RekomendētaPaksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
https://failiem.lv/u/9kencnbjyv
Rekomendēta vismaz viena dzēriena porcija dienā. Ha, ha… nu mūsu parodija varēs to kladzināt katru dienu pa apli vienPaksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
Elīna taču Bali bija uz pilatēm, bet viņai pa vieglu esot bijis. :DLadyBugy @ 04.05.2026 19:48Baloža sieva šodien IG story ielika, ka neseko Elīnai, bet nopirkusi ūdeni. Ataisījusi, ļoti salda smarža un salds. 1.99€ par 0.5l pudelīti esot par šerpu. Vīrs teicis, ka garšo pec smaržām😀
Lieku, ka ūdens neaizies, jo kafija neaizgāja. Varbūt kads nopirks pagaršot, bet neticu, ka tagat būs pilnas ielas ar ELYNDI pudelēm.
Pag, a tās somas/iepirkhma maisi, viņi taisija uz pādošanu vai dot klientiem par pirkumiem?
Un kas vadīs tās pilates? Elīna pati?😀 viņa vispār zin kas ir pilates?
Paksijs @ 04.05.2026 21:40Viss skaidrs, sastāvs pilnīgs sūds.
nav pazudusi, mainīts iepakojumsKatyB @ 04.05.2026 23:10
Nu viņiem visam sastāvs ir sūds, jau sakot ar debēm kas ir Ķīnas plastmasa. Pat kafija kas nu jau laikam nemanāmi pazudusi bija kafijas bankas crema šķirne, tas kafijas bankas īpašnieks piedāvāja viņiem to sabērt rozā paciņās jo domāja ka didriķi šim popularitāti iedos (un so mana pazina teica kas pati joprojām strādā kb)
Astarte @ 04.05.2026 18:33
Tur būtu stulbam jābūt, lai noticētu, ka viņa iznesa cauri pilnu ūdens pudeli. Cik reižu to plastmasas pudeli uzpildīs? Neatceros pēc cik reizēm tas jau ir kaitīgi veselībai.
20 kalorijas.pradacandy @ 05.05.2026 20:08Pati Didra nesen teica, ka neredz jēgu dzert saldinātus dzērienus, labāk tās kalorijas apēd. Cik tad kalorijas šajā dzērienā ir? 0?
Bija attēls, ka 4 kcal uz 100ml jeb 20 kcal uz pudeli.pradacandy @ 05.05.2026 20:08Pati Didra nesen teica, ka neredz jēgu dzert saldinātus dzērienus, labāk tās kalorijas apēd. Cik tad kalorijas šajā dzērienā ir? 0?
Monroe @ 05.05.2026 22:25Strādājot industrijā cik gadus, kā viņi var nezināt, ka krāsu trendi ir pieejami ne tikai uz šī gada rudeni/ziemu, bet arī uz nākamā gada pavasari/vasaru, un, ja es nemaldos, vai nu jau ir vai pavisam drīz būs uz nākamā gada rudeni/ziemu. Par to naudiņa gan jāmaksā, varbūt tāpēc nezina.
Euclid @ 06.05.2026 18:32Nesapratu, ņurim dzimene?
Un dāvanā no didras - pateica (gan jau pati pat nenopirka), ka jālido uz Ķīnu strādāt. Un īpašais bezdeij pārsteigums - nezināmi ēdamie no viesnīcas brokastu bufetes???
Viņi taču vienreiz jau bija tajā izstādē. Vai tad pārsteigums, ka viens modelis, krāsa ir jāņem lielā skaitā vienību? Tā izskatē ir wholeselleriem un lielām kompānijām, to biznesa siļķēm vajadzēja saprast pirmajā reizē vai vismaz internetā izpētīt.KatyB @ 06.05.2026 17:06Uz kādiem katru kantoriem tie didrki iet iepirkt savas plastmasas lupatas🫣 es pati esmu bijusi darba braucienos uz Ķīnu un nekad nevar bijusi tāda attieksme ka jāiet pārģērbties publiskajā tolete un didra to pasniedz ka Ķīnas norma, nē tā nav tikai, ja nepērc vislētāko un sūdīgako preci.
Un tie kupra geju storiji ir tik cringe