Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:06Tad es laikam kaut kā savādi tās maizītes taisu, ja man viņas tādas sanāk.?
Bet man tagad reāli pilna mute siekalu besī laukā, jo man nav gaišās maizes, jo tādu nelietojam. Eh....
Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:11
Tev vismaz maizes nav...bet man nav tostera.???
Blanche @ 20.11.2019 11:26Ar rupjmaizi arī gardas maizītes sanāk?
Minny @ 20.11.2019 11:36
Nav par rûgtu? :D
Blanche @ 20.11.2019 11:37
Esmu taisījusi, man garšo :) nav kā ar baltmaizi, bet nav arī slikti
Minny @ 20.11.2019 11:44
Aaaa tagad atcerējos - maizīte nepaiek kraušķīga, bet tāda slapja :D
Blanche @ 20.11.2019 11:46
Tas gan, mitra tāda, bet nu nav tik traki ??
Vēl labas saldās tostermaizes ir - āboli, kanēlis un krējums
Minny @ 20.11.2019 11:48
Neesmu nekad mēģinājusi, bet izklausās, ka varētu garšot kā ābolmaize :D
coconut_xoxo @ 20.11.2019 12:02Haha, varētu uztaisīt baļļuku arī ar tunča groziņiem ?
Estepat @ 20.11.2019 10:53
Tas vēl tā neko, gadās! Bet tās ellainas maizes ???šo fucking crazzy! Tur tiksi līst ārā eļļa ????lkm cenšas uzbarot Nauri, lai pie citām neaizklīst.
Minny @ 20.11.2019 12:09Es, diemžēl, esmu palaidusi garām tunča groziņus, bet man varētu garšot :D
Blanche @ 20.11.2019 12:10
Paskaties pie sacepuma sadaļas
Minny @ 20.11.2019 12:13
“Ēdīšu ar majonēzi vai krējumu” jejbogu :D Bet izskatījās labi, man garšo tādas lietas...
Tās mērces vai kas tur viņai gan sašķebināja, nenormāli trekni liekas....