Blanche @ 28.10.2019 09:15Sudrabkaija arī nesen kļuvusi par vegāni, ietekmējoties no Mičules. ?
man smiekli sanāca, kad sākumā pateica, ka pamēģinās ēst vegāniski, jo esot probmēmas ar kunģi, vairāki gaļas produkti nepārstrādājas labi u.tt Tajā pat laikā pēc 10 sekundēm viņa pasaka, ka iedvesmojās no Mičules! Nākošajā dienā katrā storijā : #vegan #govegan #loveanimalsBlanche @ 28.10.2019 09:15Sudrabkaija arī nesen kļuvusi par vegāni, ietekmējoties no Mičules. ?
salamandra99 @ 28.10.2019 11:41man smiekli sanāca, kad sākumā pateica, ka pamēģinās ēst vegāniski, jo esot probmēmas ar kunģi, vairāki gaļas produkti nepārstrādājas labi u.tt Tajā pat laikā pēc 10 sekundēm viņa pasaka, ka iedvesmojās no Mičules! Nākošajā dienā katrā storijā : #vegan #govegan #loveanimals
Starpcitu, šajā momentā taču itkā notiek pasaulsslavenās Dzenītes slavas stunda par 17€ TelpaSev! Man ie liela nojauta, ka tur bija pati Dzenite un Karlina ar bērniem.Kakju.tante @ 28.10.2019 11:49Es arī periodiski stalkoju Dzenīti un Telpas kontu, storijus ieskaitot, bet nesekoju. Neesmu vēl nobloķēta. Domāju, ka tur ir īpaša izlase ? atceros, kad man bija konts bez bildēm, mani nobloķēja Žanete Eglīte, kad piesekoju. Domāju, ka intagrameri bieži bloķē neaktīvus kontus.
salamandra99 @ 28.10.2019 12:47Starpcitu, šajā momentā taču itkā notiek pasaulsslavenās Dzenītes slavas stunda par 17€ TelpaSev! Man ie liela nojauta, ka tur bija pati Dzenite un Karlina ar bērniem.
uniqueღ @ 28.10.2019 15:06Man tas story mašīnā arī baigi iekrita acīs. Vīrs uz sekundi kamerai pasmaidīja un pēc mirkļa smaids pazuda un parādījās “ fu*k my life” sejas izteiksme.
uniqueღ @ 28.10.2019 15:43Nezinu, vai visām, bet sava taisnība tur ir :D pavisam nesen izšķīrās divi, manuprāt, superīgi pāri, uz kuriem skatījos ar lielu prieku. Bet nu, re kā notiek. Internetā rāda tikai to labo, tāpēc rodas tāds priekšstats, ka viss ir perfekti ?
strawberry @ 28.10.2019 15:59
Kuri izšķirās? :O
uniqueღ @ 28.10.2019 15:06Man tas story mašīnā arī baigi iekrita acīs. Vīrs uz sekundi kamerai pasmaidīja un pēc mirkļa smaids pazuda un parādījās “ fu*k my life” sejas izteiksme.