Varētu Tev piekrist, ja vien diskusija būtu par GODĪGU pārdevēju. Pie vienas vietas par uzcenojumu, lai taču pārdod kaut savu zelta kaku par 150€, bet uzskatu, ka normālam pārdevējam būtu jāreaģē uz klienta vēlmi atgūt naudu, ja piegādātā prece neapmierina. Nevis ignorēt. Ak jā...Un par šo kaku vajadzētu arī samaksāt nodokļus. Tāpēc pilnīgi nav žēl, ka viņu te tā noliek, jo, cik saprotu, tad pati mīl iesmīnēt par klientēm. :)Kiki007 @ 15.11.2019 14:24Te ir maz komentāru par apģerbu kvalitāti! Tikai skaudīgi un reizēm liekas garīgi nestabilu cilvēku komentāri!
Noskatījāties storiju un uzreiz šeit uzrakstīt,ka Elīnai vēders bija redzams? Un? Kāds Jums intelekta līmenis? Elinai mākslīgas krūtis, mati, seja neglīta,matu gals sašķelies,suns dīvains, prognozes par to,ka nākamajā storijā būs dzimumakts...slimi! Jums toč visi pieci nav...
Ceru ka izdzēsīs šo visu pēc iespējas ātrāk
Kiki007 @ 15.11.2019 14:30
Mani pirkumi ir mana izvēle! Tāpat kā iestāties prert publisku cilvēka izņirgāšanu,jo savādāk šo diskusiju nevar nosaukt
Pormifē @ 15.11.2019 14:31
Nu bet ja nepatīk - nelasi! Cik cilvēku tik, viedokļu! ?
Kiki007 @ 15.11.2019 14:30
Mani pirkumi ir mana izvēle! Tāpat kā iestāties prert publisku cilvēka izņirgāšanu,jo savādāk šo diskusiju nevar nosaukt
Annijaaa @ 15.11.2019 14:31Varētu Tev piekrist, ja vien diskusija būtu par GODĪGU pārdevēju. Pie vienas vietas par uzcenojumu, lai taču pārdod kaut savu zelta kaku par 150€, bet uzskatu, ka normālam pārdevējam būtu jāreaģē uz klienta vēlmi atgūt naudu, ja piegādātā prece neapmierina. Nevis ignorēt. Ak jā...Un par šo kaku vajadzētu arī samaksāt nodokļus. Tāpēc pilnīgi nav žēl, ka viņu te tā noliek, jo, cik saprotu, tad pati mīl iesmīnēt par klientēm. :)
Un čakarēt cilvēkus nav slimi?Kiki007 @ 15.11.2019 14:24Te ir maz komentāru par apģerbu kvalitāti! Tikai skaudīgi un reizēm liekas garīgi nestabilu cilvēku komentāri!
Noskatījāties storiju un uzreiz šeit uzrakstīt,ka Elīnai vēders bija redzams? Un? Kāds Jums intelekta līmenis? Elinai mākslīgas krūtis, mati, seja neglīta,matu gals sašķelies,suns dīvains, prognozes par to,ka nākamajā storijā būs dzimumakts...slimi! Jums toč visi pieci nav...
Ceru ka izdzēsīs šo visu pēc iespējas ātrāk
Elīnīt, vienreiz jābeidz apkrāpt cilvēki un tad arī to negāciju nebūs. :)Kiki007 @ 15.11.2019 14:35
Jāziņo VID, jā, izveido diskusiju forumā,brīdini citus... bet ne jau ņirgājies par cilvēka izskatu, ģimeni, suņiem utt Tas ir zemiski un pretlikumīgi
Pretlikumīgi? Kur? Kāds pants? Pat policijā tavu iesniegumu nepaņems, jo nav reāla pamata.Kiki007 @ 15.11.2019 14:35
Jāziņo VID, jā, izveido diskusiju forumā,brīdini citus... bet ne jau ņirgājies par cilvēka izskatu, ģimeni, suņiem utt Tas ir zemiski un pretlikumīgi
Elinčik, a kas tur par nodokļu nemaksāšanu ir teikts?Kiki007 @ 15.11.2019 15:02Tiesības uz cilvēka goda un cieņas aizsardzību ir noteiktas Latvijas Republikas Satversmē, kā arī starptautiskajos tiesību aktos.
Krimināllikumā ir precīzi aprakstīts!
strawberry @ 15.11.2019 14:45Pretlikumīgi? Kur? Kāds pants? Pat policijā tavu iesniegumu nepaņems, jo nav reāla pamata.
Annijaaa @ 15.11.2019 15:04Elinčik, a kas tur par nodokļu nemaksāšanu ir teikts?
strawberry @ 15.11.2019 15:23Šovakar mēģināšu Patērētāju tiesību aizsardzības centram un Valsts ieņēmumu dienestam nosūtīt man pieejamo informāciju, kā arī rēķinu, kurš tika nosūtīts e-pastā par preces apmaksu. Nu tā - tīri pārbaudīt, vai ar manu informāciju ir pietiekami, lai uzsāktu kādu procesiņu.
strawberry @ 15.11.2019 15:20Es strādāju attiecīgajā iestādē, kur izskata VID lietas. Elinčika bizītis ir klasisks gadījums shēmošanai jebšu nodokļu nemaksāšanā. Man tādu lietu pilns uz galda, jāskatās, ka pēc kāda laika uz mana galda neuzradīsies lieta, kas saistīta ar viņu. ? Bāc, tā vien prasās aiziet pie viņas un uztaisīt skandālu, arī man neizsniedza čeku, kad izmisumā gāju nopirkt poļu šmotku, jo uz to brīdi cita varianta nebija. Noslēpt kaut kur kameru, lai visu redz. Vai arī pa tiešo uztaisīt skandālu ar visu filmēšanu.
Un tā kā man ir arī jurista izglītība, varu teikt, ka nodokļu nemaksāšana ir daudz smagāks pārkāpums par kaut kādu meiteņu klačošanu par publisku personu vai par to, kādas kvalitātes preces un servisu Elinčiks piedāvā.