populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Madonna, gan jau, ka nomestu vēl vairāk, ja ietu ar līkumu Burger king. Nu nav tas normāli!
12.03.2019 10:15 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Pasadena, laikam abpusēji.
Neesmu nekāda tur ļoti gudra persona, tomēr biznesa ētikas lekcijas iegūlās dziļi sirdī. Nevaru es ne par reliğiju ne orientāciju ne diētu vai rasi kādu apcelt.
Tomēr, kad man viena pateica, ka esmu nešķīsts, jo ēdu olas, es vienkārši neteicu neko. Priekš kam kaut kas man būtu jāatbild? Kāda tam jēga? Īstenībā esmu diezgan flegmatiska persona, izteikumi man neliek sajust reālu apdraudējumu, tādēļ reakcija ir gandrīz nekāda.
Otra epizode bija ar maksas lekciju, plus bezmaksas lekciju piedevām.
Pirms krīzes laika, normāla cena par lekciju, kā nekā telpu īpašnieki vismaz pusi savāca sev par ielaišanu iekšā.
Cilvēks stāsta par veselīgu uzturu, veselību, es vispār pēc citu izteikumiem pat nepamatoti tolerējot lieko svaru, kas esot dažuprāt glupi.
Tomēr te, diemžēl tauki uzkrītoši ļumēja ne pa jokam, ja man nāca smiekli, tad tur tiešām jābūt pa 20 metriem redzamam lielam liekajam svaram plus pāris metru attālumā redzamai uzkrītošai tauku masas kustībai.
Ciešos visiem spēkiem lai nesmietos, kontrolēju sejas vaibstus pēdējiem spēkiem.
Pārtraukums, tad bezmaksas lekcija. Diemžēl draudzene un čoms gribēja dzirdēt, spiestā kārtā pievienojos kārtējai jautrībai.
Cilvēks stāstīja arī par badošanās veselīgumu, kas bija smieklīgi uz pašas ļumošo tauku masas fona.
Izdevās perfekti savākties, bet tad mani iznesa no pacietības.
Cilvēks sāka runāt par elli un dvēselēm, tauki ļumēja un izdzirdot kārējo reizi par badošanos lai attīrītos, es piecēlos un veikli aizgāju projām.
Iegāju tuvākajā kafejnīcā un smieklus apspiežot, pasūtīju kafiju. Sēdēju un klusi smējos kā 14 gadīgi tīņi to dara. Izlādēties kaut kur vajadzēja.
12.03.2019 10:15 |

Reitings 1093
Nezinu, cik var nopelnīt ar LV valodas internetu.
Čoms strādā par programmētāju, pasniedz arī programmēšanas kursos un piepelnās ar jutjūbi par tehnisko tēmu, viņam ir inženiera kvalifikācija un labas augstskolas diploms.
Ar 45000 - 55000 sekotāju viņš pelna maksimums 23000 dolārus PIRMS nodokļiem par kanāliem angļu valodas vidē, kur auditorija ir cilvēki, kuri ir vidusslānis pēc ASV Kalifornijas mērauklas.
Ar kursu pasniegšanu viņš varot nopelnīt vairāk kā ar jutjūbi.
12.03.2019 10:21 |

Reitings 1093
Gadā tie ap 23000 USD $ PIRMS nodokļiem.
12.03.2019 10:21 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Aizliegtais paņēmiens diezgan izstiepts. Taču uzzināt, kādu summu influenceri saņem par sadarbību, bija nudien interesanti. Jā, kāpēc ne - nekādu stresainu ofisa darbu, var pareklamēt vīniņu :-D un saņemt trešdaļu mēnešalgas.
12.03.2019 10:22 |

Reitings 1093
Speciāli reklamējot konkrētu preci, protams, nopelnīt var vairāk nekā izsakot MIT absolventa viedokli par tehnoloğiju risinājumiem jūtjūbē.
LV valodas vide gan ir maziņa, lielo valodu vidē pavisam citas naudas par reklāmu.
12.03.2019 10:26 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Loginu ģimenei piesekoju kādu brīdi, bet man viņi nedaudz kaitina, varbūt Jēzus pie vainas. Ellaby arī līdzīgi.
12.03.2019 10:46 |

Reitings 3084
Mani piesaistīja mājmācība, kā viņa darbojas ar meitenēm. Jā, šad un tad piemin, ka ar meitenēm runāja par Dievu. Bet.... tas apjoms un veids, ja ir redzēts, kā, piemēram, Didrihsone to dara, man netraucē un neietekmē.
Nesaprotu kāpēc Latvijā reliģija caurstrāvo sociālos tīklus. Tas laikam nav atregulēts, jo reklāma tā ir. Manos vācu un franču sekojamo rindās nav NEVIENA Dieva apjusmotāja.
12.03.2019 10:58 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
 Taču uzzināt, kādu summu influenceri saņem par sadarbību, bija nudien interesanti. Jā, kāpēc ne - nekādu stresainu ofisa darbu, var pareklamēt vīniņu  un saņemt trešdaļu mēnešalgas.

Vot šis man tiešām liekas stulbi. Es nesaprotu tādu aizliegto paņēmienu - ja blogerim noslēgts līgums, ar to tiek nomaksātas visas nodevas valstij - kāda daļa, kurš cik pelna?! Tas būtu tāpat kā pieiet pie jebkura ofisa darbinieka, iebāzt mikronfonu ģīmī un paprasīt "Cik tu pelni?". Diez kāpēc tad šāda situācija liktos garām, bet kad to jautā sabiedrībā atpazīstamām personām, tas ir "ok" un "nudien inteteresanti"?
Kura ofisa darbiniekam kāds aizliedz kļūt par influenceri? Patlaban tas ir tikpat ikdienišķš darbs kā jebkurš cits. Nevienam to vīniņu tāpat vien neiedeva un nesamaksāja ;)
12.03.2019 11:15 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Es nesaprotu kā tā Sievišķība raksta par acu ēnām- ja viņas viņai neredzas, ne uz atvērtām, ne aizvērtām acīm? Starp citu, nomestu vismaz pusi liekā svara, būtu skaista sieviete.
12.03.2019 11:18 |

Reitings 1093
Arī nemaz neskatījos raidījumu, pie vienas vietas ko tur elš.
Tomēr jā, maksā uz bankas kontiem, attiecīgi VID visu uzzina veikli. Attiecīgi naudiņa VIDam ir jāmaksā.
Tā ošņāšana, es, piemēram, drīkstu kaut FB un LinkedIn publicēt savas algas apmēru, bet nedrīkstu izpaust citu darba algas apmēru tai firmā, ja tas man zināms.
12.03.2019 11:20 |

Reitings 624
Es paarsvaraa sekoju aarzemju influenceriem.
Esmu lasiijusi ka ir cilveeki kuri par vienu Insta bildi (produkta reklaama) pelna ap 20tuukstoshiem, bet LV influenceriem liidz tam veel taalu.
Mani personiigi atbaida tie brendi kuri reklameejaas caur influenceriem.
Piemeeram, nesen pamaniiju ka vairaakas meitenes LV reklamee to ''Eucerin'' kremu. Peeksnji visaam rokas aada sausa un taa redz sakriit, ka visas lieto vienu un to pashu kreminju,brenda hashtagi salikti un viss iet uz urraa. Tas pats ar pulkstenjiem, akupunktuuras paklaajiem utt.
Aarzemees paarsvaraa reklamee daargos brendus kaa Jo Malone, Neom etc. Ja paskataas to cilveeku ''Blogger mail'' , vinjiem dien dienaa ienaak pastaa desmitiem PR pakas pilnas ar jaunaako kosmeetiku ,smarzhaam, dreebeem no visiem iespeejamajiem brendiem.
Celjojumi, viesniicas tiek apmaksaatas .
Un kas man kaitina visvairaak - vinji veel suudzaas ka smagi straadaajot. Nu piedod atvaino, uzcept 3-4 bloga rakstus meenesii , uztaisiit paaris video prieksh YouTube un sakachaat pilnu Instagramu ar reklaamaam nav smags darbs , manaa skatiijumaa. Ko pietam, vinji paarsvaraa dara savaa komfortaa maajaas, katru dienu var izguleeties cik tiik utt.
Manaa skatiijumaa, shie slavenie influenceri ir pazaudeejushi realitaates sajuutu un ja buutu jaatgriezhas darbaa kur jaastraadaa 40h nedeeljaa un par to jaasanjem videejo algu , vinji iesliigtu pamatiigaa depresijaa.
Un sheit es nerunaaju par LV influenceriem, kuriem Instagrams un Youtube pagaidaam skaitaas vairaak kaa hobijs, un vinjiem ir pamatdarbs - taa tam vajadzeetu buut, lai nezaudeetu to realitaates sajuutu.
12.03.2019 11:36 |

