Pilates par 50 eiro? Tieši par ko? Tur sanāk abonements sporta zālei mēnesim, un ej kaut katru dienu uz pilatēm.He730 @ 03.05.2026 23:59Tagad būs arī Elyndi pilates 😀😀😀
Man negaršo garšūdeņi,dēļ tā iemesla,ka pēc viņiem vienmer gribas padzerties vienkāršu ūdeni,tieši dēļ tā salduma.Vienā no storijiem viņa teica,ka viņai nepatik tā pēcgarša.un ka vajag padzerties parastu ūdeni pa virsuViņas ūdenim tā neesot,Tad iespējams,ka nav pievienoti saldinātāji cukura vietāHelita @ 03.05.2026 15:29
Jautājums vai viņa pati dzers. Ļoti gribētos sastāvu redzēt vai saldinātāji nav klāt. Un kafiju un šķiedrvielas arī vairs nedzers laikam, jo to varēs ar ūdeni uzņemt. 🤭🤭🤭
Kenty @ 04.05.2026 00:36Man negaršo garšūdeņi,dēļ tā iemesla,ka pēc viņiem vienmer gribas padzerties vienkāršu ūdeni,tieši dēļ tā salduma.Vienā no storijiem viņa teica,ka viņai nepatik tā pēcgarša.un ka vajag padzerties parastu ūdeni pa virsuViņas ūdenim tā neesot,Tad iespējams,ka nav pievienoti saldinātāji cukura vietā
CallMeAnnika @ 04.05.2026 00:34Pilates par 50 eiro? Tieši par ko? Tur sanāk abonements sporta zālei mēnesim, un ej kaut katru dienu uz pilatēm.
Ir daži garšūdeņi, kuriem nav saldinātāju piem. neptunas vai akvile- lūk tie ir garšīgi. Pārējie tie ar visiem aspartāmiem sukralozēm un acesulfatāmiem ir fuj. Noteikti, ka tos elyndi ūdeņus nepirkšuKenty @ 04.05.2026 00:36Man negaršo garšūdeņi,dēļ tā iemesla,ka pēc viņiem vienmer gribas padzerties vienkāršu ūdeni,tieši dēļ tā salduma.Vienā no storijiem viņa teica,ka viņai nepatik tā pēcgarša.un ka vajag padzerties parastu ūdeni pa virsuViņas ūdenim tā neesot,Tad iespējams,ka nav pievienoti saldinātāji cukura vietā
tad man negaršos😂latvjubarbija @ 04.05.2026 00:48
Tiktokā bija viena sieviete ielikusi atsauksmi, teica, ka ļooooooti salds.
MaijaPaija @ 04.05.2026 11:10Ja tas ūdens ir tiešam salds , neticu, ka viņa pati viņu dzers. Gan jau uzpildīs ar parasto ūdeni un staigas ar pudeli reklāmas nolūkos
starp citu ,jā . Akvile tiešām ir ļoti labi un tagad daudz jaunu garšu . Lēti un garšīgi .bublicious @ 04.05.2026 07:00Ir daži garšūdeņi, kuriem nav saldinātāju piem. neptunas vai akvile- lūk tie ir garšīgi. Pārējie tie ar visiem aspartāmiem sukralozēm un acesulfatāmiem ir fuj. Noteikti, ka tos elyndi ūdeņus nepirkšu
CallMeAnnika @ 03.05.2026 23:15Sanāk, ka viņa 'uzražoja' ūdeni ar šķiedrvielām, lai būtu veselīgi? Tad jau ZinZinoo šķiedrvielas vairs nebūs vajadzīgas. Vai arī būs jādzer gan Elyndi ūdens ar šķiedrvielām + ZinZinoo šķiedrvielas? :D
latvjubarbija @ 04.05.2026 00:48
Tiktokā bija viena sieviete ielikusi atsauksmi, teica, ka ļooooooti salds.
MaijaPaija @ 04.05.2026 11:10Ja tas ūdens ir tiešam salds , neticu, ka viņa pati viņu dzers. Gan jau uzpildīs ar parasto ūdeni un staigas ar pudeli reklāmas nolūkos

cory @ 04.05.2026 18:13
Man aizdoma, ka tas jau notiek! Jo nu kā savādāk Didrene dabūja to Elyndi ūdeni lidmašīnā? Pudele taču lielāka par 100ml un nav dzirdēts, ka lidostā ir Maxima, kur to ūdeni var nopirkt, bet šeku reku Didrenei ļoķenē pilna pudele ar Elyndi funkcionālo ūdeni. Visdrīzāk izstiepa drošībai cauri tukšu pudeli un tad piepildīja ar ūdeni, lai izskatās, ka dzer.
Nu to nabagu vaibu no viņiem laikam nekad nevarēs dabūt arā. Man ļoti patika atsauksme ko bija paršerojusi Didra sava profilā. Tieši tadu ari iedomajos klasisko aitu kas neko nerubī un atbalsta Didru.cory @ 04.05.2026 18:13
Man aizdoma, ka tas jau notiek! Jo nu kā savādāk Didrene dabūja to Elyndi ūdeni lidmašīnā? Pudele taču lielāka par 100ml un nav dzirdēts, ka lidostā ir Maxima, kur to ūdeni var nopirkt, bet šeku reku Didrenei ļoķenē pilna pudele ar Elyndi funkcionālo ūdeni. Visdrīzāk izstiepa drošībai cauri tukšu pudeli un tad piepildīja ar ūdeni, lai izskatās, ka dzer.