Kad dabūs kaut kur sadarbību uz jauniem pieaudzētajem matiem. Vēl kalpones nav sarunājušas nekur bez maksas. :DWtfvienkarši @ 25.05.2026 09:05Kad viņa plāno noņemt to smaci no galvas? 😳😅
Redzēju Threads, kur Elīna atbild kādai/-am lietotajam, ka pudelē ir 100 mg kofeīns nevis 150.Luna Com 2000 @ 25.05.2026 16:07Izskatas ka haips ir norimies ūdens pardošanas rezultati ir ļoti kritušies ka Ņuris raud par to ka cilvēki viņu neatbalsta. ja Ņuri noteikti tur ir ta problema! Viņi pat nesniedza paskaidrojošu info par to kapec uz iroakojumu nav korekts info, tiktoka klīst video kur matematikas ğenijs Didra strīdas un dod pretim nekorektus ciparus par kofeina saturu
Un vispār, vai šī partija nav jāatsauc, ja ir nekorekts info uz pudeles iepakojuma?Luna Com 2000 @ 25.05.2026 16:07Izskatas ka haips ir norimies ūdens pardošanas rezultati ir ļoti kritušies ka Ņuris raud par to ka cilvēki viņu neatbalsta. ja Ņuri noteikti tur ir ta problema! Viņi pat nesniedza paskaidrojošu info par to kapec uz iroakojumu nav korekts info, tiktoka klīst video kur matematikas ğenijs Didra strīdas un dod pretim nekorektus ciparus par kofeina saturu
Ir jāatbalsta tikai viņi, tur tā loģika.Tastastas @ 25.05.2026 19:10
Es to viņa loģiku nesaprotu - mēs esam maz, citam citu jāatbalsta, nedrīkst uzreiz izlemt, ka to nevajag utt. Tad sanāk, ka man pilnīgi viss ir jānopērk, jo tak latviešu uzņēmējam vajag atbalstu. Tad, ja kāds latvietis pārdod krutus, inovatīvus auto diskus, man tie jāpērk, kaut man nav mašīnas. Vai lielisku suņu barību, ja arī man nav suņa. 🤦🏼♀️