Ta ne jau viņai, Naurim.. šajā diskusijā par to situāciju ar ir aprakstīts. Meitene bija stāvoklī, bērniņu abi atstāja silītē un ļoti paši pēc tam pārdzīvoja/nožēloja.nikita25 @ 15.11.2019 22:02Nelaimīga mīla? Nezinu gan..
Vina bija kristīgajā nometne bet uz to viņu aizsūtīja tēvs viņa negribēja. Aizsūtīja jo viņa sūdus taisija, tusejas mājas pa naktīm nepalika bet pie citiem!! Un tur viņa ieraudzīja Nauri tajā nometne... Tad Nauris uzrakstīja viņai pēc pāris gadiem.. Tā abi palika un viņa saka tēlot labo draudzeni un ticēt Dievam. Kaut gan viņas būtība jau laužas ārā un tur var redzēt ka viņa tēlo savā Naura priekšā un citu lai būtu tā svētā un cienīga.. Pret savu mammu viņa kādreiz vispar draņķīgi attiecas.. Sūdus tikai viņai taisīja
Nezinu gan, vai pat krieviski šie teikumi un doma ir loģiska. Katrā gadījumā tur tādas ''pērles'' nāk ārā, ka nenosmieties vien. Izlasot vien, jūt kā smadzeņu šūnas atsakās.Daigucis113 @ 15.11.2019 16:18Elīna vienmēr pie ig bildēm raksta aprakstus, kuri sastāv no nesakarīgiem teikumiem. Iespējams, ka "galvā domā" krieviski, bet, latviski uzraksto, bieži vien teikums sanāk neloģisks. Otrais- komati tiek likti tur, kur tiem nevajag būt vai arī vispār netiek lietoti. Vienkārši ļoti krīt acīs.
Pats labākais, ka tie teksti ir pat uz viņas swarovski kristālu “īpašajām” kartītēm - “Tu esi cilvēks, kurš manu dzīvi padara labāku esot tajā” vienk LOLVillanelle @ 15.11.2019 22:34Nezinu gan, vai pat krieviski šie teikumi un doma ir loģiska. Katrā gadījumā tur tādas ''pērles'' nāk ārā, ka nenosmieties vien. Izlasot vien, jūt kā smadzeņu šūnas atsakās.
Ko? Tad sanāk, ka uz pakaramajiem ir uzfrišinātās drēbes, bet reāliem klientiem izvelk preci no dirsas? Labs :Dnikita25 @ 15.11.2019 21:34Nauris neizskatās īpaši gudrs. Viņš tāds pilnībā pakļauts Elīnai ka tāds klēpja sunītis ?? viņam draugu istu veču nav
Man ka vecim būtu kauns savā profilā sludināt kad es esmu tauriņa īpašnieks ?????tā tāda vecenu padarīšana. OK tev vaig piesist plauktu utt, bet nejau kad tu tur tuse un taisno matus ar visām bābām.
Elīnas auditorija ir sīkās visas un kaut kas no NL.
Paula tak pat šūmejas par to kad bija tur iegājusi un par pašu Elīnu izteica viedokli...
Elīna dzīvē nav tik jauka un atsaucīga ka story savos.. Viņa ir laipna tikai pret tādiem kā viņa vai kam ap gurniem ir gucci josta. Es tur aizgāju un es neesmu nekāda caca visai vienkārša un ko es tur meklēju?? Es neiznu.. Tas bikses laikam.. Kuras es paņēmu, viņa viņas atneza no noliktavas tas kas bija uz pakaramā nedeva.. Un viņas visas bija diegos.. Ehhh tā viņas man tur stāv. Neiznu nevilkšu man kā tādu buterflay uz ielas ir kauns vilkt... Es jūtos neērti.. Tāda sajūta ka ieiet meta un iepirkties šeit tikai vēl 10x sudigaka.. Un Elīnas attieksme nebija jauka pret mani kā klientu!! Visai pretigi visu skatījās nu tāda nejauka!!! Tāds raganas ģīmis. Dzīve loti maiņa. Letei pāri nesniedzas. Un tas baltas pūkas nu čības arī vāks!!! Man kauns no tādām