godīgi sakot mums pilnīgi pie vienas vietas, kas tu esi-Elīna, Nauris, Monta vai Elizabete II ?Leora @ 16.11.2019 15:07Nu ja trūkst argumentu un aizskāra teksts par kritisko domāšanu, tad jau nav citu variantu kā teik, ka esmu Nauris ? izdomājat ko jaunu, nevis to, ka te sēž Elīna vai Nauris.
Montyna @ 16.11.2019 20:53Elina pec alu cilveka izskatas pedeja storija lol
VentspilsRoziite @ 16.11.2019 22:37Kur dzīvo Naura vecāki? Vai esat pamanijuši, ka Naura vecāki nekur nefigurē? Vai esmu vnk kko palaidusi garām, jo nesekoju Naura inst. kontam?
Jo vnm, ka ir kādas pārmaiņas Tauriņā, ir tikai Elīnas vecāki atbraukuši, vai viņi aizbraukuši ciemos.?
coconut_xoxo @ 16.11.2019 21:39Nu, re kur Didriķa storijā ir arī alkohols uz lentas, vai tad ne? ?
lustre @ 16.11.2019 21:37Man nekad neiet kopā tas, ka viņa no vienas puses sevi cenšas parādīt kā "biznesa sievieti", kurai pieder apģērbu veikals un tad no otras puses - visur viņi dodas un iepērkas tikai tad, kad ir uz atlaidēm. Visur tik ļoti uzsver to lētāk, uz atlaidēm, ietaupījām... Uz saloniem arī varbūt viņa iet un kaulējas par cenām?!
Kaitina!
Bet citādi - lai jau dzīvo nost, kas man! ?
Pormifē @ 16.11.2019 22:53
Butterfly īpašnieki laikam neko citu par atlaidītēm atļauties nevar, vai arī taupa jaunajam šmotku pievedumam.?
coconut_xoxo @ 16.11.2019 21:39Nu, re kur Didriķa storijā ir arī alkohols uz lentas, vai tad ne? ?
Jauno paciņu noformējumu copy paste nokopējusi no poļu lapām, kas tirgo tās pašas lupatas, piemèram, viena no tàdàm varlesca.pl instagramà.