Tastastas @ 24.08.2026 23:26
Kaut kur, liekas, ka tepat, klīda pīle no Dobeles, ka šie nešķiras, jo tas jau nav kristietībā pieņemami, bet tēvam esot cita pie kuras dzīvo (tas gan riktīgi kristīgi 😂)
man Naura mamma likās gudrāka.Jā, notievēja, protams, pašai prieks, bet vai tiešām viņa domā, ka tās didras lētās lupatas viņai piestāv? Tas bodijs🤮🤮🤮šausmas.KatyB @ 24.08.2026 21:56Nesaprotu kā Nauris atļauj tai tukšpaurei tā ņirgāties pa viņa mammu. Nu viņa izkatas vienkārši briesmīgi tajā didras komplektā, vēl zoomo visas problēmu zonas, un izsakās tik nievājoši. Bet nu Didras standarts ir pusaudžu puikas augums kā pašai.
vienā Elīnas tiešraidē Naura mamma teica, ka svaru nometusi sākot mazāk ēst. Nekādas tabletes nav dzērusiKellogsene @ 24.08.2026 16:20es arī neesmu redzējusi nekur info kā viņai tas izdevies,bet domāju,ka kunģa samazināšana. Neticu,ka savādāk varēja tā notievēt.
Un tajās didras drēbēs briesmīgi vienk. Kā tā Naura mamma parakstās uz kko tādu.
day @ 25.08.2026 10:32vienā Elīnas tiešraidē Naura mamma teica, ka svaru nometusi sākot mazāk ēst. Nekādas tabletes nav dzērusi
day @ 25.08.2026 10:32vienā Elīnas tiešraidē Naura mamma teica, ka svaru nometusi sākot mazāk ēst. Nekādas tabletes nav dzērusi
Sandra2025 @ 25.08.2026 12:18Elīnas mamma patiesi izskatās ļoti labi. Iespējamais iemesls straujai notievēsanai ir varbūt kā te runā Elīnas tēva krāpsanai. Tājau ir, ja vecis gadiem nestrādā un dzīvo uz sievas kakla aiz bezdarbības ir pietiekams laiks krāpt sievu.
Wtfvienkarši @ 25.08.2026 12:48
Man vienīgajai šķiet, ka viņa nekad nav bijusi resna un izskatās tik pat labi cik pirmstam, vai arī es kaut ko esmu palaidusi garām.
Neatceros reizi, kad Elīnas mamma būtu izskatījusies lielāka par M vai mazu L, jo nu ar Elīnas Ķīnas lupatām izmēru ziņā visādi var būt.
Man drīzāk šķiet, kad viņa nespēj sagremot Naura mammas pārvērtībās un rezultātu, ļaut kādam viņas perfekto ģimeni atstāt uz brīdi ēnā, tāpēc mammas max zaudētos 5 kg slavē, kā savu sektas grāmatu. Jo nu kad viņa Naura mammu būtu kur vedusi vai kaut ko citu, kā izmantot viņu jaunajiem poļu 5xl izmēru komplektiem uz bildēm, neesmu redzējusi. Ķipa ar turku dakteriem nevarēja parunāt par ādas/tauku atsākšanu un ko neko. Naura mammītei gan savas lupatas tik, bet savai mammai kosmētiku, puķu pušķus, restorānus, apavus un ko neko. Patiesībā, liekas ka viņa spēj cienīt tikai un vienīgi savu mammu.
Tu jauc Naura un Elīnas vecākus.Sandra2025 @ 25.08.2026 12:18Elīnas mamma patiesi izskatās ļoti labi. Iespējamais iemesls straujai notievēsanai ir varbūt kā te runā Elīnas tēva krāpsanai. Tājau ir, ja vecis gadiem nestrādā un dzīvo uz sievas kakla aiz bezdarbības ir pietiekams laiks krāpt sievu.
Skandalalert @ 25.08.2026 15:19
Man arī liekas, ka tikai un vienīgi pret savu mammu gan didrai ir īsta cieņa un mīlestība. Ne pret dž, ne nauri tā nav. Un varbūt kkada greizsirdība pret naura mammu, ka zaudējusi svaru, tad slavē savu mammu, ka viņa arī notievējusi un tik
Labi izskatās
Draudzenīte @ 25.08.2026 20:19
Saprotams ka sava mamma mīļāka! Bet ielikt postu ar uzrakstu, ka vīramāte SMIRD??? Tas ir ļoti zems līmenis pat tādai stulbenei kā Didra.
