Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 48381
Reģ: 06.11.2022
cory @ 14.05.2026 20:59
Ārprāts kāda bezgaumīga Didrenei mugurā tajā kafijas reel! Riktīga krievuška, turku pupas laukā, jakai pogas ciet neturās, blingi visos galos piekārti un vēl protams pilnam “konklektam” rūtainais krekls uzsiets gurniem pa virsu. Spīd un laistās tajā follija jakā un kristāliem nolīmētajās biksēs! Un bomba visam pa virsu ir vel tā viņas sejas izteiksme, kad neķer laukumu!

Manu uzmanību piesaistīja resnais elektrības vads, kuram Elinčiks pirmajā fotogrāfijā ir droši uzkāpis virsū. Kā var izstiept vadu tieši pie veikala ieejas durvīm, visā to garumā?
Ja neesi gar zemi no veikala bezstila, tad noteikti paklupsi pār vadu. Labākajā gadījumā vienkārši salauzīsi degunu, sliktākajā dabūsi ar strāvu.
15.05.2026 12:24 |

Patīk
Reitings 63605
Reģ: 12.10.2022
lieniite2015 @ 14.05.2026 22:20

Man tikai kaut kā par traku liekas un neiet viss kopā, ka Elyndi ir itkā apģērbu tirdzniecības veikals, viņu nosaukums. Nafig visur bāž to Elyndi vārdu - kafijas, krūzītes,koferi, džemperi, durvis, visādi dzērieni, somas ar Elyndi nosaukumu, uz mašīnām, tad būšot saldējums drīzumā. Kas vēl tur. Es saprotu, ka mārketings, un jo vairāk reklamē, jo labāk viņiem. Bet man jau nafig acīs cērtās visur tas nosaukums… Kas par daudz, tas par skādi.
Viņi grib būt visur. Slava, nauda, vara. TIkai tā reputācija nav no tām labākajām.
15.05.2026 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits