Izklausās, ka tev labāk palikt LV. Pazīstu tādus tūdaliņus kā tu arī valstī kur es dzīvoju pašlaik. Ņaud visu laiku par savu patriotismu un skumjām pēc LV, bet strādāt Latvijā negrib par minimālo!
+++ Es par tādiem arī vienmēr iesmīnu. Patriotisms spiežas pa visām malām ārā un katru dienu lej gaužas asaras par to, ka dzimtene pietrūkst, bet braukt un strādāt uz Latviju, lai atdotu parādus no tur nopelnītās naudas, gan negrib.
Katrā ziņā, es arī piekrītu
Neons viedoklim. Nesaprotu tādu mētāšanos apkārt un tādu čīkstēšanu, kas nāk tai līdzi. Protams, tas ir tikai mans viedoklis, bet man tas liekas tik skumji. Tāda stulba savas dzīves izniekošana. Padzīvo Latvijā, sakrāj parādus, brauc uz pāris mēnešiem uz ārzemēm, raud par to, ka pietrūkst Latvija, tad brauc atpakaļ, atdod parādus, naudu iztērē un viss aplis sākas no jauna. Varbūt tiešām der apdomāt savas nākotnes iespējas un nobāzēties vienā vietā, nevis šādi mētāties no vienas vietas uz otru, krītot izmisumā katru reizi, kad jāatstāj Latvija. Lai autore mani labo, ja kļūdos, bet, spriežot pēc komentāriem, izklausās, ka šī jau nav pirmā reize, kad dodas prom.
Ja par tēmu, tad nav ne jausmas ko vēl ieteikt, jo man ir identiski kā
No Use for a Name. Kad devos prom no Latvijas, jutos pacilāti noskaņota. Tagad, pēc vairākiem ārzemēs nodzīvotiem gadiem, uz Latviju aizlidoju reizi gadā un ar vienu nedēļu pietiek, jo manas mājas tagad ir valstī, kurā dzīvoju un ar Latviju vairs nejūtu nekādu saikni, tik cik satieku ģimeni un aizbraucu uz kapiem. Jāpiebilst, ka arī man savulaik bija izvēle - doties prom vai palikt. Tā kā biju pret tādu mētāšanos no vienas valsts uz otru, nolēmu savu dzīvi un karjeru veidot vienā vietā. Izvēlējos valsti kurā esmu tagad un ne mirkli neesmu šo lēmumu nožēlojusi.