CallMeAnnika @ 23.06.2026 21:59Elīna diezgan nepārprotami visu par Līgo svētkiem saista ar nepieēšanos utt.. Tas arī ir iemesls nesvinēt, jo šie svētki ir par un ap ēdienu - šašliks, siers, dārzeņi, uzkodas. Un par jautrību - dejas, smiekli, dziesmas.
Paniskas bailes neapēst ekstra siera šķēli, tāpēc nesvinēt.
Edijs liek klientu pirms-pēc bildes. Gribētu redzēt Elīnas progresu pēc 6 mēnešiem. :D Viņa jau vienu reizi sāka trenēties pēc viņa programmas, un tā arī tas viss izčibēja.Justiine @ 25.06.2026 11:28Tikai kur šajā visā stāstā paliek nenormāli lielā vēlme palikt stāvoklī par ko spiež asaras storijos ik pa laikam? Ārsts taču pateica, ka jāpieņemas svarā, bet kaut kā Elīna turpina skaitīt katru apēsto melleni. Bet laikam labi, ka tā, jo šī persona ir spējīga badoties grūtniecības laikā.
Elīnas izpratnē tas ir mazāk ēst = rūpēties par sevi.Dita.D @ 25.06.2026 16:36Elina : paskatoties uz mani var redzēt, ka es rūpējos par sevi (kontekstā par ēšanu)
Piedod, bet neredzu gan.
CallMeAnnika @ 25.06.2026 18:13Elīnas izpratnē tas ir mazāk ēst = rūpēties par sevi.
Pirms Jāņiem sāka runāt par ēdienu un vēl nevar beigt. Izskatās, ka svētki Elīnas ēšanas traucējumus kārtīgi patrigerējuši.
Un Telegram var redzēt viņas apgrauztos cepumus un pusēsto tunci, kas visur mētājas. Fuj.
Dita.D @ 25.06.2026 16:36Elina : paskatoties uz mani var redzēt, ka es rūpējos par sevi (kontekstā par ēšanu)
Piedod, bet neredzu gan.
Tastastas @ 26.06.2026 01:11
Un teksts tika turpināts ar kaut ko par to, cik viņa esot vesela un viss esot kārtībā. Sorry, bet veselai 28 (?) gadus vecai sievietei nebūtu nekādu problēmu ar mēnešreizēm. Ja nav normāls, regulārs cikls, tad nē, tu neesi vesela, kaut arī "siekalojies no sava ķermeņa".
Viņai taču vēl pirms pāris mēnešiem analīzes bija ļoti sliktas. Tagad jau ir vesela? :DTastastas @ 26.06.2026 01:11
Un teksts tika turpināts ar kaut ko par to, cik viņa esot vesela un viss esot kārtībā. Sorry, bet veselai 28 (?) gadus vecai sievietei nebūtu nekādu problēmu ar mēnešreizēm. Ja nav normāls, regulārs cikls, tad nē, tu neesi vesela, kaut arī "siekalojies no sava ķermeņa".
Astarte @ 26.06.2026 07:57
Un dzelzs katastrofālā līmenī arī nozīmē, ka ar veselību viss ir kārtībā. 😁
Kaut kā pēdējā laikā nav zinzino reklamējusi. Tas posms arī viņai ir pagājis?
Justiine @ 26.06.2026 18:30Vienkārši didrihsoni nolēmuši, ka naudiņu vajag atmazgāt lielākos apmēros un tā, lai grūtāk izsekot naudas plūsmai. Tapēc tagad "paplašinās" Polijā.
princesei nav ērti priekšā 😁 noteikti iedomājas, ka Nauris ir viņas privātais šoferis 😁cory @ 26.06.2026 19:34Man liekas diezgan komiski, ka, viņiem diviem tikai esot mašīnā, Didra sēž aizmugurējā sēdeklī, nepiesprādzējusies, un vēl gvelž visādus s*dus mikrofonā, ko paņēmusi līdzi.
Elīnai jāpavada laiks ar Dievu.cory @ 26.06.2026 19:34Man liekas diezgan komiski, ka, viņiem diviem tikai esot mašīnā, Didra sēž aizmugurējā sēdeklī, nepiesprādzējusies, un vēl gvelž visādus s*dus mikrofonā, ko paņēmusi līdzi.