Astarte @ 18.06.2026 12:05
Tad kāpēc Dž. Nevarēja nopirkt sēdeklīti un ziemas jaku? Kāpēc visu izdīc uz sadarbībām? Kāpēc savos komandējumos ēd lētās ieskrietuvēs? Var turpināt un turpināt…
Ja viņiem netrūktu naudas, tad nenodarbotos ar visu iepriekš uzskaitīto. 😁
Džinga @ 18.06.2026 12:24
Nauda ir, bet viņi vienkārši ir skopi un mēģina maksimāli ietaupīt principa pēc.
Anncha @ 18.06.2026 11:56
Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.
Tastastas @ 18.06.2026 13:38
Man patīk daļa "vienalga vai legāli vai nelegāli". 😂
Ir gan tomēr starpība, vai uzņēmums ir spējīgs godīgi nopelnīt savu naudu un gadiem darboties, vai tas krāpjas un blēdās.
Un tas, ka Didrihsoni stāsta, par kādiem tūkstošiem viņi paraksta līgumus, nenozīmē, ka viņi patiešām to arī dara. Te jau agrāk parādījās tas, ka viņi iepērk mazus daudzumus un tad mūždien var kliegt, ka viss ir izpārdots.
Nedomāju, ka noturēt vienu fizisku veikaliņu un internetveikalu ir kaut kāds anormāls sasniegums, ka viņi būtu teju vai par Latvijas top biznesmeņiem jāsauc. Plus - visiem nav un visi nevar un visticamāk, ka arī negrib, būt biznesmeņi, tas, ja cilvēks strādā algotu darbu, nenozīmē, ka viņš nevar būt veiksmīgs un turīgs.
Astarte @ 18.06.2026 12:05
Tad kāpēc Dž. Nevarēja nopirkt sēdeklīti un ziemas jaku? Kāpēc visu izdīc uz sadarbībām? Kāpēc savos komandējumos ēd lētās ieskrietuvēs? Var turpināt un turpināt…
Ja viņiem netrūktu naudas, tad nenodarbotos ar visu iepriekš uzskaitīto. 😁
Anncha @ 18.06.2026 13:50
Tas, ka ēd lētās ieskrietuvēs nav nekāds rādītājs.
Viņiem ir dīvaini uzskati un darbības, ir fakts, un es to nenoliedzu, bet es runāju par kaut ko pilnīgi citu.
Bērnu audzināšana galīgi garām, tas jau skaidrs.
Citi murgi arī.
Bet par biznesu neredzu kur piesieties. Padalaties ar ko jūs nodarbojaties.
Astarte @ 18.06.2026 13:58
Kā nav kur piesieties? Un melnais bizness, kas ir apakšā ir normāli un tādi āksti, kā viņi normalizē, ka apčakarēt valsti un nodokļu sistēmu ir ok? Nu nevar no drēbēm nopelnīt tā, kā viņi pasniedz, ne par velti ir zinzino un visur citur lien iekšā.
Anncha @ 18.06.2026 14:05
Un kur tad nav melnā biznesa?
Didrihsoni ir tikai vieni no tūkstošiem.
Gan valsts, gan pašvaldības dara to pašu un čakarē pārējos. Nevajag dzīvot iedomu pasaulē
Tastastas @ 18.06.2026 15:01
Ā, nu ja, ja Didrihsoni ir vieni no tūkstoša, tad jau viss ok, lai jau viņi dara, ko darīdami, nekritizēsim un pieņemsim, jo tā tak ir norma.
Naiva domāšana ir Jums, ne man 😂 Tāpēc jau Latvija ir tur, kur tā ir, jo cilvēki, tā vietā, lai būtu paraugs labajam un pareizajam, dzīvo ar padomju laiku domāšanu - ja kaimiņš zog vai sit sievu, tad jau tas ir ok un es arī to varu darīt.
Atvērt vēl vienu veikalu T/C ir grūti, bet bāzi Polijā vieglāk? Ko? :DLuna Com 2000 @ 16.06.2026 17:17Nauris uz jautājumu, kāpēc viņi nav TC, atbildēja, ka vēl neesot tam gatavi. Taču nākamais plāns esot atvērt bāzi Polijā, jo - latvieši var. Ko var? Aizbraukt uz Ķīnu, izvēlēties gatavos modeļus un piešūt birkas? Vienīgais, ko viņi var, ir samaksāt par pasūtīto partiju un muitas nodokli un tas ir viss.
Man reāli uzvelk, kad redzu arvien vairāk slavinošu ierakstu, jo īpaši Threads. Kādi viņi malači, cik darbīgi, tādi uzņēmēji! Bet reāli viņi paši neko nav radījuši - drēbes, ūdens, kafija, tas viss ir citu produkts, kuru viņi pārpakojuši un uzlikuši uzcenojumu. Es nesaprotu, kā cilvēki to neredz.
Visas kafijas, saldējumu un dzērienu palaišanu veikalos noteikti organizēja ražotāji. Elīnas darbs ir tikai skatīties uz savām bildēm. Imitē viņa strādāšanu. Bļaut katru dienu, ka ir atlaides, nav liela māka.2biletes @ 16.06.2026 18:40
Nē nu ja noliek malā visu uzpūsto, melus un melno kasi - uzņēmīgi viņi ir. Dara viņi daudz un kaut kas arī sanāk. Ir 1001 cits, kam Ķīnas lupatu un nieku kupi proday aiziet pa burbuli nesācies. Viņiem turās gadiem un atrodas resurss komandējumiem un blakus biznesiem. Zināmā mērā par to var cienīt.
Roze sarkanā @ 16.06.2026 13:21viss bija meli. Žēl meiteņu, kuras uzdrīkstējās rakstīt par savu sāpi, uzticējās tiem meļiem.Nauris klīniku vadīs Latvijā🤣Gobzems varētu atklāt šos melus mierīgi.painteresēties Lema clīnikā par konkursa uzvarētājām.
Bet visi veikali to nedeklamē kā savu zīmolu, brendu. Saproti atšķirību?Anncha @ 17.06.2026 22:12
Cilvēki redz. Bet vai tad lielākā daļa veikalu neiepērk preces un neuzliek vienkārši savu birku? 😂 Ne visi var izdomāt, kādas drēbes pasūtīt un tirgot, lai tās cilvēkiem patiktu un aizietu. Tas arī ir jāmāk, pat ja tās ir lētas Ķīnas lupatas. Saprotu, ka var piesieties pie izteikumiem vai darbībām, bet visu laiku nodirst labi pelnošu biznesu ir diezgan dīvaini.
Finanšu rādītājus var salīdzināt, ja abi salīdzināmie uzņēmumi darbojas vienādi, t.i., abi muhļas vai ir godprātīgi. It īpaši redzot, ka tiek izsludinātas visu laiku vakances par komandu, gadu no gada stāsta, cik liela komanda, bet vidējais darbinieku skaits nemainās ik gadu.Luna Com 2000 @ 18.06.2026 10:38Man liekas Siluets ir vislīdzīgakais, vini pat brauc uz vienām bāzēm. Un nekliedz ka paši saražoja un neplēš kajstarpi lai kko pārdot. Te foruma viena meitene mācēja paskatīties finanšu rāditājus, varbūt viņa var salidzināt un pateikt.
Francijā tualetē nevar samaksāt 1 eiro. Par ko tas liecina? Es atvainojos, bet taču var samaksāt eiro, ja vajag uz labierīcībām.Anncha @ 18.06.2026 11:56
Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.
Džinga @ 18.06.2026 12:24
Nauda ir, bet viņi vienkārši ir skopi un mēģina maksimāli ietaupīt principa pēc.
Anncha @ 18.06.2026 13:50
Tas, ka ēd lētās ieskrietuvēs nav nekāds rādītājs.
Viņiem ir dīvaini uzskati un darbības, ir fakts, un es to nenoliedzu, bet es runāju par kaut ko pilnīgi citu.
Bērnu audzināšana galīgi garām, tas jau skaidrs.
Citi murgi arī.
Bet par biznesu neredzu kur piesieties. Padalaties ar ko jūs nodarbojaties.
amoreamore @ 18.06.2026 20:02
Nu, viņiem diezgan slikti viss ar biznesu un saprašanu. Lielākā daļa darbojas uz “man tur čoms ieteica” principa.
Kā es to zinu? Man ir savs nodokļu konsultāciju bizness, un viņi pie manis vērsās, jo nu, vēstules no VID nāk, bet “man nav ko tam VID teikt” (c) Nauris
Nācās gan atteikt, jo viņiem vajadzēja sadarbību, savukārt 140€/h bija “kas Tu tāda esi, lai prasītu tādu cenu?”
P.s zinu, ka nozares kolēģiem līdzīgi ar šiem bijis.
P.s.s nē, es šo drīkstu stāstīt, starp mums nebija noslēgts ne līgums, ne NDA