Kūpināto/žāvēto gaļu pārsvarā pērku tikai ZS "Dubiki" ražoto (laikam Rimi/Maximās nav nopērkama, es pērku mazajos veikaliņos, kas man ikdienā pa ceļam - LaTs vai Būņas), Vītinātās gaļas pērku vai nu no Selection By Rimi piedāvājuma, vai Casademont (tieši fuet tipa ļoti garšīgas vismaz manai garšas izjūtai). Liellopu pērku tikai tad, ja darbā pieved no zemniekiem, svaigo vistu skatos, kā sanāk, ja ir iespējams, labāk pērku eko veikalos, bet, kad līdz algas dienai ilgāks laiks, tad to pašu, kas jau nu Rimi pieejama, no Ķekavas "ārēm" nākusi... cūkgaļu arī pērku reti, bet, atkal - ja sanāk pa ceļam, tad mēginu ieiet Top, jo tur vairāk ir tiesi no Latvijas saimniecībām nākusi un garša daaaaudz labāka kā tai, ko var Rimi nopirkt. Nu, un, ja iekārojas kādu pusžāvēto/žāvēto desu, tad Noo Parmezāna. Pastēti - tikai Ādažu vai no Hartvik, ja gadās pa ceļam... citas negaršo nemaz, tad labāk saņemos un pati pagatavoju, kas gan notiek reti...