CallMeAnnika @ 19.08.2026 18:31
Elīna nespēj salocīt savas drēbes? Nedēļu met čupā un gaida, kad atbrauks Lienīte no Turbofejām un visu sakārtos.
Ja Elīna būtu tāda pedante kā rādīja storijos, kad uz ceļiem tīrīja grīdu, viņa nevarētu izturēt tādu nekārtību tik ilgi.
Lielā močītāja. :D
Es jau vienreiz minēju, ka pat ja tā ir sadarbība, tad viņa izmantos to uz visiem 100%, vēl lielāku bardaku uztaisīs, plusiņš story lielākas efekts, es tikai pieļauju, kad nu jau arī nospraustas kaut kādas robežas, nu jau par veļas locīšanu un trauķeni nekramēs, tāpēc Elīna spiesta pati visu darīt un vēl pazemot Nauri pie reizes.
Nu neticu, ka viņai ir respekts pret kādu citu izņemot sevi. Cūka ir tīrāka par viņu, es domāju, ka visas sievietes gribētu tādus pakalpojumus, bet lai kāds kārtotu manu kosmētiku vai locītu manas drēbes, apakšveļu, priekš manis ir 🤯.
Es saprotu, ja grīdas,logus, skapju durvis mazgā, bet es tāpat to leti no maizes drupačām noslaucītu, nevis dzīvotu ar domu ka tāpat visu satīrīs. Man tas šķiet pašsaprotami, laikam ne visiem. Viņa nezina, kas ir cieņa, tik kaut ko, ko izlasa sava sektas grāmatā, bet ne viņa to līdz galam izprot, ne māk pielietot. Tik nolasīt.