Eiženija Ženija @ 10.06.2026 18:16Noskatījos Didras video, kur viņa izrāda māju, kā tā izskatās pirms pie viņas ir ieradušās apkopējas. Ārprāc...kā pieaugusi sieviete, sieva un māte, var būt tik nekārtīga, gribētos pat teikt sušķīga? 😵 Sevi nu nez kādi iztaisa un pucē, bet mājās reāla cūku kūts. Visi tie skapji, kur nevar kundze savas drēbes un apavus pat sakārtot, par atvilknēm nemaz nerunājot, un ledusskapis 😵 Jā, es ticu, ka mums nevienam mājās nevalda ideāla kārtība, bet, lai šādi visu aizdirstu, tas jau ir ilgstošā laikā periodā. Vai tiešām aizņemtajai biznesa siļķei nav brītiņš, lai kārtīgi noliktu apavus un salocītu savas drēbes? Bet nu pareizi....ir taču jāraksta grāmata un jādeklamē gudrās Dieva ziņas 😁😁 Vai tiešām ir vēl kāds, kurš tic, ka viņa uz celīšiem ar mazu lupatiņu mazgā tās mājas grīdas?? 😁😁😁
magdalena333 @ 10.06.2026 19:50Tas vien, ka viņa sagaida, lai viņai pat sakārto kurpes, skapi, gultu, atvilknes, apakšveļu jau visu pasaka par viņus. Es zinu ģimenes pie kurām nāk uzkopšana, bet tur tiešām runa ir par putekļiem, grīdu, vannasistabu uzkopšanu. Arī es neatteiktos, lai man reizi mēnesī atnāk kārtīgi iztīrīt vannasistabu un virtuvi, jo labāk kompānijām ir labi līdzekļi, bet šeit reāli izmanto līdz pēdējam tās firmas. 100% viņa pati nemaksātu, jo varu iedomaties cik prasa par šādu darbu.
Pie tam tak pilnīgi ir redzams, ka viņa pati neko nedara, vēl nesen mamma tur uzkopa, vāca viņas lupatas, arī tās turbo fejas, un viņas ir riktīgs cūku kūts, viņa pati vispār neko nedara.
cory @ 10.06.2026 19:07
Gadījumā mums te kādu laiciņu atpakaļ, Didrene nemeģināja storijos visiem iestāstīt cik viņa esot kārtīga? 😁 Mēs vēl te forumā par to normāli ierēcām. Tagad Miss Kārtībai un Tīrībai esot tāds bardaks mājās, ka 3 dāmām jānāk berzt viņas marmora pils. Turklāt nav jau tā, ka viņa tur baigi pucējas un pati iztaisās. Paskatoties uz to viņas make up kārtu, tām piecu nedēļu nemazgātajām frizūrām, sejas ādu, visām viņas veselības problēmām, ko viņa mūžīgi ignorē un ģērbšanās stilu tajos kankaros nu tur arī ir tīrās šausmas. Pēc viņas vizuālā tēla arī nav nekāds pārstiegums, ka mājās kārtība ir pilnīga nulle, tas ļoti labi nolasās.
Cilvēks, kas ciena to, ko ir sasniedzis, lietas, ko ir nopircis un privilēģijas, kas viņam tiek dotas vai nedotas, zina pats, kā izturēties pret savām lietām. Man nekad dzīvē nav ienācis prātā aizdirst skapīšus un skapjus līdz tadam līmenim, ka vieglāk ir nopirkt jaunus. Mana omīte vienmēr teica “ja noliek mantu pēc lietošanas uzreiz vietā, tad mājas īsti nav jākārto” un šādā veidā nekārtība nerodas. Protams, putekļi un tamlīdzīgi ir iknedēļas uzkopšanas sarakstā.Euclid @ 10.06.2026 23:19Tak iepriekšējie tīrītāji visas tās atvilktnes, plauktus, skapjus, ledusskapi utt. jau bija izšrubījuši un sakārtojuši. Rādīja, slavēja, bet "sadarbību" vairs neturpināja.