Japānas princese @ 25.08.2026 21:59Pēdējā laikā Elina sūdzas par Džeisona slikto uzvedību un, ka netiek galā. Man ir 2 bērni un zinu, ko tas nozīmē un nebija mani bērni ideāli tajā vecumā, bet mēs daudz runājām, pavadījām laiku kopă. Bet Elīnai tak nav laika savam dėlam, ne viņai arī īsti ir interese par viņu. Tikai tik, cik safilmēt ig saturu. Tās visas ir sekas. Un arī turlmāk, Džeisonam pieaugot, nu nebūs nekāda baigā kontakta viņiem. Viņa kā māte ir nulle. Pa to laiku kamēr liek savus pārgudros tekstus, būtu palasijusi kādu labu grāmatu par bērnu audzināšanu.
Mazaa15 @ 25.08.2026 22:46
Elīna nekad nebūs laba māte.Ja negribēja audzināt dēlu.Veidot mātes un dēla attiecības .Nu nebūs nekas labāks ar nākamo.
Zeme paveries,kā māte ar sirdi krūtis var apkaunot savu miesīgu bērnu interneta vidē publicējot un kauninot,kad ēd puņķus.Un kā māte nevar iedot sedziņu ,nav kontakta ,jo bērns sauc pēc tēva.Kuram arī atvainojos poh…piestāj malā nomierini satraukto bērniņu.Māte kuru par tādu nenosaukt filmē un pazemo savu bērnu.Elīna ej ārstēt savu galvu Tu esi vardarbīga emocionāli pret savu bērnu.Nokaunies ja vispār zini ,kas tas kauns tāds ir.
KatyB @ 26.08.2026 13:14
Vina ir mātes parodija. No sirds žēl tā bērna, un cerams viņai tiešām nebūs vairs neviena ko spīdzināt. Man Gobzems ne parak patīk bet šoreiz ļoti precīzi uzrakstījis par didras nievājošo attieksmi un ņirgāšanos par bērnu. Tik žēl tā puikas, pat acis var redzēt cik vins nelaimīgs un skumjš visu laiku. Bet nu ko padarīt kad vecākiem viss kas interese ir nauda
nesaprotu, kāpēc aptaurētais Gobzems. Viņš arī labi uzrakstīja, emocionālā vardarbība. tieši tā. Nauris klusē, Elina kā daune, un kur vecmāmiņa? Vai tad viņa nebija ar viņiem mašīnā? Bērns prasīja segu.Iedomājos, kā viņi izturas pret bērnu bez kameras🥶🥶Elinai pret savu māti arī nav nekāda mīlestība, visu dara uz kameru, mamma bija paņemta kā aukle, nāk kārtot citreiz Elinas dzīvokli, šuj viņai kleitas pēdējā brīdī. Elina viņu izmanto pa pilnu programmu, mamma pretī nerunā. Labprāt skatos Gobzemu, viņš tiešām parāda, cik liela daļa cilvēku ir bez smadzenēm, ieskaitot didras fanus.Skandalalert @ 26.08.2026 14:10
Jā, arī tieši nodomaju, ka aptaurētais Gobzems šoreiz labi pateica.. man arī baigi palika žēl dž. Un didras pārgrieztā seja, kura ar to skatienu izskatās kā garīgi atpalikušai
Roze sarkanā @ 26.08.2026 14:58nesaprotu, kāpēc aptaurētais Gobzems. Viņš arī labi uzrakstīja, emocionālā vardarbība. tieši tā. Nauris klusē, Elina kā daune, un kur vecmāmiņa? Vai tad viņa nebija ar viņiem mašīnā? Bērns prasīja segu.Iedomājos, kā viņi izturas pret bērnu bez kameras🥶🥶Elinai pret savu māti arī nav nekāda mīlestība, visu dara uz kameru, mamma bija paņemta kā aukle, nāk kārtot citreiz Elinas dzīvokli, šuj viņai kleitas pēdējā brīdī. Elina viņu izmanto pa pilnu programmu, mamma pretī nerunā. Labprāt skatos Gobzemu, viņš tiešām parāda, cik liela daļa cilvēku ir bez smadzenēm, ieskaitot didras fanus.
Roze sarkanā @ 26.08.2026 14:58nesaprotu, kāpēc aptaurētais Gobzems. Viņš arī labi uzrakstīja, emocionālā vardarbība. tieši tā. Nauris klusē, Elina kā daune, un kur vecmāmiņa? Vai tad viņa nebija ar viņiem mašīnā? Bērns prasīja segu.Iedomājos, kā viņi izturas pret bērnu bez kameras🥶🥶Elinai pret savu māti arī nav nekāda mīlestība, visu dara uz kameru, mamma bija paņemta kā aukle, nāk kārtot citreiz Elinas dzīvokli, šuj viņai kleitas pēdējā brīdī. Elina viņu izmanto pa pilnu programmu, mamma pretī nerunā. Labprāt skatos Gobzemu, viņš tiešām parāda, cik liela daļa cilvēku ir bez smadzenēm, ieskaitot didras fanus.