Viss ok @ 29.10.2019 21:58Sekoju šai diskusijai jau kādu laiku un nolēmu arī padalīties ar savu stāstu.
Izgāju Elīnas profilu ig apmēram 2018. gada sākumā, acis iemirdzējās, drebes skaistas ( bildēs ), meitene smaidīga, ideja jau protams laba un slaista. Pēc kāda laika nolēmu arī es pasūtīt, jo kāpēc gan neatbalstīt cilvēku, kas ir tiešām vēlas tirgot labas un izmeklētas drēbītes. Pasūtīju kleitu un blūzi, bildēs jau izskatījās ļoti labi. Saņemu savu sūtījumu, protams, ka uzrakstu paldies, pat neatskatoties kas un kā, kā jau story redzams, ka lielāka daļa sūta tik kastītes. Uzmēru kleitu, saprotu kkas nav, audums tāds pašvaks, negribeju jau pati sev atzīt, ka esmu iekritusi un norakstīju uz to, ka man jau tikai slikti izskatās. Tad pēc divām dienām atnāk blūzīte. Blūzei apkakle kaut kāda šķība ?? un apjškrekliņš saira pa vīlēm jau kā uzvilku, jo nu audums tāds jā depo noperkajam agro tīklam. Katrā ziņā kvalitāte šausmīgu, un tad jau arii sapratu, ka nevis, ka es pie vainas, bet kleita reāls kartupeļu mais. Nerakstīju viņai nekādas sūdzības, jo ko tur vairs, vienīgi lieki iztērēti 80€, par drēbēm ko neuzvilku nevienu reizi.
Un daudzas, kas raksta, ka tā ir skaidība, tad nē tā nav, tās vienkārši ir sliktas kvalitātes drebes, jo man tiešām sākumā viņa patīk un viņas ideja likās laba, bet tad smagi vīlos un, tagad viņai nedaudz pasekojot līdzi nekas labs arii nav saks, neļaujiet aizmālēt sev acis.
madara108 @ 30.10.2019 00:10
Tur jau tā lieta, ka viss ir skaisti līdz reāli tiek saņemta prece. Un tā jau ir savā ziņā krāpniecība, nemaz nerunājot par to, cik uzspēlēti tiek slavināta kvalitāte, kuras nav. Vienīgais kvalitatīvais +/- ir kastīte :D
Manai draudzenei arī soma sadalījās un izjuka, vieno slavenajām ādas somām, pie tam! Kleita vispār bija draņķības kalngals, ne audums kvalitatīvs, ne izmērs atbilst...
madara108 @ 30.10.2019 00:10
Tur jau tā lieta, ka viss ir skaisti līdz reāli tiek saņemta prece. Un tā jau ir savā ziņā krāpniecība, nemaz nerunājot par to, cik uzspēlēti tiek slavināta kvalitāte, kuras nav. Vienīgais kvalitatīvais +/- ir kastīte :D
Manai draudzenei arī soma sadalījās un izjuka, vieno slavenajām ādas somām, pie tam! Kleita vispār bija draņķības kalngals, ne audums kvalitatīvs, ne izmērs atbilst...
Kakju.tante @ 30.10.2019 10:11Varbūt tām, kuras ir saskārušās ar Didrihsones Taureņa krāpšanos, ir vērts sazināties ar PTAC?
Jo, ja viens neko šajā ziņā nedarīs, bet turpinās samierināties un sūdzēties par krāpniecību.. Viņas tirgošanās labāka nepaliks.
Bārbele* @ 30.10.2019 10:32
O jā, tas būtu ļoti vēlams. Bet protams, reti kura jau grib kavēt savu laiku ar tiem papīriem kurus noteikti pieprasīs ptac.
Šis būtu labs darbiņš aizliegtajammadara108 @ 30.10.2019 11:16
Daudzām problēma sākas ar to, ka saņemot paciņu nav pavadzīmes un nauda ir bijusi jāskaita uz NE- uzņēmuma kontu. Vai arī citāk tiek vienkārši “aizmirsts” iedot čeku. Un tad nu visi gali ūdenī, ej un pierādi savu pirkumu. Pāris lapas augstāk , kāda aprakstīja to viņu sistēmu kā netiek izsniegti čeki un atlikums izdots no kastītes un vairākām pircējām pēc kārtas!
nebūtu godīgi tikai Didrihsoni ņemt priekšā, tad jau jāķerās klāt vairākiem butikiem.. domāju, ka visi strādā līdzīgā manierē..salamandra99 @ 30.10.2019 18:13Šis būtu labs darbiņš aizliegtajam
paņēmienam. Savā laikā uzoda Tokio city mahinācijas, Didrihsone būtu tīrais nieks. Tiešām žēl, ka tik daudzas ir piečakarētas, bet negribot strīdēties, neceļ traci. Es zinu un ticu, ka ja kāds paceltu šo tēmu gaismā tad tiešām būtu pārsteidzoši daudzas, kas būtu gatavas runāt.
Montyna @ 31.10.2019 13:40Kas Didrihsonei ar seju storijos, tas ir filtrs vai sabojajusi sev seju?