Kamēr tā ar lupatiņām grīdas berza, laikam atkal viss pats mistiski savandījās.
Elīna ceļas 5 no rīta, pavada laiku ar Dievu, taisa presītes, pastaigājas, vakaros laiku pavada ar dēlu, vai tomēr pied*rš mājas? :D Ja močī no rīta līdz vakaram ārpus mājas, kā ar rasties tāda nekārtība? Ne jau Dž viņas skapi saārda.Astarte @ 10.06.2026 20:32
Ok, es saprotu, kad izberž visus kaktus, bet skapī apģērbu un tādas lietas ir jākārto pašam, jo ievies savu kārtību, secību utt un tad atrašana ir vieglāka. Zinot viņu, tā kārtība būs uz pāris dienām, kad atkal viss būs bardakā.
Labue @ 10.06.2026 17:21https://failiem.lv/u/dn25t49mvv
Kas ir tas? Seja vienkārši wtf 🤭🤭🤭😅
Kātad, ka pati. :D Ietagojusi Turbo fejas. Kā tad viņa piekrita?Wtfvienkarši @ 11.06.2026 17:08Papildinājums :
Vakar - logu mazgāšana ir par extra samaksu.
Šodien - wow, viņi logus arī mazgāja?
Pagaidi, tad Tu #pati nemaz nezini, ko sarunāji vai cik #pati samaksāji? 🤣🤣🤣
pirms vairākiem gadiem, kad strādāju 3 darbavietās un ziemā viesistabu praktiski dienas gaismā nebiju redzējusi, ar vīru nopietni apspriedām iknedēļas tīrīšanas pakalpojumu. Ka vajadzētu sarunāt sievieti, kura reizi nedēļā atnāktu un uzkoptu māju. Bet tad ar vēsu galvu apsēdos, paskatījos apkārt, parēķināju, cik laika un spēka man jāieliek, lai savestu visu māju tādā kārtībā, lai svešs cilvēks normāli var uzkopt... un ka veļu taču nelikšu mazgāt, tīro locīt un novietot, gultasveļu nelikšu mainīt, ledusskapis tāpat pašiem jātur kārtībā, istabas augi jāaplej, plīts virsma negaidīs nedēļu apķepusi. Kas tad vairs tur atliek? Ja tiktāl esmu sakārtojusi, vai tad nevaru atrast laiku grīdu uzmazgāt utt. Nu tos darbiņus, kas būtu paredzēti uzkopējai. Ar vīru sadalījām strikti (iesākumā) pienākumus, kurš par ko atbild... un aizgāja tā lieta bez palīgiem 😀Astarte @ 10.06.2026 20:32
Ok, es saprotu, kad izberž visus kaktus, bet skapī apģērbu un tādas lietas ir jākārto pašam, jo ievies savu kārtību, secību utt un tad atrašana ir vieglāka. Zinot viņu, tā kārtība būs uz pāris dienām, kad atkal viss būs bardakā.
Karakaja nesen lika ka pie vinas foto sesija maksa vai 650 vai 850 vot neatceros, un tas ir ar visu studiju un frizuru un make up un + drebes vel var vilkt kas ir studijā. Tas pārejsis 8200€ ir Didras dārgsus laiksEuclid @ 12.06.2026 17:46Projekts par 9000€ sevī visticamāk ietver Didras dārgo laiku + pati kā modele izmaksas + telpu īre/fotogrāfs/stilists/frizūra/make up = cipa "pati", bet patiesībā pašizdomātās reklāmas izmaksas, palaižot savā IG un vēl x2, jo nu Minhauzene 😃
Luna Com 2000 @ 12.06.2026 18:11Karakaja nesen lika ka pie vinas foto sesija maksa vai 650 vai 850 vot neatceros, un tas ir ar visu studiju un frizuru un make up un + drebes vel var vilkt kas ir studijā. Tas pārejsis 8200€ ir Didras dārgsus laiks