Reitings 1093
Taču citi angļu valodas vidē, kuri gadiem ilgi sēd internetā pa 10 h dienā ņemas, ar reklāmām pelnot vairak nekā ofisa algu tai pat ASV. Vienīgi tur stipri jāpapūlas, kamēr auditoriju pieaista pietiekami lielu.
12.03.2019 11:58 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Arī skatījos, bet ne līdz galam, jo nešķita interesanti.
Pašai liekas dīvaini, ka šādā veidā Latvijā cilvēki pelna naudu, labi atsevišķi - es saprotu, Signei Meirānei tiešām ir kolosāls konts ar saturu, bet ir daudz tādu kuros nesaprotu to tūkstošu fonu, gan tā sīkā, gan tagad pieci.lv domnīcā kaut kāda SindSindija runāja 19 gados par izdegšanu darbā, es vienkārši brīnos kā? Kurš tik nekvalitatīvam un neinteresantam saturam seko, ko nopirka kādā bodē un citas muļķības! Izrādās jaunas pusaudzes...
12.03.2019 12:13 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Piekrītu Zinas tantei, pietrūkst laba satura, orientēta uz auditoriju 30+. Tiem, kas tādi ir, īsti nesekoju, tikai ik pa laikam iemetu aci, paskatos, kas jauns. Ja sākumā seekthesimple man šķita iedvesmojošs, tad tagad nu vairs ne. Man viņi abi arvien vairāk sāk atgādināt fanātiskus sektantus. Un neko nevaru sev padarīt - Laura man šķiet ļoti nepatiesa.
12.03.2019 12:20 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Te skaidri redzams, ka 30+ Latvija mak tikai anonimus komentarus drukat un izgazt zhulti. :-P
12.03.2019 12:41 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Ja jāizvēlas starp žulti un mazo meiteņu problēmām, es ņemu žulti! (l)
12.03.2019 12:56 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
interesanti, ka ofisa darbs tiek apzīmēts kā stresains un būt influencerim ir viegli.
man gan šķiet, ka pašai būvēt savu zīmolu, strādāt ar mārketingu, audzēt arvien lielāku sekotāju loku, izstrādāt reklāmas/sadarbību stratēģiju, palikt relevantai rakstot par tēmām, kas aktuālas šim brīdim un šiem sekotājiem, pašai kārtot grāmatvedību, šķiet stresaināk nekā strādāt standarta ofisā.
nu nevar jebkura beibe palikt insta-slavena, ielikot bildi ar bikini iespiestu dupsi eksotiskā pludmalē.. ok, dabūsi 200 likes, bet neviens ar naudu nemetīs un Bali viesnīcas neuzsauks. šis ir pilnas slodzes mārketinga darbs, kas noteikti nav priekš visiem. bet tāpēc nevajag to diskreditēt kā vienkāršu, nu galīgi nav vienkārši.
12.03.2019 12:59 |

Reitings 624
akaroa
Es Tev daljeeji piekriitu.
Daudzi influenceri straadaa ar maarketinga agjentuuraam kuri lielaako dalju no ieprieksh mineetajaam lietaam izdara prieksh vinjiem - izstraadaa maarketinga strateegjijas, piemeklee klientus , pasaka ko un kaa dariit, biezhi vien pat iedod tekstus ko rakstiit zem bildes, vai skriptus ko ierunaat YouTube video.
Visas shiis skaistaas, uzburtaas iluuzijas samaitaa jaunieshus un driiz katram treshajam buus jaalieto antidepresanti,jo buus saskatiijushies taas mulkjiibas un uzlikushi sev paaraak augstu latinju.
Ok, tieksim 30+ influenceru sekotaaji jau ir nedaudz, teiksim, nobriedushaaki un saprot ar veselo sapraatu ,ka ne viss ko raada skaistaas bildiitees ir realitaate.
12.03.2019 13:19 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es, piemēram, nevarētu būt influencere tīri dēļ tā, ka sevi jāpopularizē, jāvāc sekotāji un jābūt publiskai personai, jāizliek sevi visu laiku publiski un vēlams atkailināti, lai vairāk sekotāju, jādomā visādi penteri un jānotur interese par sevi. Galīgi nav man, man labāk patiktu ofisa darbs. Takā tas grūtums un vieglums ir atkarīgs no paša cilvēka.
12.03.2019 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits