Vai varat, kāda, lūdzu, te iemest screenshot?Skandalalert @ 26.08.2026 14:10
Jā, arī tieši nodomaju, ka aptaurētais Gobzems šoreiz labi pateica.. man arī baigi palika žēl dž. Un didras pārgrieztā seja, kura ar to skatienu izskatās kā garīgi atpalikušai
Roze sarkanā @ 26.08.2026 14:58nesaprotu, kāpēc aptaurētais Gobzems. Viņš arī labi uzrakstīja, emocionālā vardarbība. tieši tā. Nauris klusē, Elina kā daune, un kur vecmāmiņa? Vai tad viņa nebija ar viņiem mašīnā? Bērns prasīja segu.Iedomājos, kā viņi izturas pret bērnu bez kameras🥶🥶Elinai pret savu māti arī nav nekāda mīlestība, visu dara uz kameru, mamma bija paņemta kā aukle, nāk kārtot citreiz Elinas dzīvokli, šuj viņai kleitas pēdējā brīdī. Elina viņu izmanto pa pilnu programmu, mamma pretī nerunā. Labprāt skatos Gobzemu, viņš tiešām parāda, cik liela daļa cilvēku ir bez smadzenēm, ieskaitot didras fanus.
bērns neprasīja segu, man izklausījās, ka prasa BINGU! Nu ja pati pieradina pie multenēn, tad skaidra lieta, ka pienāk diena kad viņš bez tām nevar dzīvot. ☺️Roze sarkanā @ 26.08.2026 14:58nesaprotu, kāpēc aptaurētais Gobzems. Viņš arī labi uzrakstīja, emocionālā vardarbība. tieši tā. Nauris klusē, Elina kā daune, un kur vecmāmiņa? Vai tad viņa nebija ar viņiem mašīnā? Bērns prasīja segu.Iedomājos, kā viņi izturas pret bērnu bez kameras🥶🥶Elinai pret savu māti arī nav nekāda mīlestība, visu dara uz kameru, mamma bija paņemta kā aukle, nāk kārtot citreiz Elinas dzīvokli, šuj viņai kleitas pēdējā brīdī. Elina viņu izmanto pa pilnu programmu, mamma pretī nerunā. Labprāt skatos Gobzemu, viņš tiešām parāda, cik liela daļa cilvēku ir bez smadzenēm, ieskaitot didras fanus.
CallMeAnnika @ 26.08.2026 18:33Vai varat, kāda, lūdzu, te iemest screenshot?
Astarte @ 26.08.2026 15:09
Man likās dīvaini, ka lidojumā bērns bija pie Elīnas mammas blakus, nevis pie vecākiem un Dž. darbojas, bet vecmamma pagriezusi galvu skatās ārā pa logu. Sorry, bet es nekad dzīvē neesmu redzējusi tik vienaldzīgu attieksmi pret mazbērnu no vecmammas.
IceCream @ 27.08.2026 00:00
Tak nekas jauns, iepriekš lidojot, aukle ar Džeisonu sēdēja atsevišķi. Samaksāts ir, pildi savu darbu. Māmuli aizveda ceļojumā, bet viņai arī tas pa pilno bija jāatstrādā. Es arī to klusēšanas video noskatījos un man tieši ienāca prātā šis te silent treatment, katrā ziņā viņa jau visa ceļojuma laikā pierādīja, cik viņa nespēj ne saprasties, ne audzināt vienu bērnu, bet vēl turpina malt par nākamajiem.
Kā tad palika treniņi ar Ediju? Brauca uz viņa live podkastu, reklamēja kā labāko treneri, trenēsies, pareizi ēdīs, bet treniņi kā nav tā nav. :DEuclid @ 27.08.2026 07:21Kronis visam - viņa tikai tagad uzzināja, ka no olbaltumvielām + dārzeņiem rodas sāta sajūta ilgāk??? 😄
Tak ar uztura speciālistiem strādājusi, tāda ēšanas guru. Jeb viņai pa vienu ausi iekšā, pa otru - ārā, kad ierauga, ka olā vairāk kcal nekā burkānā.
Paldies, paspēju izlasīt.Tastastas @ 26.08.2026 23:51
Viens no Gobzema profiliem šobrīd ir atvērts, ejiet un lasiet, cik uziet, viņam bija vesela sērija storiju par Didrihsones kundzes attieksmi pret bērnu.
nevar jau zināt par tēvu. Elina taču visu laiku melo. Viņš varbūt negribēja piedalīties tajā Elinas šovā, bet mamma nevar viņai pateikt nē. Neticu, ka viņa nabadzībā dzīvoja, Kārums sieriņus viņai nepirka🤣tad jau mamma sev atteiktu, bet viņai nopirktu. Labas šuvējai tak vienmēr ir bijušas pieprasītas.vienīgais , ka tā mamma varbūt nesa naudu uz Prieka Vēsti, tur itkā tā pieņemts.CallMeAnnika @ 27.08.2026 11:30Paldies, paspēju izlasīt.
