core @ 28.10.2019 16:19man labāk patika, kad dzenīte taisīja live video konkursam pēdējam un pašā sākumā teica vīram, lai pagriež mūziku skaļāk, šis tur kaut ko fonā nolamājās b** un šī pilnīgi nosarka un nezināja ko teikt. :D
Bārbele* @ 28.10.2019 18:09Man liekas mums jau sen prasās pēc jauna heitošanas topika, jo savādāk tikai popularizējam butterfly visu laiku noliekot tematu foruma augšpusē :D
o,jaa, piekrītu! Vajadzētu kaut kādu jaunu tēmu, piemēram, 21.gs. influenceres, vai kaut ko tādu, dalaties ar idejām.Bārbele* @ 28.10.2019 18:09Man liekas mums jau sen prasās pēc jauna heitošanas topika, jo savādāk tikai popularizējam butterfly visu laiku noliekot tematu foruma augšpusē :D
arī fakts, mums nevajag komentus, kur tiek aizstāvētas viņas ???core @ 28.10.2019 18:20nu es ītenībā nesaprotu, kāpec šeit zem šī temata tiek rakstīts par visām instagramerēm. mums taču bija topiks par instagramerēm, kur varēja smuki izpausties :D kur daudzām nepatika šīs runas. varbūt šādi labāk. neviens nelien speciāli zem tāda nosaukuma :D
uniqueღ @ 28.10.2019 18:32Uz kurieni Elīna aizlaida? Kāpēc es neko nezinu?! ???
fifa @ 28.10.2019 18:01Mani atkal besī Edīte no badass workout. Šī stāsta, ka esot aizgājusi uz kaut kādu prestižu sporta zāli uz grupu nodarbībām un tur viss esot bijis slikti.