Maza432 @ 26.10.2019 14:06Neesmu rakstījusi ne vēstuli, ne komentārus. Vienīgi, esmu skatijusies storijus. Varbūt skatās, kurš ir skatījies storijus un ja neseko bloķē ???
Pormifē @ 26.10.2019 15:19Nez pēc kāda principa viņas bloķē? Nepatīk kā izskaties? ?
Blanche @ 26.10.2019 16:56Moš rēķina laikus cikos skatīts storijs, cikos ir komentārs šeit un tad tās bloķē/quote]
Vai ne! ? iet pie astrologa un zīlē ar kārtīm??
tā sudrabkaija vispār, labāk neko neteikšu. Kopš kura laika modē ir cilvēki ar lieko svaru? Nerunāju par tādu kā apcelšanu, bet fakts ir viens un ar to jācīnās, nevis IG visiem jāsaka-akdievs es sevi mīlu tāda kāda esmu un man vienalga jūsu viedokļi.nikita25 @ 27.10.2019 18:36Es nesen skatījos story kad Sudrabkaija fotografējas ar viņu sintētisko kleitu! Tur tauki visām malām šķist bet Elīna saka viss super, viss smuki.. Nu tāda mele.
Vinas kā aiziet klients viņu aprunā.. Redzēji, ka dievs ka tā var staigāt, Kaspar matiem.. Utt. Pretigi
Vieglāk jau popularizēt, lieko svaru, saucot par virsvaru, body positive un postot pusplikas bildes instagrama. Lai nu kurai, bet kaijai uz katrs plikais posta kliedz: “man ir uzmanības trūkums un zema pašcieņa pašai pret sevi”Palmiņa @ 27.10.2019 23:29tā sudrabkaija vispār, labāk neko neteikšu. Kopš kura laika modē ir cilvēki ar lieko svaru? Nerunāju par tādu kā apcelšanu, bet fakts ir viens un ar to jācīnās, nevis IG visiem jāsaka-akdievs es sevi mīlu tāda kāda esmu un man vienalga jūsu viedokļi.
Mīļā debestiņ, kaut tā būtu?Nesaprotu, kur notika kļūda, ka liekais svars palika modē un veselīgs normāls, ķermenis par sliktu?
tas tā kaitina un tai pašā laikā liekas tik smieklīgi ?salamandra99 @ 28.10.2019 00:01Vieglāk jau popularizēt, lieko svaru, saucot par virsvaru, body positive un postot pusplikas bildes instagrama. Lai nu kurai, bet kaijai uz katrs plikais posta kliedz: “man ir uzmanības trūkums un zema pašcieņa pašai pret sevi”
vienkaarssaa @ 28.10.2019 06:55Tas profils TelpaSev vēl ir? Vai esmu nobloķēta? ???? Ja nobloķēta tad esmu pilnīgā šokā. Neesmu pat nekāds stalkeris ne nīdējs, kas te sēž un aprunā, 1x apskatījos profilu kas tas par jaunu zvēru un vairs neredzu ??
nikita25 @ 27.10.2019 18:36Es nesen skatījos story kad Sudrabkaija fotografējas ar viņu sintētisko kleitu! Tur tauki visām malām šķist bet Elīna saka viss super, viss smuki.. Nu tāda mele.
Vinas kā aiziet klients viņu aprunā.. Redzēji, ka dievs ka tā var staigāt, Kaspar matiem.. Utt. Pretigi