Šoreiz Gobzems trāpīja mērķi par Elīnu.
Interesanti, ka Elīna slavē māti, cik viņa jauka, mīļa, pašaizliedzīga, bet pati kļūst par savu tēvu, kuram emocijas ir 0.
tur jābūt baigām iekšām, lai izturētu Elinas melus. Tā pakaļskrējēja tik ļoti kopē Elinu, fui.un tā cenšas viņai pakalpot, ka nemanot pati pārvēršas par duročku. Cerams, ka Didrihsoni viņai vismaz labi maksā par tādu mērkaķošanos, tas viņas nedabīgais runas veids🤮🤮CallMeAnnika @ 27.08.2026 11:43Vakar Elīnai nebija neviena, kas filmē. Bija tikai mazā pakaļskrējēja.
Meklējot Media cilvēku. Sanāk, ka ir tikai viena filmētāja Elīnai līdzi, kura strādā no rīta līdz vakaram bez brīvdienām?
Varbūt Elīna domā, ka viņas dzīve ir interesanta, bet realitātē ir tikai lupatas, izkarinātas turku pupas un fake mīlestība pret bērnu.
Un savā jaunākajā podkastā Elīna piemin, ka liekot bērnam piesprādzēties, viņš spītējas un Elīna ir sliktā. Šaubos, ka cilvēks, kurš pats nesprādzējas, liek to darīt citiem.
Roze sarkanā @ 27.08.2026 12:30tur jābūt baigām iekšām, lai izturētu Elinas melus. Tā pakaļskrējēja tik ļoti kopē Elinu, fui.un tā cenšas viņai pakalpot, ka nemanot pati pārvēršas par duročku. Cerams, ka Didrihsoni viņai vismaz labi maksā par tādu mērkaķošanos, tas viņas nedabīgais runas veids🤮🤮
Interesanti tas, ka Elīna savā Youtube podkastā stāsta, ka viņas tēvs agrāk rūpējās par ģimenes finansiālo stāvokli, lai ģimenei viss būtu.Roze sarkanā @ 27.08.2026 12:21nevar jau zināt par tēvu. Elina taču visu laiku melo. Viņš varbūt negribēja piedalīties tajā Elinas šovā, bet mamma nevar viņai pateikt nē. Neticu, ka viņa nabadzībā dzīvoja, Kārums sieriņus viņai nepirka🤣tad jau mamma sev atteiktu, bet viņai nopirktu. Labas šuvējai tak vienmēr ir bijušas pieprasītas.vienīgais , ka tā mamma varbūt nesa naudu uz Prieka Vēsti, tur itkā tā pieņemts.
Tagad atkal meklē Media Team kolēģi, jo ir strauji augošs uzņēmums. Cik ilgi jau to mēs dzirdam? Gadus 5? :DRoze sarkanā @ 27.08.2026 12:30tur jābūt baigām iekšām, lai izturētu Elinas melus. Tā pakaļskrējēja tik ļoti kopē Elinu, fui.un tā cenšas viņai pakalpot, ka nemanot pati pārvēršas par duročku. Cerams, ka Didrihsoni viņai vismaz labi maksā par tādu mērkaķošanos, tas viņas nedabīgais runas veids🤮🤮
CallMeAnnika @ 27.08.2026 11:43Vakar Elīnai nebija neviena, kas filmē. Bija tikai mazā pakaļskrējēja.
Meklējot Media cilvēku. Sanāk, ka ir tikai viena filmētāja Elīnai līdzi, kura strādā no rīta līdz vakaram bez brīvdienām?
Varbūt Elīna domā, ka viņas dzīve ir interesanta, bet realitātē ir tikai lupatas, izkarinātas turku pupas un fake mīlestība pret bērnu.
Un savā jaunākajā podkastā Elīna piemin, ka liekot bērnam piesprādzēties, viņš spītējas un Elīna ir sliktā. Šaubos, ka cilvēks, kurš pats nesprādzējas, liek to darīt citiem.
ja Elīna būtu savam bērnam radījusi piemēru jau no mazotnes un pati sprādzētos, tad es pat nespēju iedomàties bērnu, kurš sākot kustēties mašīnai neteiks, ka ir jāpiesprādzējas 😅 ( ka apturēs policija) man ir 3 mēnešus jaunāks bērns un es pat neuzdrošinos nesprādzēties😅CallMeAnnika @ 27.08.2026 11:43Vakar Elīnai nebija neviena, kas filmē. Bija tikai mazā pakaļskrējēja.
Nejaucu gan, Elīna pati nesen uzlielīja savu māti,,kura nometusi svaru.CallMeAnnika @ 25.08.2026 19:08Tu jauc Naura un Elīnas vecākus.