feinulee @ 19.11.2019 15:05
man draugs arī pateica,ka ja man būtu tādas bikses, tad vienīgais kur vins ar mani kopā ietu būtu uz mežu :D
uniqueღ @ 19.11.2019 15:20Es vispār esmu kaut kādā veidā traumēta :D man baigi nepatīk, ka ap mani čubinās un es beigās neko nenopērku. Esmu pat nopirkusi diez gan dārgu apakšveļas komplektu, jo man bija neērti nenopirkt. Vot, tas ir stulbi :D
feinulee @ 19.11.2019 15:24
man tas pats, justos neērti iet tādā mazā showroomā, vienalga vai Elīnas, vai jebkurā citā, bet jā,es justos neerti ja man skatītos virsū vēl bez maz, vai ko nopirks vai ne, tāpēc labāk neeju uz tādiem.
Man ļoti patīk iepirkties siberika, bet tur arī tik šausmīgi pārdevējas bāžas virsū, ka cenšos fiksi paņemt, ko vajag un iet prom :D
Blanche @ 19.11.2019 15:44
Lielākoties visos mazajos veikalos bāžas virsū, es pasaku, ka tikai skatos un tad liek man mieru. Un skatos, cik ilgi gribu??
Blanche @ 19.11.2019 15:43Nu meičas, Jūs jau kā mūsu Elinčiks, izpatīkat saviem vīriešiem, es gan velku ko gribu, galvenais, kas man patīk, vienalga ko saka. ?
Blanche @ 19.11.2019 15:43Nu meičas, Jūs jau kā mūsu Elinčiks, izpatīkat saviem vīriešiem, es gan velku ko gribu, galvenais, kas man patīk, vienalga ko saka. ?
feinulee @ 19.11.2019 15:46
Es šitā vienreiz iegāju siberikā un man minūtes laikā sejā kaut kādus trīs kremus iebāza pasmaržot, toreiz gan pateicu, ka paga paga, es no sakuma apskatīšos :D
Citur neesmu izjutusi tādu nākšanu klāt un piedāvāšanu palīdzēt, parasti ja lielākos veikalos man prasa - vai varu jums kā palidzēt? - tad es vienmēr atbildu - jā, materiāli, finansiāli :D :D
Minny @ 19.11.2019 15:48
Pavisam traki ar mani nav, 1x uz teātri tās spīdīgās bikses uzvilku :D Citreiz man smiekli nāk, kad vīrs burkšķ. Ikdienā velku, ko gribu, citreiz nenoliegšu, ka gribu izpatikt savam vīrietim, bet ne ikdienā... Esmu par slinku pat, lai sev ikdienā izpatiktu :D agrāk bez papēžiem no mājas nevarēju iziet laukà, tagad komforts svarīgāks :D
Blanche @ 19.11.2019 15:50
Haha,,šis labs. Par to materiāli. ?
Starpcitu, meičas, šodien Starptautiskā vīriešu diena, apsveiciet savējos, pagatavojot kaut ko saldkrējumainu vai tunča groziņus.
Minny @ 19.11.2019 16:53Damn, nezināju par vīriešu dienu :D vienmēr cenšos savējo iepriecināt, bet esmu slimiņa un Rimčiks arī nav tuvumā....
Blanche @ 19.11.2019 15:03
Varētu visu piemērīt, bet neko nenopirkt ?
Blanche @ 19.11.2019 17:16
Aij, pavisam čābīgi, veseļojies? bet nu lai Tavējais ieķer kaut ko pa ceļam no darba. Piemēram, tos savītušos kalmārus
Estepat @ 19.11.2019 17:50
Varētu gan, lai vēlāk Karina atpakaļ savas parpalas.. Gribu redzēt viņas sejas izteiksmi