Julies @ 06.03.2026 11:23
Es gan nesaprotu cilvēkus, kuri ņem līdzi veselu aptieku līdzi, lai gan tajā valstī, kur dodas aptiekas ir uz katra stūra. Kā saka, var cilvēku izvest ārā no laukiem, bet to lauku domāšanu gan nē. Saprotams, recepšu zāles jāņem līdzi, ko lieto, bet ne jau banālākos paracetamolus vai lacto probiotikas, vai vēl nez kādus štruntus, ko var nopirkt da jebkur.
Nekad neesmu ņēmusi veselas aptieciņas līdzi. Maksimums, kas man ir, ir tās pašas 2 paracetamola tabletītes līdzi makā, ja nu vienkārši transportā galva sasāpas. Bet viss pārējais, nu priekš kam?! Ja jūti, ka saslimsti, tak aizej uz aptieku un nopērc, ko vajag, nevis lieki vietu aizņem bagāžā.
Pirmo reizi divatā? Bet kas tad bija visos Parīzes un Itālijas komandējumos? Naktīs Dž. guļ pa starpu vai asistente blakus? Attiecību semināri pie Lankas, kad Dž atstāja Rīgā vai Ventspilī un paši aizbrauca uz Liepāju?Gudralapsa @ 06.03.2026 12:43
Kāds laikam nemīlēsies rītā, pusdienās, vakarā 🤣🤣🤣
IceCream @ 06.03.2026 15:36Oi, neesot bijusi divatā cik tur tos gadus.
Savu "laulības atjaunošanas" braucienu aizmirsa uzreiz pēc Džeisona piedzimšanas?
Elīna vairs nesaprot melu robežas, kas ir ticami un kas nav. Drīz teiks, ka močīs ar 43 grādu temperatūru. :DCiena @ 06.03.2026 13:48
Jā, tie jau parasti ir tukši vai pārspīlēti meli, jo man ir 39 grādu temperatūra, kā citi inflenceri rada es nekādu kameru neliktu un kur nu vēl pēc tam montētu, cilvēks, taču tad jūtas tik slikti, ka viņš neko nevar un negrib darīt, tādēļ tie ir pārspīlēti, lai dabūtu vairāk skatījumus.
Temperatūra ir tikai tad, kad jāmīlējas ar Nauri. :DVārdotāja @ 06.03.2026 15:31Vai viņai visi ir mājās?
Tikko bijusi temperatūra un jau uz sporta zāli?
Nu taču tas būrītis ir galīgi tukšs.
Viņa teica ka pirmo reizi pa 8 gadiem 2tā🤦🏻♀️CallMeAnnika @ 06.03.2026 16:09Pirmo reizi divatā? Bet kas tad bija visos Parīzes un Itālijas komandējumos? Naktīs Dž. guļ pa starpu vai asistente blakus? Attiecību semināri pie Lankas, kad Dž atstāja Rīgā vai Ventspilī un paši aizbrauca uz Liepāju?
Tagad jātēlo slima, kad ir laiks divatā BEIDZOT, jo drīz pēc ZinZino semināra braukšot Elyndi darbiniece filmēt kontentu. Sintija kārtīgi ieziepējusies Elīnai? :D Kalpone gulēs vienā gultā ar biznesmeņiem, ka tad nevarēs mīlēties? :D
CallMeAnnika @ 06.03.2026 16:41Elīna savā live saka, ka beidzot pa 10 gadiem rūpējas pa savu veselību, dzerot ZinZinoo UB un sportojot, bet tad kaut kā saslima, bet viņa neies tēlot upuri, un turoties pie sienām uzkrāsojās un dodas uz sporta zāli.
Pieņemsim (lai gan tā nav), ka viņai ir temperatūra, tad kopš kura laika sportot ar 39 grādu temperatūru ir rūpēšanās par savu veselību? :D
CallMeAnnika @ 06.03.2026 10:26Kāda fane ielīdusi forumā, vai paši biznesmeņi. Mīnusiņus salikuši. :D
smūtijs @ 06.03.2026 16:16
Tie Francijas un Itālijas braucieni pārsvarā arī bija divatā, tas tā starp citu. 😁
Tastastas @ 06.03.2026 18:36
Komandējumos jau parasti ir arī caureja vai vemšana ar viņiem kopā 😂