Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
BlackIcee @ 20.05.2022 18:14
Zinot viņu, liks story ar novēlošanos. Sen jau bombenīte būs izšāvusies kā lode ārā, a viņa tikai tad liks storijus, ka sākas kontrakcijas un brauc dzemdēt.
Gluži tā pat kā ar slepenajiem komandējumiem un ceļojumiem.
lai brauc, aiziešu uzmest aci🤣LiepaShmiepa @ 20.05.2022 18:25Viņiem visa aizmugure piekrauta un brauc uz Liepāju. Ne jau viņi uz Līvas tirgu brauc ar lupatām? Tas būtu interesanti :D
LiepaShmiepa @ 20.05.2022 18:25Viņiem visa aizmugure piekrauta un brauc uz Liepāju. Ne jau viņi uz Līvas tirgu brauc ar lupatām? Tas būtu interesanti :D
Vai pēc video var kaut ko iesākt?MikaR @ 20.05.2022 18:08
Es caru, ka visas ig aizsūtīja vēstuli vp
Jacqueline @ 20.05.2022 18:04Nu ko, mis Didī drīz dzemdības. Diez varēsim to skatīties laivā???
KlimpaKlinta @ 20.05.2022 18:09
Gan jau atkal pateiks pec dzemdibām ko stulbu,ka dzemde lobās,vai dalās .... es neticu ka vina pati spēs poedzemdēt ,liekas ka bus sarežgījumi jau dēļ tām kājām un nevrēs pati spiest.
Bet nu hz...gaidu cirku ar.visiem tā dzivniekiem,galvenajā lomā ēlīnā ka slima aita un viņas debīlais miskastes panda jenots Nauris.
KlimpaKlinta @ 20.05.2022 18:09
Gan jau atkal pateiks pec dzemdibām ko stulbu,ka dzemde lobās,vai dalās .... es neticu ka vina pati spēs poedzemdēt ,liekas ka bus sarežgījumi jau dēļ tām kājām un nevrēs pati spiest.
Bet nu hz...gaidu cirku ar.visiem tā dzivniekiem,galvenajā lomā ēlīnā ka slima aita un viņas debīlais miskastes panda jenots Nauris.
sauliteee @ 20.05.2022 17:39Un šodienas live sākumā elina nauri izrēc par nenoskuvušos bārdu, šis pretī "kas tev pa vēderu, uzēdusies" kkas tamlidzigs. Tā nav iesmiešana vienam par otru, ir robežas. Manējais nekad neteiktu man stāvoklī būdamai tādu joku.
Jacqueline @ 20.05.2022 18:04Nu ko, mis Didī drīz dzemdības. Diez varēsim to skatīties laivā???
LiepaShmiepa @ 20.05.2022 17:14dieviņš pasargās, jostas nesmuki izskatās
https://fv2-8.failiem.lv/down.php?i=9rpaqqxdu&view
sauliteee @ 20.05.2022 17:36Būsim godīgi tās attiecības ir uzpūstas. Es arī esmu tas cilvēks, kas varētu 24/7 būt kopā ar otru pusīti, BET pienāk brīdis, kad gribas uz nedēļu kaut vai atpūsties vienam no otra. (Un 24/7 sanāk man ir katru dienu un brīvdienas, taču pa dienu no 9:00 līdz 17:00 katrs darbos) lai nestāsta, ka viņiem tā nav. Ok teiks, ka patīk būt visu laiku kopā, BET tad viņi 100punkti savā starpā strīdas un besas par katru nieku, jo viens otram too much.
Paskataties uz Naura seju, pat uz video viņam nav spēka nofeikot savu "lovely face" uz elīnu. Tas skaties un viss pārējais...
ja nebūtu aprecējušies tad sen vairs nebūtu kopā. Jo tur nav interesantas attiecības -darbs,darbs,darbs rutīna. Kuram tā patīk? Nevienam. Ja Nauris viņu tagad nekrāpj (ticu ka to nedara jo baigi atpazīstams lai kādai rakstītu utt) tad skatienus vai komentārus sievietēm gan izsaka .... ??????
LiepaShmiepa @ 20.05.2022 17:14dieviņš pasargās, jostas nesmuki izskatās
https://fv2-8.failiem.lv/down.php?i=9rpaqqxdu&view