kas viņai atkal ar lūpām?🤣🤣šausmas, viņa tiešām sevi neredz?_meya_ @ 13.07.2025 12:39
Cik viņa pretīgi izskatās tā sejas izteiksme fuj?
flindy @ 13.07.2025 11:55Kas viņai kaiš? Kāpēc arī bērnu ballītē jābāž savu OF saturu?
https://failiem.lv/u/rsk4ca5g6y
smūtijs @ 13.07.2025 11:56
Kāpēc mamma tīra viņai kleitu, nevis viņa pati?
Burkāniņš @ 13.07.2025 11:38Cūka vienmēr atrod dubļus, viņai ar to kafiju ir noliets viss 90%, pase, mašīna, apģērbs, pat svētais sinepju graudiņš ?? nu kur tāda netīrele var būt?! Vrb viņai ir atmirušas lūpas un viņa nejūt, man tpt bija pēc zobu ārsta un narkozes, ka viss lija ārā ??
KrūzīteDūzīte @ 13.07.2025 10:56
Tā kleita tak ir stipri par mazu tām krūtīm. Tur viena neveiksmīga kustība un viss ir atvērts. Bērnu ballīte, kristiete- izskatās kā ielene. Vai tagad tiešām tāda mode? Ka krūtīm jābūt maksimāli atsegtām?
BugsPony @ 12.07.2025 23:01To, ka Elīna ir sūdīga māte, to jau visi zin, bet nu komōn, reklamēt savas lētās lupatas un apčamdīt sevi bērna dzimšanas dienā jau ir vispār next level.
Aciigaa @ 13.07.2025 08:34vai vienkārši gada māte pati pat kūku nesūtīja un viņai nebija ne jausmas kāda tā būs, par cik traktoru tematika, domāja, ka arī kūka tāda, bet neuzminēja ? un “Nauris saklājis” galdu, aha , tur noteikti tā pati dekorētāja saklāja. Bet apbrīnoju, ka no vinas puses iesaiste pilnīga nulle. Tā kleitas reklāma, ārā krītošas krūtis… vai nu viņa ir tiešām neaptesta un nesaprot, ka tas nav īpaši glīti vai arī viņa to tiesam dara speciali- un pēdējā laikā man liekas, ka tieši ta ari ir. Un par to Bejas halātu arī nemaz nebrīnos, ka speciali.
vai vienkārši gada māte pati pat kūku nesūtīja un viņai nebija ne jausmas kāda tā būs, par cik traktoru tematika, domāja, ka arī kūka tāda, bet neuzminēja 😂 un “Nauris saklājis” galdu, aha , tur noteikti tā pati dekorētāja saklāja. Bet apbrīnoju, ka no vinas puses iesaiste pilnīga nulle. Tā kleitas reklāma, ārā krītošas krūtis… vai nu viņa ir tiešām neaptesta un nesaprot, ka tas nav īpaši glīti vai arī viņa to tiesam dara speciali- un pēdējā laikā man liekas, ka tieši ta ari ir. Un par to Bejas halātu arī nemaz nebrīnos, ka speciali.LadyBugy @ 13.07.2025 08:07
Tieši to pašu padomāju. Vai nu viņu apcakarēja uz kuku, vai viņa piečakarēja dēlu