. :-D varbūt, ja viņai pie tās bildes būtu kāds foršs stāsts par ceļojumu, to dienu pludmalē, uztvertu to visu pavisam citādāk (līdzīgi kā Tu) nekā tad, ja pievienots knaps teikums un persika emocijikona (kas tautā iegājies kā dibena simbols). Ar to viņa pati liek uzsvaru nevis uz dienu un ceļojumu, bet dibenu. :-|
Mana meitiņa vēl maziņa. Domāju par pēc padsmit gadu nākotni un to, ko šad tad redzu radu bērnu-pusaudžu meiteņu telefonos. Pilnīgi piekrītu, ka bērnu audzināšana, izglītošana, informēšana ir vecāku darbs un pienākums, bet ko ar tām ģimenēm, kur vecāki šķīrušies vai nevelta pietiekoši daudz uzmanības saviem bērniem? Tādu nav maz. Tās meitenes grib savu uzmanības trūkumu, nevērtību vecāku acīs kompensēt un izpelnīties citā veidā, un, vienkāršākais, kā to izdarīt, tāpat kā to dara influenceri, ir rādot ķermeni - puskailu, provocējošu, seksuālu utt.
Atkārtošos, ka neuzskatu par nepareizu publicēt kādu foto no pludmales peldkostīmā, izcelt dekoltē utt., bet ir jāprot to darīt tā ar glanci, lai tas nekļūtu vulgāri, nepiedienīgi, lēti, jāsaprot kur tam ir vieta un laiks. Tas, ka tie ir subjektīvi jēdzieni, man arī ir skaidrs. Tāpat kā es šeit izteicu savu viedokli un tam nebūt nav jāsaskan ar citas forumietes vai influenceres viedokli. Tāpēc jau dzīvē ir interesanti, ka ne visi uzskata, dara un domā vienādi. (l)