madara108 @ 16.11.2019 11:50Man jau vislabāk patīk, ka dažas labas te reģistrēja ar 101 fake profilu un tā dienu no dienas. Reizēm liekas, ka tas ir viens un tas pats cilvēks, kurš ir tik stulbs, ka aizmirst katru dienu savu paroli un domā, ka vieglāk reģistrēties no jauna. ?????
*Sarkasms
Nu te jau runa par Nauri :D Kā tad te Elīna palīdzēs ? :DLeora @ 16.11.2019 11:22No kurienes tad bija Naura bijusī draudzene tad??? Speciāli brauca uz citu pilsētu baby boxā atstāt? Nesmīdini, vienkārši beidz gvelzt stulbības kaut kādas. Cerams, ka Didrihsone tiešām rakstīs sūdzību attiecīgajām instancēm par neslavas celšanu un apmelojumiem.
madara108 @ 16.11.2019 11:50Man jau vislabāk patīk, ka dažas labas te reģistrēja ar 101 fake profilu un tā dienu no dienas. Reizēm liekas, ka tas ir viens un tas pats cilvēks, kurš ir tik stulbs, ka aizmirst katru dienu savu paroli un domā, ka vieglāk reģistrēties no jauna. ?????
*Sarkasms
roze5 @ 16.11.2019 13:45
Protams,ja citu viedoklis nesakrīt ar tavu, tas noteikt ir fake profils. Tava bilde nav fake?
Cik no jums visām, kas te raksta drazu ir drosme ar savu profilu uzrakstīt Elīnai?
Atradušās taisnības cīnītājas. Gribat izdarīt kaut ko labu, aizbraucat uz dzivnieku patversmi, suņus izstaidzinat.
Leora @ 16.11.2019 13:51Pat es zinu, ka Nauris ir no Ventspils un viņa bijusī draudzene pirms Elīnas bija no V-pils. Dooh. Tuvākais baby box ir Liepāja vai Rīga - tiešām ticat, ka brauktu 2-3h vienā virzienā, lai bēbi atstātu baby bix? Nu tak ieslēdzat loģisko saprātu, izskatās, ka te daža pat ir stulbāka par pašu Elīnu..
Leula @ 16.11.2019 14:27Leonora man izklausās pēc paša Naura.Es nezinu kādēļ. ?
Ja lasīji diskusiju, vismaz puse no šejienes meitenēm, kas reāli ir kaut ko pirkušas Butterfly, un ir bijušas neapmierinātas, ir arī reāli rakstījušas un bijušas pie Elīnas. Bet Elīna nobloķē, un beigās paliec pie sasitas siles ar brāķētu apģērbu. Par kādu drosmi te iet runa, domā, ka viņi tur savā showroomā ir drosmīgāki?roze5 @ 16.11.2019 13:45
Protams,ja citu viedoklis nesakrīt ar tavu, tas noteikt ir fake profils. Tava bilde nav fake?
Cik no jums visām, kas te raksta drazu ir drosme ar savu profilu uzrakstīt Elīnai?
Atradušās taisnības cīnītājas. Gribat izdarīt kaut ko labu, aizbraucat uz dzivnieku patversmi, suņus izstaidzinat.