Tieši to pašu protams nodomāju. Stulbās reklāms un viss kas cits pāršērots, tikai ne dēls..CallMeAnnika @ 26.03.2026 20:38Elīna var ielikt savos soc.tīklos vismazāko pirdienu, esot atpakaļ Latvijā, izņemot dēlu.
Viņa esot sapratusi savas prioritātes. Tad beidzot saprata, ka dēls galīgi nav prioritāte? :D
CallMeAnnika @ 25.03.2026 17:08Elīna ļoti izvērtē, kam velta savu laiku. Mazgāšanās viņas plānā nav iekļauta.
Tastastas @ 26.03.2026 22:16
Ja var savas kannas visai Bali izrādīt un no tā vēl sanāk materiāls, ko pielikt klāt "iedvesmas" video, tad jau pat var baseinā ielīst. Vismaz vienreiz trīs nedēļu laikā 😂
cory @ 27.03.2026 00:27
Man, ja godīgi, vispār liekas ļoti dīvaini no Didras puses tur pa to villu močīt apkārt apenēs un plikām turku pupām līst baseinā, kamēr tajā pašā villā arī dzīvo Anniņa un tā kalpone. Un pat ja viņa dara to, kamēr tās divas ir ārpus mājas, tad vēl dīvaināk, ka viņas pēc tam redz instagram tos Didras storijus un kā šī tur ir uzvedusies. Tas pats arī, kad Didra izziņoja, ka Bali mīlēsies ar Nauri visu laiku. Man laikam būtu nēērti dzīvot vienā villā ar Didru, ja šī visam internetam būtu izziņojusi, ka taisīs seksodromu mūsu kopīgajā dzīvesvietā. Bet nu man pēdējā laikā nav bijis pacietības Didras storijus noskatīties no A līdz Z un varbūt es kaut ko palaidu garām un Anniņai ar kalponi ir cita dzīvesvieta.
Viņiem nav filtra. Asistente brauca līdzi Naurim nodot ..... :D Vai tu vēl par kaut ko brīnies? :Dcory @ 27.03.2026 00:27
Man, ja godīgi, vispār liekas ļoti dīvaini no Didras puses tur pa to villu močīt apkārt apenēs un plikām turku pupām līst baseinā, kamēr tajā pašā villā arī dzīvo Anniņa un tā kalpone. Un pat ja viņa dara to, kamēr tās divas ir ārpus mājas, tad vēl dīvaināk, ka viņas pēc tam redz instagram tos Didras storijus un kā šī tur ir uzvedusies. Tas pats arī, kad Didra izziņoja, ka Bali mīlēsies ar Nauri visu laiku. Man laikam būtu nēērti dzīvot vienā villā ar Didru, ja šī visam internetam būtu izziņojusi, ka taisīs seksodromu mūsu kopīgajā dzīvesvietā. Bet nu man pēdējā laikā nav bijis pacietības Didras storijus noskatīties no A līdz Z un varbūt es kaut ko palaidu garām un Anniņai ar kalponi ir cita dzīvesvieta.
cory @ 27.03.2026 00:27