Elinčik, nu Tev toč tā prātiņa pamaz :) Kas tieši tur ir teikts par darba specifiku? Kaut viena nianse, kādā veidā tiek pārbaudīti krāpnieki? Caur kādām instancēm? :) Ne vārda.Kiki007 @ 15.11.2019 15:29
Tavs darbadevējs ir atļāvis sniegt komentārus par darba specifiku? Minēt pārbaudāmās personas? Jo GDPR to neatbalsta ? Juristam to būtu jāzin!
Kurā vietā es minu kādu pārbaudāmo personu tieši un konkrēti? Turklāt tādu iestāžu, kam saistība ar šādām lietām, ir pietiekami daudz.Kiki007 @ 15.11.2019 15:29
Tavs darbadevējs ir atļāvis sniegt komentārus par darba specifiku? Minēt pārbaudāmās personas? Jo GDPR to neatbalsta ? Juristam to būtu jāzin!
Šobrīd es izklāstu tikai vispārzināmus faktus. Jebkuras iestādes specifika ir pieejama publiski. Publiska informācija nav saistīta ne ar Taviem GDPR un vēl nez ko, ko Tu te centies piebāzt klāt. Tāpēc aizver muti un maksā nodokļus. Ja nemāki to darīt, sēdi četrās sienās un studē likumus!Kiki007 @ 15.11.2019 15:29
strawberry @ 15.11.2019 15:34Šobrīd es izklāstu tikai vispārzināmus faktus. Jebkuras iestādes specifika ir pieejama publiski. Publiska informācija nav saistīta ne ar Taviem GDPR un vēl nez ko, ko Tu te centies piebāzt klāt. Tāpēc aizver muti un maksā nodokļus. Ja nemāki to darīt, sēdi četrās sienās un studē likumus!
strawberry @ 15.11.2019 15:31Kurā vietā es minu kādu pārbaudāmo personu tieši un konkrēti? Turklāt tādu iestāžu, kam saistība ar šādām lietām, ir pietiekami daudz.
Kiki007 @ 15.11.2019 16:00
Ja Tu strādā “attiecīgajā iestādē”, tad noteikti jau varēji pārliecināties, ko Elīna maksā,kas viņai jāmaksā un kāpēc tā varētu neslavas celšana. Nu tā, ja kā juristi runājam.
Ja Tev nav piekļuves informācijai, zināšanas...tad,nu.. nezinu, novēlu,karjeras izaugsmi ??
Daigucis113 @ 15.11.2019 16:02
???Raksta tik pat drausmīgi un nesakarīgi kā Elīna.. hmm?
Daigucis113 @ 15.11.2019 16:02
???Raksta tik pat drausmīgi un nesakarīgi kā Elīna.. hmm?
Kiki007 @ 15.11.2019 16:09
Pamato,lūdzu ?
Ja runājam kā juristi, tad reģistrus, kas pieejami no iestādes puses, lieto tikai darba vajadzībām :) Kad būs man nepieciešams ieskatīties darba pienākumu izpildē, tad arī to darīšu. Nu tas tāds atgādinājums, ja nepalasīji tos likumus tā līdz galam, mīļo meičukiņ. Es atšķirībā no Tevis (Elīnas) nepārkāpju likumus jebšu ievēroju likumus. Izskatās, ka Tu tik maz ko zini, tāpēc beidz te pļurkstēt pārlieku daudz.Kiki007 @ 15.11.2019 16:00
Ja Tu strādā “attiecīgajā iestādē”, tad noteikti jau varēji pārliecināties, ko Elīna maksā,kas viņai jāmaksā un kāpēc tā varētu neslavas celšana. Nu tā, ja kā juristi runājam.
Ja Tev nav piekļuves informācijai, zināšanas...tad,nu.. nezinu, novēlu,karjeras izaugsmi ??
Un zināšanu man ir daudz vairāk par tevi. Gan valodiņa izkoptāka, gan sapratne par to, kas notiek apkārt.Kiki007 @ 15.11.2019 16:00
Kiki007 @ 15.11.2019 16:31Hm,paliek smieklīgi! ?
Es Elīnas vietā šeit nekomentētu,jo tas būtu muļķigi!? Nu, saprātīgi cilvēki tā nedera- neiet forumos, ar izdomātu niku un neattaisno sevi! Bet teorija ir interesanta un apstiprina faktu par vidējo IQ šeit!
Visu,ko vēlējos uzrakstīt, uzrakstīju! ? Vairāk šajā diskusijā neiesaistīšos, jo tomēr lieka laika tērēšana, nav man vajadzīgas tādas negācijas!
Lai priecīgs un gudrs prāts visiem! ?
nu lol, te Elīnas rakstības stils un domu savārstījums lien pa visām vīlēm ārā.?Kiki007 @ 15.11.2019 16:31Hm,paliek smieklīgi! ?
Es Elīnas vietā šeit nekomentētu,jo tas būtu muļķigi!? Nu, saprātīgi cilvēki tā nedera- neiet forumos, ar izdomātu niku un neattaisno sevi! Bet teorija ir interesanta un apstiprina faktu par vidējo IQ šeit!
Visu,ko vēlējos uzrakstīt, uzrakstīju! ? Vairāk šajā diskusijā neiesaistīšos, jo tomēr lieka laika tērēšana, nav man vajadzīgas tādas negācijas!
Tavs IQ varbūt būtu nedaudz uzlabojams, ja tu, bībeles staipīšanas vietā, izlasītu kādu labu grāmatu. Aaa un pastāsti mums, lūdzu, kā tas tavs šīs dienas outfits, kas, ja godīgi, pat nošokēja, saskan ar to tavu baznīcu un ticību, kuru te sludini priekšā pakaļā?Kiki007 @ 15.11.2019 16:31Hm,paliek smieklīgi! ?