Susanne @ 10.10.2019 17:37Catalina, neviens te neko neizdomā, viss ir no redzētā un dzirdētā un nekas ārkātējs nemaz nav, bet taisnība jau nevienam nepatīk.
Catalina @ 10.10.2019 17:48
Es nerunāju par tēmas pirmajām lapām, bet pēdējām.
No redzētā un dzirdētā? Tev šķiet, ka internetā ir pieļaujams viss, un var izteikt komentārus par kāda privātā dzīvi, balstoties uz kāda teikto ?
Izlasi vēlreiz ko rakstu. Man nav nekas pretī, ja kādu nokritizē, apspriež viņās izliktās bildes, izskatu ( viņa izskatās labi ) , utt. Problēmas sākās, ja tiek pārkāptas robežas. Un cilvēki nodarbojas ar apmelojošas informācijas izplatīšanu, jau pieminēto goda aizskaršanu/neslavas celšanu.. Starp citu, taisnība sākumā ir jāpierāda, lai Tu uz to varētu uzstāt.
Catalina @ 10.10.2019 17:48
Es nerunāju par tēmas pirmajām lapām, bet pēdējām.
No redzētā un dzirdētā? Tev šķiet, ka internetā ir pieļaujams viss, un var izteikt komentārus par kāda privātā dzīvi, balstoties uz kāda teikto ?
Izlasi vēlreiz ko rakstu. Man nav nekas pretī, ja kādu nokritizē, apspriež viņās izliktās bildes, izskatu ( viņa izskatās labi ) , utt. Problēmas sākās, ja tiek pārkāptas robežas. Un cilvēki nodarbojas ar apmelojošas informācijas izplatīšanu, jau pieminēto goda aizskaršanu/neslavas celšanu.. Starp citu, taisnība sākumā ir jāpierāda, lai Tu uz to varētu uzstāt.
Dansone @ 10.10.2019 19:48
Tu te kaut kāda foruma īpašniece esi, ka šitas un tas Tevi neapmierina, tā un šitā nedrīkst runāt?
Cmoon, Tu ar saviem tizlajiem tekstiem piiilnīgi neko nepanāksi.Tevi neviens NEDZIRD !
Tiš, tinies ! :))
kas tad tevi nepazīst te? ?Catalina @ 10.10.2019 18:40
mēs būtu pazīstamas lol ?
Catalina @ 10.10.2019 20:06
labāk aizej parocies ali, nopērc vēl kādu luxury rokassomiņu pa 20eur :D :D
kas par daļu, kādas valsts karoga apģērbos viņa staigā? Ja tas būtu kaut kāds stulbs ASV krekls, pieļauju domu, ka daļai tas liktos riktīgi stilīgi un forši. Kā nekā,laikam viņai kāds no vecākiem vai vecvecākiem ir krievu tautības cilvēks(neesmu izdziļinājusies) un tā ir viņas dzīves daļa.Daigucis113 @ 11.10.2019 19:00Pamaniiju, ka riit Eliiniite apmeklees Black Star Wear veikala pasaakumu. Tad jau vareesim gaidiit storijus, kaa vinna sporta teerpaa ar Krievijas karogiem propogandees lupatas no Krievijas.?
Palmiņa @ 12.10.2019 00:22kas par daļu, kādas valsts karoga apģērbos viņa staigā? Ja tas būtu kaut kāds stulbs ASV krekls, pieļauju domu, ka daļai tas liktos riktīgi stilīgi un forši. Kā nekā,laikam viņai kāds no vecākiem vai vecvecākiem ir krievu tautības cilvēks(neesmu izdziļinājusies) un tā ir viņas dzīves daļa.
Latvieši tik ļoti ieciklēti uz to, ka šeit dzīvo krievi, ka paši dažreiz aizmirstam, ka mēs visi esam cilvēki un aizmirstam, ka varbūt laiks sākt ar sevi un savu valsti, palūkoties, kas notiek mūsu valsts sistēmā un tad beigt gudri tarkšķēt, ka kādam būtu prom jābrauc.
Paskaties uz Vāciju - puse ir turki. Un ko tagad? Kāda starpība, kāda tautība, galvenais, lai valsts ekonomika augtu.
... un sākam implantu atrādīšanu ... #dzenīte ?