Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 861
Reģ: 31.01.2024
Ārprāts, kā tie zombijapsēstie zinzinoo, komanda utt, tik izglābošs līdzeklis, ka visur to iesaka visi ārsti, valsts reklamē utt. Tad saprotams, ka ko dara, bet šī miljonu cilvēku apčakarētāji cerams arī drīz sabruks, kā citas uztura bagātinātāju sistēmas.
25.03.2026 13:44 |

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Man ir aizdomas, ka viņa savu iekšējo kompleksu dēļ, vienkārši šak jukt prātā... Ja kādreiz visas izdarības bija tāds labs piārs, lai pievērstu sev uzmanību, vairāk skatījumus, tad šobrīd vai nu reklāmas kampaņa nav izdevusies un kurss nosprausts nepareizi, vai tur jau galvā dzeguzes lido ne pa jokam... Ar vīru attiecības kā biznesa partneriem, bērns vispār pamests novārtā... Man kā auditorijai noteikti interesantāk būtu paskatīties, kā biznesa cilvēkiem veicas ikdienā (kā sabalansē laiku starp darbu/atpūtu/ģimeni), bet te - parādīšu dienu no savas dzīves, tak viņai bez sevis nekā cita nav... goda vārds, es par viņu priecātos, ja viņa vienu rītu pateiktu, hei, es šo ar seriālu un čipsu paku lienu Naurim azotē un baudu brīvdienu... Vai tad atstāj darba profilu un nemāzojies ar savu dieva sludināšanu...
25.03.2026 13:46 |

Reitings 271
Reģ: 23.04.2025
engelens @ 25.03.2026 13:46
Man ir aizdomas, ka viņa savu iekšējo kompleksu dēļ, vienkārši šak jukt prātā... Ja kādreiz visas izdarības bija tāds labs piārs, lai pievērstu sev uzmanību, vairāk skatījumus, tad šobrīd vai nu reklāmas kampaņa nav izdevusies un kurss nosprausts nepareizi, vai tur jau galvā dzeguzes lido ne pa jokam... Ar vīru attiecības kā biznesa partneriem, bērns vispār pamests novārtā... Man kā auditorijai noteikti interesantāk būtu paskatīties, kā biznesa cilvēkiem veicas ikdienā (kā sabalansē laiku starp darbu/atpūtu/ģimeni), bet te - parādīšu dienu no savas dzīves, tak viņai bez sevis nekā cita nav... goda vārds, es par viņu priecātos, ja viņa vienu rītu pateiktu, hei, es šo ar seriālu un čipsu paku lienu Naurim azotē un baudu brīvdienu... Vai tad atstāj darba profilu un nemāzojies ar savu dieva sludināšanu...
Kāds viņai tas veikala profils izskatās, es ieejot drēbju veikalu lapās gribu redzēt drebes, jaunumus. Ļoti patik skatities video pa tipa - kas jauns Zara. Bet te miskaste kkada- Didra netīra bodijā sēž un murgu dzen. Tagad vina grib mācīt jaunam meitenēm 17-18 gadus vecām ko? to varētu vērtēt ka vervēšanu sektā.
25.03.2026 13:56 |

Reitings 40268
Reģ: 21.10.2022
Ciena @ 25.03.2026 13:37

Izskatās jā, ka viņi kopā ir tikai naudas dēļ.

Viņi ir vnk sektas projekts , ganāmpulka zombēšanai .
VIS.
Masonu ložas spēlītes , no zemākā plaukta , marionetes.
25.03.2026 14:11 |

Reitings 899
Reģ: 09.02.2024
Anīle līne @ 24.03.2026 12:30
Elīna teica,ka Džeisons ir pieteicies ar pirmo reizi. Ja pāris dzīvo aktīvu seksuālo dzīvi, tad nekad nevarētu pateikt no kuras seksa reizes ir pieteicies bērniņš. Tas vien apliecina, ka Ziemassvētki tajās mājās ir biežāk kā sekss.

Es to sapratu tā, ka ar pirmo mēnesi kā mēģināja, nevis ar pirmo un vienīgo šāvienu :D
Atceros kā toreiz paziņoja grūtniecības faktu Naurim - bija Tenerifē un uz picas kaut ko ar mērci bija uzskrebelējusi, ka būs tētis un Naura reakcija bija - es taču teicu, ka uzreiz sanāks!
Es domāju, ka Didra pati nemaz negribēja tik ātri ielidot, tāpēc bija tāds šoks un reakcija [ret visu šo, jo viņa jau negribēja bērnu, bet gan Nauris... un diemžēl nekas jau nav mainījies..
25.03.2026 14:33 |

Reitings 2097
Reģ: 17.06.2024
Viņas zinzino komandā jau ir 35-37 cilvēki. Daudz gan un interesanti cik ilgi tās aitas ticēs, ka tur var kaut ko reāli nopelnīt.
25.03.2026 15:22 |

Reitings 558
Reģ: 05.08.2023
Kas ar viņu notiek, tas paskats ir tiešām briesmīgs, acis, deguns, lupas šķībi, sejas forma deformējusies līdz ar filleru migrēšanu, pupi katrs no savas planētas un ķermenis pats kā pusaudžu puikam. Vēl tā netīrā guba uz galvas vienkārši Wtf
25.03.2026 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits