coconut_xoxo @ 20.11.2019 10:50Man patīk Elīnas vecais, briesmīgais bērnības tosteris un netīrais, drupačainais galds ? viss pa vienkāršo, tieši tāda saimniece kā var domāt kāda viņa ir ???♀️
coconut_xoxo @ 20.11.2019 10:56Nevienai sakarīgi domājošai dāmai tādu gaili nevajag, manuprāt. Turklāt ir jau arī nobarots ar dubultzodu un vēderiņu ? plusā līkais deguns un tad jau drīz var lidot medībās...
Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:01Tam tostermaizes jau tādam arī jābūt, vienmēr kad cepu tostermaizes man viņas tādas arī sanāk, sulīgas un treknas, jo siers taču iekšā + desa... vot tagad tā sagribējās.?
Panna ceptas vecajos tostermaizes taukos!!!!
Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:02Un par to veco tosteri...a kādēļ gan ne? Priekš kam pirkt jaunu, ja vecais ir labs.? Šīs tehnikas kas ir izdzīvojušas joprojām ir tās labākas.
Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:02Un par to veco tosteri...a kādēļ gan ne? Priekš kam pirkt jaunu, ja vecais ir labs.? Šīs tehnikas kas ir izdzīvojušas joprojām ir tās labākas.
Mazaa_saulite @ 20.11.2019 11:04
Bet tā ar tam tostermaizem ir.? (vismaz man)
Man vienmēr viņas tādas sanāk, tur jau speciali neviens nelej neko klāt. Nekādas eļļas vai taukus..ja Tevi pareizi sapratu.?
Blanche @ 20.11.2019 11:05Tas ka vecs tosteris tas labi ir, jānolieto lietas, kamēr strādā. Bet nu galdu varēja noslaucīt gan.
Es arī cepju tostermaizes, bet man nekad tik eļļainas nesanāk, kaut gan iekšā ir gan desa, gan siers, vēl kečups. Tur izskatās, ka daudz eļļas ir vai sviests.